σε αυτα τα λεφτα (και ισως λιγο παραπανω, 1200Ε) ισως μπορεσεις να βρεις καποια μεταχειρισμενη του Ευθυμιαδη ... τις εχεις ακουσει??rufous είπε:Ευχαριστώ πολύ.
Άλλος τη γνώμη του για κλασσική;
Μάλλον θα κινηθώ για Cuenca μιας και έχω μόνο αυτή την επιλογή λόγω υπολοίπου χρημάτων...
ε αφου θα παρεις "γουρουνι στο σακι" δεν παιρνεις καμια γνωστη μαρκα απο μαγαζι του εξωτερικου τοτες??rufous είπε:Όχι αλλά ζω και στην επαρχία οπότε...
Τα φθηνότερα μοντέλα της Cuenca με laminate back and sides αξίζουν;
Γενικότερα μετράει να είναι solid το top, αλλά...
Υ.Γ. Να τονίσω εδώ ότι δεν είμαι κλασσικός κιθαρίστας. Απλώς θέλω να έχω να παίζω και μία καλή κλασσική...
Θα σταθώ στο παραπάνω και ελπίζω να μην παρεξηγήσεις την ερώτησή μου, λάβε απλά υπόψιν ότι δεν μπορώ προφανώς να καταλάβω σε τι επίπεδο γνώσεων είσαι... Τη διαφορά κλασικής-ακουστικής την ξέρεις, έτσι?rufous είπε:Υ.Γ. Να τονίσω εδώ ότι δεν είμαι κλασσικός κιθαρίστας. Απλώς θέλω να έχω να παίζω και μία καλή κλασσική...
wow, χαλάρωσε φιλαράκο.. υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω από το να απαντάω σε threads άλλων... οπότε υποθέτω πως να βοηθήσω ήθελα!!rufous είπε:Εσύ που μπερδεύεσαι δεν κατάλαβα...
Αν έχεις κάτι να προτείνεις, πρότεινε... :![]()