Με άλλα λόγια η lexicon "ακούει" playback από την on board και το εκλαμβάνει ως source για κάποιο λόγο. Πιθανότατα είναι αυτό που έγραψε ο cos παραπάνω, κάποιο routing μπέρδεμα. Νομίζω ότι αν απενεργοποιήσεις την on board το θέμα θα τελειώσει. Αυτή βέβαια είναι η απλή λύση. Πιθανότατα λύνεται κι αλλιώς ώστε να έχεις και τα δύο interfaces ενεργά χωρίς πρόβλημα.LDG είπε:Περνάνε όλα τα υπόλοιπα κανάλια στην ηχογράφηση όταν ανοίγω το monitoring mix της κάρτας ήχου σε συνδυασμό και με το output level.
Πιο παλιά είχα και τα δύο ενεργά χωρίς πρόβλημα ,δεν μπορώ να καταλάβω τι φλασιά έφαγε.Jazzjoker είπε:Με άλλα λόγια η lexicon "ακούει" playback από την on board και το εκλαμβάνει ως source για κάποιο λόγο. Πιθανότατα είναι αυτό που έγραψε ο cos παραπάνω, κάποιο routing μπέρδεμα. Νομίζω ότι αν απενεργοποιήσεις την on board το θέμα θα τελειώσει. Αυτή βέβαια είναι η απλή λύση. Πιθανότατα λύνεται κι αλλιώς ώστε να έχεις και τα δύο interfaces ενεργά χωρίς πρόβλημα.
Eπειδή ισχύει το ίδιο όμως και στο garage band που δοκίμασα ,τότε θα φταίει η διαχείριση ήχων του συστήματος ,αλλά δεν ξέρω πως να το διορθώσω και πως να το ψάξω.cos_dr είπε:αυτο με το monitor mix δεν επρεπε να στο κάνει.
Το τι ακους απο εκεί αναλογα με το balance που βαζεις δεν επρεπε να επηρεάζει την ηχογράφηση.
Αυτο που λέει και ο Jazzjoker.
Η από το logic καποιο routing ή από την διαχείριση ήχων του συστήματος οσον αφορά το input.
Χμμ δεν δοκίμασα να την αποσυνδέσω εντελώς. Αλλά όταν δουλεύω με την onboard δεν έχω αυτό το πρόβλημα ,απλά πρέπει να ηχογραφώ φωνή από το μικρόφωνο του υπολογιστή οπότε δε λέει.harilatron είπε:Ε, είναι πιθανό με άλλη κάρτα να μην υπάρχει το πρόβλημα αλλά κατά σύμπτωση, π.χ. λόγω κάποιας διαφορετικής default ρύθμισης.
Αν αποσυνδέσεις την lexicon έτσι ώστε το logic και το garageband να βλέπουν μόνο την on board και δοκιμάσεις να ηχογραφήσεις έτσι, πάλι τα ανακατεύει?
Στην αγοράζω 30 ευρώ ?Εχουν περάσει 15 μέρες κι ακόμα δεν έχω βρει λύση. Καμμιά ιδέα καινούργια ; Σκέφτομαι πλέον να αγοράσω άλλη κάρτα ήχου.
Στην αγοράζω 30 ευρώ ?
Μηπως υπάρχει καμιά επιλογή loopback στα sound settings του mac ? αμα διαλέξεις την κάρτα ως input?
Δεν ξερω απο mac αλλα κάτι διάβασα σχετικό.
Κάτι εκεί συμβαίνει , ή στο πρόγραμμα ή στα settings input/recording του συστήματος.
Χλωμό να φταίει η κάρτα.
Μην πάρεις άλλη και έχεις τα ίδια.
Είπες πως την έχεις πλήρως απεγκαταστήσει και εγκαταστήσει πάλι ή να έχει το λειτουργικό πριν
την επανεγκατάσταση κάποια επιλογή για default settings στα input/output devices και να ξαναδοκιμάσεις πάλι.
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Πάντως ήθελα μια δεύτερη.
Τα 30 τα δίνω χαχαχαχαχαχαχαα
ΟχιΑν αποσυνδέσεις την lexicon έτσι ώστε το logic και το garageband να βλέπουν μόνο την on board και δοκιμάσεις να ηχογραφήσεις έτσι, πάλι τα ανακατεύει?
Σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να ψάξεις το άρθρο και να απαντήσεις,Δοκίμασε να ξετσεκάρεις το "record enable" στη ρύθμιση του output στο μενού που φαίνεται στο ποστ με τις φωτογραφίες. Με τσεκαρισμενο αυτό ίσως να παίρνει το σήμα όπως προκύπτει μετά το monitoring mix.
δες κι εδώ.
https://www.manualslib.com/manual/930920/Lexicon-Lambda.html?page=11