- Πόντοι
- 48
:-[ :-Xnpap είπε:εγώ πάλι αντίθετα, αν σε πρώτο χρόνο δεν τραβήξει την προσοχή μου (χωρίς να το έχω επιδιώξει) τίποτα από όλα αυτά και παραμείνει η προσοχή μου σε "οριζόντια ακρόαση" με επίκεντρο το κομμάτι που υπηρετεί, διατηρώ την ισοροπία μου σαν ακροατής και απολαμβάνω την μουσική της μπάντας με έναν σίγουρα καλό κιθαρίστα (για μένα πάντα)...
μου είναι ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ (χωρίς να επιτηδεύσω με κάθετη ακρόαση) ακούγοντας έναν κιθαρίστα να επικεντρώσω αρχικά σε κάτι θετικό από αυτά που θα ξεχωρίζει τόσο πια...
όπως και από την άλλη μου είναι πανεύκολο κάτι από τα εν λόγω χαρακτηριστικά να μου "σκίσει" τα αυτιά (στην αρνητική του έκφανση) χαλώντας μου τη "σούπα"... ε εκεί πια μπορώ να αρχίσω να ασχολούμαι και με τα επί μέρους κακά ή καλά χάνοντας το δάσος (εκτός αν είμαι μέλος κριτικής επιτροπής σε διαγωνισμό ;D)....
επανερχόμενος στο αρχικό ερώτημα, ένας "καλός κιθαρίστας" θα με απασχολήσει κριτικά για κάποια ενδεχομένως ιδιαίτερα skills του, μόνο σε δεύτερο χρόνο και στο τέλος του συνολικού perfomance του, όταν θα κάνω έναν "απολογισμό" (συνήθως συζητώντας) για το τι απεκόμισα από την παράσταση που παρακολούθησα...
εκεί λοιπόν, βασικά στοιχεία με τα οποία θα εκμαιεύσει τον επι μέρους θαυμασμό μου, είναι η ρυθμική αντίληψη σε απόλυτη σχέση με την ικανότητα του να διαχειρίζεται σωστά την δυναμική περιοχή του ήχου του και την διατήρηση του "ρόλου" του στα πλαίσια της ανάγκης του κομματιού που εκτελεί...
Ωχ!!!! Αγχωθηκα! :-[ :-X
ευχομαι να μην τυχει να παιξω σε live και να γυρισω και να δω τον npap!!!! :-[ :-X
;D ;D ;D