Εντάξει, εντάξει!! Είμαστε απ' τον Σείριο!! Πάω να κλείσω το πακέτο-προσφορά (μόνο για σήμερα) 28 βιβλία 76 ευρώ... :lol:Προσέξτε τι γράφετε για τον εν' λόγω επιστήμονα διότι έχει ήδη στο ενεργητικό του το κλείσιμο ενός ελληνικού δικτυακού τόπου επειδή διαφωνούσε μαζί του. Ακούς pastelius;
...Εντάξει' date=' εντάξει!! Είμαστε απ' τον Σείριο!! ....[/quote']
ΕΛα ρε συ! Φτάσατε?
Εντάξει' date=' εντάξει!! Είμαστε απ' τον Σείριο!! Πάω να κλείσω το πακέτο-προσφορά (μόνο για σήμερα) 28 βιβλία 76 ευρώ... :lol:[/quote']Προσέξτε τι γράφετε για τον εν' λόγω επιστήμονα διότι έχει ήδη στο ενεργητικό του το κλείσιμο ενός ελληνικού δικτυακού τόπου επειδή διαφωνούσε μαζί του. Ακούς pastelius;
εγώ έκλεισα για το καλοκαίρι 20 βιβλία 25 ευρώ...... 8) 8)
Πάντως' date=' πέρα από την πλάκα, πάμφτηνα τα δίνει ο τύπος τα βιβλία.[/quote']+10000
Σου λέει από το να τα έχω να μου πιάνουν χώρο στη βιβλιοθήκη κάτσε να τα δώσω..... :lol: :lol: :lol: :lol:
ναι ρε' date=' τα εκτυπωνει στον Σειριο, που χουν φθηνα εργατικα...[/quote']
Ξέρει κανείς πόσο είναι τα έξοδα αποστολής απο Σείριο με EMS και αν περνάνε τα δέματα τελωνείο? Παίρνουν χρεωστική κάρτα?
Πως φέρνω κιθάρα από το Σείριο?
Δεν εχει εξοδα αποστολης γιατι τα φερνει με κοσμοσφαιρες που λειτουργουν με αντιβαρύτητα και δεν καει καυσιμο.ναι ρε' date=' τα εκτυπωνει στον Σειριο, που χουν φθηνα εργατικα...[/quote']
Ξέρει κανείς πόσο είναι τα έξοδα αποστολής απο Σείριο με EMS και αν περνάνε τα δέματα τελωνείο? Παίρνουν χρεωστική κάρτα?
Πως φέρνω κιθάρα από το Σείριο?
Και φυσικα δεν περνάνε απο τελωνείο αφού οι ΕΛληνες καταγόμαστε απο τον σείριο, άρα είναι ίδια χώρα στην ουσια :lol: