Ας μην ανησυχούν λοιπόν οι αδερφοί Κατσάμπα πάνω' date=' που το πάνε πρίμο σεκόντο, :lol:. Ιδιαίτερα ο κοντός :lol: , μπορεί να μαζέψει τη λάσπη του και να χτίσει ένα σπίτι (θα του φτάσει και θα του περισσέψει
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
) για να προστατεύεται καλύτερα από οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής αγωνιστικής αλληλεγγύης του χτυπάει την πόρτα με σκοπό να ταράξει την ατομική του γαλήνη :lol: [/quote']
Απορίες (με την ίδια διάθεση χιούμορ).
α) Ποιος είναι ο κοντός;
β) Τι κακό έχει η ατομική γαλήνη; Ξέρεις με πόσο αίμα και ιδρώτα είναι πληρωμένη;
γ) Αυτά που λέει ο blue γιατί τα προσπέρασες; Ναι μεν θα σου χάλαγε την παρομοίωση με τους Κατσάμπα, αλλά μπορούσες να καταφύγεις σε ισότιμη παρομοίωση με το τρίο Μπελκάντο.
δ) Γιατί προσπερνάς συνέχεια ότι το μόνο που απορρίπτω είναι η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων στους πανεπιστημιακούς χώρους; Δεν σου αρέσει η πλατεία Καισαριανής; Υπάρχει πάντα και η φιλόξενη πλατεία Κυψέλης.
ε) Γιατί δεν πάει κάποιος να οργανώσει κάτι τέτοιο εκεί που πραγματικά υπάρχει το πρόβλημα, π.χ. στην πλατεία της Θήβας (σοβαρά το ρωτάω αυτό). Γιατί δεν πάτε να πείτε στους έλληνες της περιοχής ότι οι μετανάστες χρησιμεύουν σε κάτι άλλο εκτός από το να λιώνουν στις οικοδομές και ότι οι μετανάστριες χρησιμεύουν σε κάτι άλλο από το να τις λερώνουν με σπέρμα; Όχι στην πανεπιστημιούπολη, αλλά εκεί που όντως υπάρχει ζήτημα, εκεί που υπάρχουν εγκαθιδρυμένες νοοτροπίες αυτού του τύπου, εκεί που είναι μία καθημερινή κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα.
στ) (επιστροφή στο χιούμορ). Είσαι λίγο ρομαντικός ρε μπαγάσα... σε νιώθω γιατί και εγώ είμαι, ή μήπως δεν έχεις καταλάβει ότι το μίσος μου για τέτοιες ιστορίες σχετίζεται ακριβώς με παλαιότερες προδωμένες αγάπες;
Φιλικά