To Ash in Art στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ

IxnilaTh ως μικρός και αμαθος δεν παιρνω μερος στη συχητηση γιατί προσπαθω (χωρις μεγαλη επιτυχια) να στηριξω θεματα κυριως μουσικοτεχνολογικου ενδιαφεροντος...

Αλλα δεν σου φαινεται περιεργο απο τοτε που μας ηρθες οι περισσοτεροι για να μην πω ολοι να διαφωνουν μαζι σου...

Καπως ετσι ηταν και η φαση που εγινε η προηγουμενη αποχωρηση σου....μηπως τελικα ολοι πρεπει να συγκεντρωθουμε στο μουσικοτεχνολογικο προφιλ του site?

Έχετε ξεφύγει τελείως ευτυχώς που δώσατε τέλος (ελπίζω).

Για να επαναφέρω το θέμα παραθέτω την εξής ακλόνητη επιχειρηματολογία:

Κόψτε τα ληγμένα:

2-pills.jpg

Μην γράφετε τόσο μακροσκελή κείμενα γιατί μετά χρειάζομαι:

deponMax_box.jpg

Ζήτω η Ελλάς, γιατί μετά τον Παρθενώνα εμείς ήμασταν που παραδώσαμε στον υπόλοιπο κόσμο το γνωστό θαύμα που λέγεται Google:

greek_goddess_1.jpg

Και τέλος, φάτε μάτια ψάρια:

redfish_babe.jpg

At's all!

Ολοι οι Φραγκολεβαντινοι ψευτοκουλτουριαραιοι μας κανουν τους μαγκες... ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!!! Τ Ζ Α Μ Π Α Μ Α Γ Κ Ε Σ!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΡΕΜΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΓΕ ΜΠΑΝΑΝΕΣ, ΛΕΜΕ!!

Ξερετε φανταζομαι πως ειμαστε καπου στα 200 εκατ. Ελληνες παγκοσμιως και μεχρι το 2012 που θα ρθουν οι ΕΛ θα εχουμε κατακλυσει το συμπαν, ε; :D:D:D

IxnilaTh ως μικρός και αμαθος δεν παιρνω μερος στη συχητηση γιατί προσπαθω (χωρις μεγαλη επιτυχια) να στηριξω θεματα κυριως μουσικοτεχνολογικου ενδιαφεροντος...
Όπως νομίζει ο καθένας….

Αλλα δεν σου φαινεται περιεργο απο τοτε που μας ηρθες οι περισσοτεροι για να μην πω ολοι να διαφωνουν μαζι σου...
Δεν ξέρω αν διαφωνούν ΟΛΟΙ μαζί μου.

Να ξέρεις πάντως πως εγώ συνήθως μιλάω όταν διαφωνώ.

Όταν συμφωνώ δεν έχει νόημα να μιλήσω εκτός και αν έχω κάτι να συμπληρώσω.

Πιθανόν λοιπόν και άλλοι που ίσως να συμφωνούν' date=' να μην μιλούν.

Και μάλιστα σε ένα [b']θέμα τόσο λεπτό[/b],

που κινδυνεύουν από εθνιστές που είναι να κατηγορηθούν για εθνικιστές. :wink:

Καπως ετσι ηταν και η φαση που εγινε η προηγουμενη αποχωρηση σου....μηπως τελικα ολοι πρεπει να συγκεντρωθουμε στο μουσικοτεχνολογικο προφιλ του site?
Το ένα δεν εμποδίζει το άλλο. :roll:

Ακόμα και ο yameth που δεν θέλει τέτοιες συζητήσεις εδώ μέσα' date='

ακόμα και αυτός ο ίδιος έθεσε τέτοιο θέμα. 8O

Διότι φίλε μου η μουσική και οι τέχνες, ΔΕΝ είναι ξεκομμένες

από το υπόλοιπο γίγνεσθαι.

Δεν γίνεται να μιλάς για μουσική και γενικά για τέχνες,

[b']δίχως να βουτηχτείς στην μπίχλα των ανθρωπίνων προβλημάτων[/b],

ψυχικών, ψυχολογικών, κοινωνικών, φιλοσοφικών κλπ…

Θυμάσαι κάποτε που ρώτησα αν η Μουσική είναι Τέχνη,

και προσπαθούσαν να ξεχωρίσω την τέχνη από την Τεχνική;

Τον τεχνίτη από τον Καλλιτέχνη;

Ο τεχνίτης ενδιαφέρεται για το τεχνικό (θεωρία μουσικής)

και τεχνολογικό (θεωρία ήχου – μηχανήματα) μόνον μέρος,

ενώ ο καλλιτέχνης για ΟΟΟΟΟΟΛΟ το υπόλοιπο.

Και αυτό το θέμα χλευάστηκε, και μετά νομίζω κλειδώθηκε ( ; ). :(

@deadendmind

Καλα ,καλα κοροϊδευε εσυ...

ολος ο κοσμος ξερει οτι ειμαστε παντου εδω ολοκληρη επαρχια στη ΚΙΝΑ ειναι δικια μας :!:

YUNANISTAN=YUNAN

:lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λιακόπουλος power baby!
zoom_profk.jpg
zoom_kairos2.jpg

'Ελα που you don't know!
Από πού έβγαλες συμπέρασμα πως είμαι Λιακοπουλικός;

Για κάνε ένα copy paste να δώ και γώ ...

Από πού έβγαλες συμπέρασμα πως είμαι Λιακοπουλικός; Για κάνε ένα copy paste να δώ και γώ ...
Καλά εσύ πιάνεσαι απ'όπου να'ναι' date=' γιατί όλη η υπόλοιπη Ελλάδα που τον ξέρει είναι Λιακοπουλικοί; Και τα αυτονόητα θα εξηγούμε τώρα;;; :roll: :roll: :roll:

Καιρός να ξυπνήσουμε και μεις μαζί με την κόκκινη αρκούδα, τον πράσινο τάρανδο και το εκρού παρλαπιπίνι γιατί όποιος έχει ξανθά μαλλιά θα μας φάει. Βέβαια ο μέσος Έλληνας με την πρώιμη καράφλα που τον χαρακτηρίζει μπορεί να θεωρηθεί ξανθός γιατί πρώτον γυαλίζει ο ήλιος στην καράφλα δημιουργώντας εκτυφλωτική λάμψη που ξεγελά τα πλήθη και δεύτερον με τις μ@λ που αμολάει κατά βάθος είναι πιο ξανθός κι απ'την Maryline Monroe.

Copy paste δεν αρχίζω που να χτυπιέσαι...το έχεται μαμήσει το θέμα στο θρεντ.

Και για να ξεκαθαρίσουμε ο Yameth έκανε απλά μια ανακοίνωση ημερολογίου για μουσικό event.

Σας έθεσα ήδη μια ακλόνητη επιχειρηματολογία και σας προτείνω να την ακολουθήσετε, ειδικά τα θαλασσινά γιατί τα ψάρια ως γνωστόν κάνουν καλό στα...μάτια 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

[img']http://www.luclin.org/files/jamond/Retarded.jpg[/img]

Δε θελω να ξεκινησω κι αλλη ανουσια διαμαχη,αλλα πολλα απο

αυτα που λεει ο Λιακοπουλος εχουν ορθοτατες βασεις και

τιθενται ανα πασα στιγμη προς συζητησιν(οχι φυσικα οι προφητειες του Παησσιου ή ο διαπλανητικος πολεμος των Ελ)..So, chill out dudes με τον Λιακο! :wink:

Φίλε Pastelius ετοιμάσου για την ολοκληρωτική ρίξη:

M-60%20tanks%20on%20Autobahn.jpg

:D :D :D :D (jocking εννοείται!)

Βέβαια συνεχίζοντας να ποστάρω άσχετα με το θέμα το μ@λ@κίζω το πράμα αλλά έτσι απλά για την ιστορία, το όλο πράμα με τον Λιακό και τον κάθε Λιακό (όχι ότι είναι απαραίτητα κακοπροαίρετος ή κακός άνθρωπος) είναι ότι βασιζόμενοι σε πραγματικά γεγονότα αλλά χωρίς να έχουν γενική εικόνα για το τι μιλάνε (ούτε και πολύ εμπειρία εδώ που τα λέμε) βγάζουνε κουλά και ανυπόστατα συμπεράσματα.

Ο μέσος άνθρωπος που παρακολουθεί τις εξελίξεις γενικά και από διάφορες πηγές είναι ικανός να βγάλει σωστότερα συμπεράσματα από μόνος του.

Δε θελω να ξεκινησω κι αλλη ανουσια διαμαχη' date='αλλα πολλα αποαυτα που λεει ο Λιακοπουλος εχουν [b']ορθοτατες βασεις[/b] και

τιθενται ανα πασα στιγμη προς συζητησιν(οχι φυσικα οι προφητειες του Παησσιου ή ο διαπλανητικος πολεμος των Ελ)..So, chill out dudes με τον Λιακο! :wink:
Μ' αρέσεις! Για άρχισε να αναλύεις! Στο μεταξύ πάω να φέρω ποπ κορν. Θέλει κανείς;

Trending...

Νέα θέματα

Back