Τι πετάλι προτείνετε για Blues-Rock?

Για μενα το καλυτερο Blues-Rock (και τονιζω το "Rock" γιατι ορισμενα πεταλακια που ειδα παραπανω δεν εχουν αρκετο gain για rock) ειναι το παρακατω...

ειναι αρκετα ακριβο. Πιστευω αξιζει. Και ειναι και ντοπιο!

Είναι και αυτή μία στάσης kpeyos. Νιώθεται. Θα προτιμούσα, βέβαια, μελλοντικά να πάω σε κάτι σαν Blues Junior και σε πιό εξεληγμένα πετάλια. Απ΄ ότι καταλαβαίνω παιδιά να το αφήσω προς το παρών;!

φιλε μου απο τα ποδια μου εχουν περασει πολλα overdrive.

το πρωτο που θα σου πω οτι για μενα δεν αξιζει να δωσεις πολλα λεφτα γιατι σιγουρα μπορεις να βρεις κατι παρα παρα πολυ καλο με λιγα λεφτα.

τον τελευταιο καιρο παιζω με αυτο.

απλα καταπληκτικο.

Μπα σε κοροϊδευουν...δεν τους ξερεις τι καθικια ειναι αυτοι οι Αμερικανοι?

ΦΟΝΙΑΔΕΣ των λαων ρε παιδι μου....

Παντως το To Germanium OD ειναι πολυ ωραιο πεταλακι,αν επαιζα με πεταλια θα το αγοραζα οπωσδηποτε. 

Δε θέλω να πιστεύω ότι μας κοροιδεύουν αλλά ποτέ δεν ξέρεις στους καιρούς που ζούμε...

Εχεις δικιο,που οι παλιοι καλοι καιροι που ο κοσμος δεν ειχε πονηρια,και ολοι ζουσαμε καλα με ψωμι και ελια και Κωτσο βασιλια...μετα ηρθε ο καπιταλισμος και η υπερκαταναλωση,επαψε ο κοσμος να κανει το σταυρο του,ήρθε και το ντερνετ...παει χαλασε ο κοσμος παιδακι μου.....

Superfunk είπε:
Μπα σε κοροϊδευουν...δεν τους ξερεις τι καθικια ειναι αυτοι οι Αμερικανοι?

ΦΟΝΙΑΔΕΣ των λαων ρε παιδι μου....

Παντως το To Germanium OD ειναι πολυ ωραιο πεταλακι,αν επαιζα με πεταλια θα το αγοραζα οπωσδηποτε. 
αυτη η ρημαδα η τονελαμπε δεν χαλασε ακομα????  ???

καλησπερα,επιδεί μεχρι τώρα αγνοούσα την υπαρξη πεταλακιων ;D αλλα αν και καθυστερημενα καταλαβα οτι  ειναι must ,έτσι λοιπον στα γρήγορα "ο" μεχρι τώρα κιθαριστικος εξοπλισμος μου ειναι μια squer με texas special /set  και απο ενισχυτη εχω εναν μικρό 5 watt με λαμπατη προενισχυση νομιζω και πολυ ωραια καθαρα  , επισεις να τονισω οτι παιζω σε χαμηλες εντασεις γενικά .

επισεις εχω και 2 Studio monitor  σε περιπτωση που  αγορασω καμια πεταλιέρα ομως θα προτιμουσα 2-3 καλα πεταλια  .

απο blusistes  μου αρεσουν Gary Clark/  clapton /bb king / buddy κτλ

απο distrotion εχω ξεχωρισει το Boss BD-2  και το Hardwire Tube Overdrive CM-2 ποιο θα δουλεψει καλυτερα πανω στον μικρούλι valvee?

επισεις περιμενω τα παρακατω πεταλια για το μπασο μου το Nobels CO-2 Compressor, και θα ηθελα να μου προτινεται κανενα Phaser η καποιο αλλο εφφε που θε μου χρειαστεί .

επισεις μολις θυμηθικα οτι υπαρχει και ενα behringer vamp2

Προσωπικα εχω δυο πεταλακια στα οποια μεχρι στιγμης εχω "καταληξει" το ενα ειναι το Hardwire το οποιο ειναι πααααρα πολυ ευελικτο...τα εχουν πει και τα παιδια που το ποσταραν πριν και το Direct Drive της Barber !!! 

Ειδικα το δευτερο ειναι απο τα καλυτερα που εχω ακουσει και παιξει φοβερος ηχος και πολυ ωραια "ζεστη" παραμορφωση !

ειμαι στο τσακ να παρω το boss blue driver 2 , Digitech  delay και Digitech Screamin elega και κανενα crybabe αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ταιριαζει και αν χρειαζεται.

oxtaxordos είπε:
ειμαι στο τσακ να παρω το boss blue driver 2 , Digitech  delay και Digitech Screamin elega και κανενα crybabe αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ταιριαζει και αν χρειαζεται.
Το screaming blues και το blues driver είναι καλά πετάλια, παρόμοια θα έλεγα, εμένα περισσότερο μου άρεσε το screaming blues (είναι κ φθηνότερο). Ρίξε όμως οπωσδήποτε μια ματιά και στο palmer peod overdrive (εγω εκεί κατέληξα). Τέλος, ένα wah είναι must πιστεύω για το είδος.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back