- Πόντοι
- 16
μια φορα το εκανα...αν το ξανακανω θα πρεπει να αγορασω ολα τα μοντελα.marathon είπε:Το Forgeworld, είναι το Customshop της Warhammer στο Νοτιγχαμ. Ρίξε μια ματιά, αξίζει τον κόπο.
Οι τυποι δε παιζονται.
μια φορα το εκανα...αν το ξανακανω θα πρεπει να αγορασω ολα τα μοντελα.marathon είπε:Το Forgeworld, είναι το Customshop της Warhammer στο Νοτιγχαμ. Ρίξε μια ματιά, αξίζει τον κόπο.
+1 εδώbloody_sunday είπε:τα pen&paper role playing games (αν & μακριά από την περίοδο ψιλοκαψίματος 97 με 2000),
Πάντα επιστρέφεις ;D. Κάνα noiz session κανείς?Evilnye είπε:ίσως χωρίς επιστροφή.
Ναι. Σωστες αλλαγες νερου προπαντως.Alter είπε:ειχα και γω ενα ενυδρειο 4-5 χρονια (γυρω στα 1,40-0,80 αποτι θυμαμαι), αλλα ειχε αρχισει να μη την παλευει και οτι ειχε μεινει απο ψαρια τα δωσα. θελουνε φροντιδα τ ατιμα
+137.bloody_sunday είπε:...
Άλλα χόμπι μου είναι είναι οι σπάνιες μπύρες & single malt ουίσκυ,
...
Ωχ... με βάζεις σε σκέψεις γιατί είχα στο νου μου να κανονίσω κανένα single session campaign!JohnyOh είπε:Πάντα επιστρέφεις ;D. Κάνα noiz session κανείς?
Θα το ήθελα αλλά μένω στο εξωτερικό, και η γιορτινή επιστροφή θα είναι σύντομη και όχι και πολύ Αθηναϊκή...delta66 είπε:Ελα να πιουμε καμια μπυρα μπροστα στα δικα μου ενυδρεια τοτε![]()
Bρίσκεις κάτι ευτελές ή φαιδρό στην ενασχόληση με τις σπάνιες μπύρες ή τα single malts?Στο σημείο αυτό ξέχασα να αναφέρω ότι ανάμεσα στα άλλα μου χόμπυ είναι η πίτα-γύρος και η coca-cola zero.![]()