μια και που αναφέρθηκε ο PV classic 30 εγω χρησιμοποιώ τα εξής και είμαι πάνω κάτω στη ίδια φάση με τον φίλο.Το ενισχυτή καρφί και το ντραιβ του για blues jazz funk κτλ. και είμαι μια ζαρά εχω και ένα μικρό pedalboard με ένα overdrive(καμια φορά και 2ο) ένα distortion για πιο χαρντ καταστάσεις ένα WD7 wah,chorus,delay και είμαι καλυμένος για οτιδήποτε σε ροκ,χαρντ ροκ,μεταλ(θελω και ένα phazer...).Για μέταλ αν boostαρεις το ντραιβ του ενισχυτή με ένα overdrive τύπου bad monkey εισαι τζετ η αλλιώς ενα μεταλοπέταλο είναι αρκετό.
Τώρα για επιλογή ενισχυτή ο καθένας θα σου πει τα δικά του εγώ απλά θα σου προτείνω vintage μηχανακι(vc,classic,hot rod κτλ.) και όχι κάποιον modern hi gain.Και προσωπική μου άποψη,που θα διαφωνήσουν αρκετοι...,όχι studiotone.καλός οκ αλλά πολύ ακριβός για αυτό που είναι.Για μένα στα λεφτά του δεν τον κοιτάς καν.
Για πεταλιέρες ακουσε τες όλες αλλά είμαι σίγουρος οτι θα καταλήξεις η σε tonelab η σε pod x3 live.και τα δύο μια χαρά είναι.ειδικά για πισι είναι πολύ τζετ.Εχουν έξοδο direct.