W
Waterfall-K
Guest
Συγχαρητηρια για τη θεση Samy....
Ακολουθεί ρεαλιστικό μήνυμα*Dinosp είπε:Έτσι κι αλλιώς, θα ζησουμε* μια παρατεταμένη περίοδο αβεβαιότητας και το να επικοινωνούμε τις σκέψεις μας, τις αγωνίες μας, τις χαρές μας. τις ήττες μας... δεν ειναι κακο... Εξάλλου στις περισσότερες των περιπτώσεων αυτο γίνεται σχεδόν επώνυμα και με ενδιαφέροντα τροπο...
* αισιόδοξο μήνυμα
Καλά θυμάσαι Στράτο. Σ ευχαριστώ πολύ.fusiongtr είπε:Αν θυμάμαι καλά ....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Εκεί είναι το πρόβλημα, όχι δεν το ήπιαμε σύντροφε, κούνα ολίγον τον όμορφο πωπό σου λαίμαι, εγώ έφυγα- άσε με μένα, δεν έχω κανένα- ανακάτεψα τη τράπουλα, προσπάθησα να δημιουργήσω νέα ενδιαφέροντα στη ζωή μου με βάση το τι τραβάει η καρδούλα μου και μεταξύ μας καβάτζωσα και τη φάση του ότι δεν θα χρειαστεί να κυνηγάω ποντίκια και γάτες σα το πατέρα μου στην Αθήνα της κατοχής...........Οκ δεν είναι για όλους, ούτε εγώ είμαι εξασφαλισμένος, δεν νοιώθω όμως και κοπριά σαν εσάς τους ''Αθηναίους'' ;D Σταμάτα να σαπίζεις ρε με τι μλκια, γιατί μλκια είναι το πράμα σα κατ.Terry RoscoeBeck5 είπε:Ακολουθεί ρεαλιστικό μήνυμα*
Τον ήπιαμε...
Να παραιτηθούμε από τι?Terry RoscoeBeck5 είπε:παραιτηθήκαμε... σαν άτομα...
Το βλέπω γύρω μου, από φίλους, από τον περίγυρο μου... Παραίτηση, όλοι έρμαια... περιμένουν το τίποτα... ελπίζουν το τίποτα...
Όχι, είναι ωμός ρεαλισμός!Αυτή είναι η πραγματική ήττα μας.
Το άκουσες ακριβώς έτσι και από μένα, είναι αλήθεια.Ας πεθάνουμε τώρα και όχι με αργό θάνατο... Το άκουσα πολλές φορές, από διαφορετικά, ετερόκλητα άτομα και το άκουσα ακριβώς έτσι... Μπορεί να το έχετε ακούσει και εσείς...
Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζει χωρίς ελπίδα και όταν ακούς ότι κανείς δεν ελπίζει, κάπου εδώ την έχουμε πατήσει με μεγαλοπρέπεια.
Ρε για κοιτάχτε κάτι άντριδες που κοιλιούντε σα τα σκουλίκια τους Αρειανούς ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Να είστε όλοι καλά!
Δεν θα με ακούσεις ξανά να ομιλώ για ομάδες, απλά έτυχε όταν σπούδαζα Σαλονίκη να υπάρχει ο Γκάλης............πέραν ταύτου, μας έλεγαν σκουλίκια οι γιούφτοι οι Μπαόκοι.fusiongtr είπε:Κύριε Σάμυ, με τα πολιτικά δεν ασχολούμαι (για τους Αρειανούς λέω), δεν μ'ενδιαφέρουν, μιλάω πάντα οικονομικοκοινωνικά, αλλά ευτυχώς που δεν έχω παιδιά.
Γιατί πολύ φοβάμαι ότι τα νέα παιδιά θα γίνουν ....
Δεν χρειάζεται να τα λες αυτά βρε Σάμυ.samy paraga είπε:Δεν θα με ακούσεις ξανά να ομιλώ για ομάδες, απλά έτυχε όταν σπούδαζα Σαλονίκη να υπάρχει ο Γκάλης............πέραν ταύτου, μας έλεγαν σκουλίκια οι γιούφτοι οι Μπαόκοι.
Ε ναι φίλοους η καλή ομάδα πάντα ανασυντάσσεται......................άσε που έγινε σεισμός, κάπου εδώ κοντα και στις συμφορές πάντα συντρέχουν οι νταλάρες φίλοι ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Δεν χρειάζεται να τα λες αυτά βρε Σάμυ.
Ξέρεις φαντάζομαι ότι δεν πρόκειται ποτέ να σε παρεξηγήσω.
Είσαι ακόμα ο manager μας (κι ας μας απέλυσες αλιήτη)! ;D ;D ;D
Πίσω ρετάλι της διαπλοκής, ως αδμίν σε μπανιάρω γιατί είσαι άπλυτος ;D ;D ;DDinosp είπε:Ειναι μια ανακούφιση το να μην εισαι η κυρίαρχη επιλογή...
Δεν παραιτούμαστε... Έχουμε δρόμο και χρονο να διαχειριστούμε και να ευχαριστηθούμε... Αλληλέγγυα*
* Οχι στους admin και τα τσιράκια τους - οχι στα πανκια - ναι στους νερουλάδες - ναι στον Τζιμπούρ και τα alcoholic dreams...
Now I am happy
samy paraga είπε:Πίσω ρετάλι της διαπλοκής, ως αδμίν σε μπανιάρω γιατί είσαι άπλυτος ;D ;D ;D
Με ροζ φυλαράκια τυλίγω τα σιγαρέτα μου λαίμαι, αγοραστά βέβαια, αλλά εις ανάμνηση του καπνοπαραγωγού παππού μου λαίμαιDinosp είπε:Samy,
Σε βλεπω σε λιγο με κάρμα +1, φύλο ροζ, και με το no vacancy sign on
Έτσι ειναι οι admin - άλλοι στρίβουν με εφημερίδα και άλλοι με ροζ χαρτάκια του μονοπωλίου - άμα έχεις παππου στην Κορώνη έχεις προτεραιότηταsamy paraga είπε:Με ροζ φυλαράκια τυλίγω τα σιγαρέτα μου λαίμαι, αγοραστά βέβαια, αλλά εις ανάμνηση του καπνοπαραγωγού παππού μου λαίμαι
Σας ευχαριστώ λαίμαι ;D
όχι μωρέ το παλουκάρι, είμεθα ενωτικοί, απλά τον βάλαμε να αλλάζει τα νερά των υπονόμωνε στη Χαλκίδα ;D ;D ;DDinosp είπε:Επίσης ανησυχώ για τον νερουλά - λες να συμμορφώθηκαν τα νερά, να σταμάτησαν το σουλάτσο πάνω κάτω ", και να τον απέλυσαν
Πες μας αντμιν..,