Το αλλο χομπι

marathon είπε:
Το Forgeworld, είναι το Customshop της Warhammer στο Νοτιγχαμ. Ρίξε μια ματιά, αξίζει τον κόπο.
μια φορα το εκανα...αν το ξανακανω θα πρεπει να αγορασω ολα τα μοντελα.

Οι τυποι δε παιζονται.

delta66 (είσαι και συνονόματός μου), είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. Μπράβο σου, θαυμάσιο χόμπι. Αν και ιχθυολόγος, πάντοτε ήθελα να φτιάξω τα δικά μου king size ενυδρεία αλλά ποτέ δεν το είχα κάνει επειδή μετακινούμαι συνεχώς...  :(

Άλλα χόμπι μου είναι είναι οι σπάνιες μπύρες & single malt ουίσκυ, η ιστορία του κινηματογράφου, τα pen&paper role playing games (αν & μακριά από την περίοδο ψιλοκαψίματος 97 με 2000), οι συναυλίες (μανιακός) και τα ταξίδια.

YΓ. Και να σκάω με τις ώρες τις φυσαλίδες από τα bubble wraps.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ελα να πιουμε καμια μπυρα μπροστα στα δικα μου ενυδρεια τοτε  :)

bloody_sunday είπε:
τα pen&paper role playing games (αν & μακριά από την περίοδο ψιλοκαψίματος 97 με 2000),
+1 εδώ

10 χρόνια κάψιμο εκεί, αν και με διάλειμμα τα τελευταία 2 χρόνια και ίσως χωρίς επιστροφή.

Ενίοτε διάφορα pc games και καμιά ταινία.

Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι ότι ενώ είχα 100 χόμπυ κάποια στιγμη τα βαρέθηκα όλα μαζί και ασχολούμαι μόνο με τη μουσική.

ειχα και γω ενα ενυδρειο 4-5 χρονια (γυρω στα 1,40-0,80 αποτι θυμαμαι), αλλα ειχε αρχισει να μη την παλευει και οτι ειχε μεινει απο ψαρια τα δωσα. θελουνε φροντιδα τ ατιμα

Alter είπε:
ειχα και γω ενα ενυδρειο 4-5 χρονια (γυρω στα 1,40-0,80 αποτι θυμαμαι), αλλα ειχε αρχισει να μη την παλευει και οτι ειχε μεινει απο ψαρια τα δωσα. θελουνε φροντιδα τ ατιμα
Ναι. Σωστες αλλαγες νερου προπαντως.

Με σωστη μελετη των ειδων που θα μπουν και σωστο στησιμο, μπορεις να ελαχιστοποιησεις τα προβληματα και την συντηρηση, και να τρεχει σχεδον μονο του το ενυδρειο μονο με αλλαγες νερου και ταισμα.

Δεν ειναι να το παρατας μονο του για πανω απο 10-15 μερες.

Συνεχίζει να είναι ο μοντελισμός (στατικά μοντέλα), αλλά ελλείψει χρόνου, πλέον είμαι στο αραιά και που  >:(

Ακόμα έχω στα... ξεκινήματα ένα Bismarck σε 1/350 εδώ και τρία... χρόνια  ;D ;D ;D

Κάθε χρόνο λέω, ΟΚ θα το πιάσω στο χέρι στις γιορτές, αλλά πάντα ξεχνάω ποιες γιορτές εννοώ  ;D

Από εκεί και πέρα θεωρώ χόμπι μου την μελέτη της ιστορίας, των κοινωνικών επιστημών και λίγο της φιλοσοφίας- όποτε προλαβαίνω να ανοίξω κανένα βιβλίο.

Και βέβαια τα μπάσα Fender παραμένουν το... λατρεμένο μου χόμπι  ;D     

bloody_sunday είπε:
...

Άλλα χόμπι μου είναι είναι οι σπάνιες μπύρες & single malt ουίσκυ,

...
+137.

Στο σημείο αυτό ξέχασα να αναφέρω ότι ανάμεσα στα άλλα μου χόμπυ είναι η πίτα-γύρος και η coca-cola zero.  :)

Ενδιαφέροντα χόμπι έχετε  :) Τόσοι πολλοί με ενυδρεία ομολογώ πως σε εμένα τον άσχετο φαίνεται πολύ περίεργο  :P

Προσωπικώς, ξιφασκία (να έχει κι εκεί λίγο G.A.S. αδερφέ!)

και βέβαια πιτόγυρα και άλλα ωραία και υγιεινά εδέσματα...

Κι εμένα μου αρέσουν τα ψάρια. Ειδικά κάτι τσιπούρες στα 350-400 γραμμάρια, είναι ταμάμ.

;D

Αν μιλάμε για χόμπι(τ) του παρελθόντος, μοντέλα της Revell και ηλεκτρονικές κατασκευές (η Smart Kit πλούτισε από μένα!)

Τωρα, ασχολούμαι με την κιθάρα και ως χόμπι είμαι γραφίστας :)

(ή το ανάποδο)

Εμένα δυστυχώς η άλλη μου μεγάλη αγάπη έχει επίσης ΠΟΛΥ GAS  :-\

img8813.jpg

JohnyOh είπε:
Πάντα επιστρέφεις ;D. Κάνα noiz session κανείς?
Ωχ... με βάζεις σε σκέψεις γιατί είχα στο νου μου να κανονίσω κανένα single session campaign!

Ρε λες;

delta66 είπε:
Ελα να πιουμε καμια μπυρα μπροστα στα δικα μου ενυδρεια τοτε  :)
Θα το ήθελα αλλά μένω στο εξωτερικό, και η γιορτινή επιστροφή θα είναι σύντομη και όχι και πολύ Αθηναϊκή...

Στο σημείο αυτό ξέχασα να αναφέρω ότι ανάμεσα στα άλλα μου χόμπυ είναι η πίτα-γύρος και η coca-cola zero.  :)
Bρίσκεις κάτι ευτελές ή φαιδρό στην ενασχόληση με τις σπάνιες μπύρες ή τα single malts?

Γιατί εσύ βρίσκεις κάτι ευτελές η φαιδρό  στην ενασχόληση με τις πίτες-γύρο?  :D

Δεν θα το κατακρίνω σαν χόμπι αλλά ο παραλληλισμός μου φάνηκε να έχει περιπαικτικό χαρακτήρα... (εκτός κι αν τον παρεξήγησα).

Trending...

Νέα θέματα

Back