Τύχη Βουνό!!Τι Προτείνετε??

TODORIS

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Αγαπητοί συμφορουμίτες-συμφορουμίτισες αποφάσισα κ γω για πρώτη φορά να παραγγείλω μια κιθάρα από το ιντερνετ..

http://www.musik-schmidt.de/gb-Peavey-Generation-EX-Custom-Vintage-Blonde-SALE-.html

Αφού τσέκαρα λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο site(μέσα από το φόρουμ) σε παλιότερα θέματα είπα να την παραγγείλω κ την έτσι έκανα..Χτες..Μου ήρθαν τα σχετικά e-mailsχτεσ για confirmation κτλ κ όλα καλλά μέχρι εκεί!!

Σήμερα όμως μου έστειλαν ένα mail όπου μου έλεγαν ότι δυστυχώς η κιθάρα είναι ελλατωματική..(unfortunately we have to tell you that the ordered Peavey Generation EX

Custom Vintage Blonde is defect. After testing the guitar we noticed

that the piezzo doesn't work..

Do you want to cancel the order or choose another guitar?

Thank you for your understanding.)

Είπα κ γω μια φορα να παραγγείλω κ μουφεξε..

Κ σας ρωτώ,να παραγγείλω άλλο χρώμα ή να περιμένω να την στείλουν για φτιάξιμο κ μετά να μου τη στείλουν??

κανε υπομονη τοτε. Θα την φτιαξουν τζι τζι.Και με καλυτερη μαλλον τιμη. Να εισαι σε επικοινωνια μαζι τους.

TODORIS είπε:
Κ σας ρωτώ,να παραγγείλω άλλο χρώμα ή να περιμένω να την στείλουν για φτιάξιμο κ μετά να μου τη στείλουν??
Μας ρωτάς τι θέλεις εσύ;

α) Αν σου αρέσει κάποιο από τα άλλα χρώματα, πάρε άλλο χρώμα

β) Αν σου αρέσει μόνο αυτό το χρώμα ρώτα αν θα φέρουν άλλο κομμάτι τέτοια

γ) Αν δεν φέρνουν και  δεν σε πειράζει που η κιθάρα θα ναι refurbished (ζήτα έκπτωση) πάρε αυτήν.

δ) Αν δεν ψήνεσαι με τίποτα από τα παραπάνω, ακύρωσέ το.

Elementary my dear Watson.

Η τύχη σου είναι μια χαρά αφού το μαγαζί έκανε το κόπο να κάνει quality control πριν στη στείλει. Σκέψου να το βλεπες εσύ.  ;)

Μπράβο τους.

audiokostas είπε:
Μας ρωτάς τι θέλεις εσύ;

α) Αν σου αρέσει κάποιο από τα άλλα χρώματα, πάρε άλλο χρώμα

β) Αν σου αρέσει μόνο αυτό το χρώμα ρώτα αν θα φέρουν άλλο κομμάτι τέτοια

γ) Αν δεν φέρνουν και  δεν σε πειράζει που η κιθάρα θα ναι refurbished (ζήτα έκπτωση) πάρε αυτήν.

δ) Αν δεν ψήνεσαι με τίποτα από τα παραπάνω, ακύρωσέ το.

Elementary my dear Watson.

Η τύχη σου είναι μια χαρά αφού το μαγαζί έκανε το κόπο να κάνει quality control πριν στη στείλει. Σκέψου να το βλεπες εσύ.  ;)

Μπράβο τους.
Σωστο κι αυτο!

Αυτό είπα κ γω!!Ευτυχώς που πέρασε κ από έλεγχο...audiokostas ρωτάω περισσότερο για να μάθω τι γίνετε σε τέτοιες περιπτώσεις,αν έχει συμβεί σε άλλους..

TODORIS είπε:
Αυτό είπα κ γω!!Ευτυχώς που πέρασε κ από έλεγχο...audiokostas ρωτάω περισσότερο για να μάθω τι γίνετε σε τέτοιες περιπτώσεις,αν έχει συμβεί σε άλλους..
Η ιστορικότητα του γεγονότος δεν είναι κάτι που μπορεί να επηρρεάσει την απόφασή σου.

Ο καθένας παίρνει σε παρόμοιες συνθήκες, διαφορετικές αποφάσεις.

Ανάλογα με τις προτεραιότητες και τις αξιολογήσεις του.

Εσύ πράττεις κατά το δοκούν.

Υπήρχε μια τέτοια κιθάρα στις αγγελίες σε λευκή αλλά ζητούσε πολλά κ ασ την έλεγε ΕΥΚΑΙΡΙΑ..Μαρεσε αρκετα κ ψαχνοντάς στο νετ τι βρήκα στο χρώμα που τη παράγγειλα..Περιμένω απάντηση τώρα απτο site για το πόσο καιρό θα χρειαστεί να φτιαχτεί κ θα πάρω απόφαση..Σας ευχαριστώ πάντως!!

Αφου οπως είπε κι ο audios μπήκαν στον κόπο πριν την πακετάρουν και την αποδεσμεύσουν να την ελέγξουν και να σου γνωστοποιήσουν το πρόβλημα θα πει οτι είναι σωστοί επαγγελματίες, επομένως και η αντιμετώπιση του προβλήματος θα είναι εξ ίσου επαγγελματική κατά την γνώμη μου.Αν ήμουν στην θέση σου θα περίμενα να την φτιάξουν γιατί πιστεύω οτι το χρώμα και το look είναι εξ ισου σημαντικό σε μια κιθάρα με τα υπόλοιπα μέρη της.Εγώ πχ περίμενα τρείς μήνες μέχρι να "βγεί" μια κιθαρα στο χρώμα που ηθελα στο ebay γιατι τα άλλα δυο χρωματα που κυκλοφορούσαν ευρέως, δεν μου αρέσανε.Οι κιθάρες που διαλέγουμε όπως και τα αυτοκίνητα και τα ρούχα και τα σπίτια κλπ είναι προεκταση της προσωπικότητάς μας.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back