Τιμή πώλησης κάρτας ήχου

Για m audio δες την audiofile 24/96.Εγω αυτην δουλευω και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.

ναι κ εγω βασικα γιαυτη κοιτουσα 192 εχετε ακουσει καλα πραγματα λεει;

καμια αλλη προταση σε αυτα τα λεφτα;

την καρτα ποσο να τη πουλησω;

την m-audio δεν την έχω δουλέψει αλλά ακούγονται πολύ καλά λόγια εγώ έχω την EMU 1212m και είναι πάρα πολύ καλή κάρτα και μέσα στα χρήματα που διαθέτεις

την εχω ακουσει πολυ αυτη που λες αλλα σαν μαρκα δε μου λεει κατι εν αντιθεση με terratec και m audio.

και ποιος ο λογος για καρτεσ 24/96 και 192 αφου τα cd ειναι σε 44,1 16 δεν καταλαβαινω..

και ποιος ο λογος για καρτεσ 24/96 και 192 αφου τα cd ειναι σε 44' date='1 16 δεν καταλαβαινω..[/quote']
με την ίδια λογική γιατί να πάρεις αμάξι με 160 άλογα αφού μέχρι 120 επιτρέπετε να πηγαίνεις

γιατι στο δρομο φαινονται τα 160 αλογα ενω στο cd οχι τα 192khz
Βρε λεβεντιές, μην είστε τόσο απόλυτοι. Με αυτή τη λογική (και αφού δε σου έφτασε αυτό που σου είπε ο not guilty) λάβε υπόψιν σου ότι οι πιο πολλοί δεν ακούνε καν από cd αλλά από mp3 της πλάκας (128άρια) οπότε μην ψάχνεσαι για καλύτερη κάρτα καθόλου...

Εσύ πρέπει να βάλεις τον πήχη ψηλά, για δικό σου όφελος. Επί τη ευκαιρία, το cd είναι πεθαμένο, το DVD ψιλοπαίζει ακόμη και αυτό είναι στα 48 και όχι τα 44.1.

γιατι στο δρομο φαινονται τα 160 αλογα ενω στο cd οχι τα 192khz
Γιατί, με απλά λόγια, όσο μεγαλύτερη είναι η πιστότητα του ήχου σου όταν

ηχογραφείς/μιξάρεις/παράγεις μουσική,τόσο καλύτερη θα είναι η πιστότητα του

ήχου σου όταν θα γίνει donwnsample στα 44.1Khz@16bit. Αν ήταν έτσι τότε

όλα τα στούντιο θα ήχογραφούσαν με on-board κάρτες :) :) :)

Επίσης ρόλο παίζει η πιστότητα της μετατροπής του αναλογικού σε ψηφιακό, καθώς και το βάθος επεξεργασίας με τα διάφορα εφε. Τώρα σημαντικότατο ρόλο παίζει και ο αλγόριθμος για dithering που θα χρησιμοποιήσεις κατά το mixdown, ο οποίος θα καθορίσει και το ποια πληροφορία θα χαθεί και άρα πόσο καλύτερα θα ακούγεται στο cd αυτό που ηχογράφησες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back