Την γνώμη σας για Gibson Midtown

panorios

Ενεργό μέλος
Πόντοι
438
https://www.thomann.de/gr/gibson_midtown_standard_2015_eb.htm

Είμαι έτοιμος να την παραγγείλω αλλά δεν την έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου και είμαι λίγο φοβισμένος.

Είναι και το θέμα ότι είναι προστατευόμενο είδος  ;D

Δεν ξέρω.

Θα ήθελα την άποψή σας.

Ευχαριστώ.

Λιγο δυσκολο να την περιγραψεις με λογια, ειναι μια κιθαρα "υβριδιο", δεν υπαρχουν και πολλες αυτου του τυπου στην αγορα οποτε λογικο να μην εχεις δοκιμασει την ιδια ή κατι παρομοιο.

Με μια πολυ συντομη επαφη που ειχα με μια οταν πρωτοβγηκαν, θα σημειωνα 2 πραγματα: η κιθαρα ειναι ωραιοτατη και νομιζω μια καλη επιλογη στο price range της, δεδομενου και του ονοματος που φερει, αλλα ΔΕΝ ειναι 335. Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο προφανως αλλα αν θα ηθελες μια κιθαρα τυπου 335 και την βρηκες ως μια φτηνοτερη εναλλακτικη θα σου προτεινα να περιμενεις να την δοκιμασεις για να βεβαιωθεις οτι σου κανει. Εχει αισθητες διαφορες οι οποιες μπορει να ειναι deal-breaker (ή και το αντιθετο) αναλογα με τις απαιτησεις σου.

Σε φωτισα, το ξερω  ;D

Την custom εχω παιξει,ωραιοτατη ΑΝ σε βολευει το μανικι (εγω προτιμω τα slim οποτε δεν)

Εχω 335.

Θα ήθελα την Midtown γιατί είναι μικρότερη και βολικότερη, δεν έχει τα χαμηλομεσαία της 335 που σου κάνουν την ζωή δύσκολη με τους distortion και overdrive ήχους και γιατί ακούγεται περισσότερο σαν Les Paul.

Είναι φτηνή και όμορφη. Κρίμα που δεν έχει επιλογή χρωμάτων και εγω λεφτά.

Εσύ γιατί την θες;

yameth είπε:
Είναι φτηνή και όμορφη. Κρίμα που δεν έχει επιλογή χρωμάτων και εγω λεφτά.
Ωραίος, ακριβώς αυτό!

Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι , αφού ακόμα τουλάχιστον δεν μου αρέσουν τέτοιες κιθάρες, είναι να προτείνω να μην αγοράσεις κάποια κιθάρα που δεν έχεις παίξει πρώτα , να δεις αν σου κάνει στο χέρι στα μάτια και στ αυτιά. Ή τεσπα με τα κριτήρια σου

georgekz750 είπε:
Την custom εχω παιξει,ωραιοτατη ΑΝ σε βολευει το μανικι (εγω προτιμω τα slim οποτε δεν)
Αυτη παντως που εκανα review slim taper neck ειχε

Έχοντας την Epiphone dot cherry, και πιθανολογώντας ότι αυτή θα είναι καλλίτερη, θα έλεγα πως σαν κιθάρα, θα σου αρέσει.

Αν το ποσό (που είναι καλό) δεν είναι πρόβλημα, και σου άρεσε και το χρώμα (ούτε εμένα μου άρεσε , όπως και σε άλλους), go for it.

LK είπε:
Έχοντας την Epiphone dot cherry, και πιθανολογώντας ότι αυτή θα είναι καλλίτερη, θα έλεγα πως σαν κιθάρα, θα σου αρέσει.
Εμ για αυτο το λεω, ειναι καλυτερη σαν κιθαρα απο πλευρας κατασκευης κλπ αλλα και πολυ διαφορετικη απο 335, και ας μοιαζουν εκ πρωτης οψεως. Ειναι σαν μια LP που αποφασισε να γινει πιο 335 ;D

Αν καποιος θελει ακριβως τον 335 semi-hollow ηχο μη σου πω θα προτεινα να παρει μια Dot και με τα ρεστα απο το χιλιαρικο να την "φτιαξει" σε hardware και μαγνητες.

πάντως χωρίς να έχω άποψη για την κιθάρα του θέματος, ας πω και εγώ κάτι υπέρ της dot...

Την πήρα επειδή ήταν ευκαιρία και βρέθηκε μπροστά μου.

Ήταν καλή και τίμια.

Αλλά με άλλους μαγνήτες, έχει ξεφύγει εντελώς.

Αν δεν ήμουν πια του καναπέ να με βόλευε το σουλούπι στην αγκαλιά μου θα ήταν το τέλειο.

Γιά όρθιος δεν το συζητώ.

Δεν μου λείπει τίποτα.

dimsonic είπε:
Γιά όρθιος δεν το συζητώ.
Γενικά τα 335-ο-ειδή, δεν μου αρέσουν στα όρθια (πέρα και από το σχετικά άβολο) και αισθητικά.

Ή σε καρέκλα καθιστός ή σε χαμηλό σκαμπό (ακόμα και σε Live)

LK είπε:
Γενικά τα 335-ο-ειδή, δεν μου αρέσουν στα όρθια (πέρα και από το σχετικά άβολο) και αισθητικά.

Ή σε καρέκλα καθιστός ή σε χαμηλό σκαμπό (ακόμα και σε Live)
καναπέ ραχάτι λέμε φίλος... ;D

Χώρια που μπατέρνει προς τα κάτω το σώμα, σε κόβει στο στέρνο....

Σας ευχαριστώ πολύ.

Την κιθάρα την θέλω, όπως υποψιάστηκε ο odis, επειδή πάντα ήθελα μια 335 και δεν έχω τα χρήματα.

Επίσης όπως την έχω ακούσει σε γιουτιούμπι κάνει για όλα ,το κατατοπιστικότατο review του σούπερφανκ το επιβεβαιώνει.

Μου αρέσει που είναι τόσο απλή και απ' ότι είδα είναι πολύ φιλική σε μετατροπές, η αλλαγή σε μαγνήτες είναι απλούστατη και σκέφτομαι να δοκιμάσω να παίξω λίγο.

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους.

LK είπε:
ή σε χαμηλό σκαμπό (ακόμα και σε Live)
Σε ψηλό (σκαμπό μπαρ) θα έλεγα, με το ένα πόδι στο ακουμπιστήρι.

Χώρια που μπατέρνει προς τα κάτω το σώμα,
Έτσι πρέπει, για να είναι το μπράτσο ΟΡΘΙΟ λέμε.

Trending...

Νέα θέματα

Back