Τι κιθαριστικές επιρροές έχετε;

Betty The Raccoon

Μέλος
Πόντοι
36
ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ Η ΓΚPΟΥΠ ΠΟΥ ΕΠΙΡΕΑΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΞΙΜΟ.ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ IRON MAIDEN KAI ΑΠΟ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ JOE SATRIANI,ZAKK WYLDE KAI MICHAEL SHENKER.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κυρίως David Gilmour & Ritchie Blackmore.

... και ενας θεός ξέρει ποιος άλλος στα τελευταία 25 χρόνια.

Duke Robillard (σκοτώνει!), Κ. Richards, Jeff Beck, George Benson. Αν και είμαι πιανίστας βέβαια... :D

The Edge,Andy Summers,John Frusciante,Mick Jones,Keith Richards,Ry Cooder, όλοι της STAX, Cornell Dupree...

και πολλοί άλλοι αλλά πάντα κιθαρίστες που παίζουν εκπληκτική ΡΥΘΜΙΚΗ κιθάρα (που είναι άλλωστε και το σημαντικότερο) ..

absolute favorite (χωρίς να μπορώ βέβαια να παιξω ούτε το 1/1000 απο ότι παίζει) ο DANNY GATTON...........

andrew latimer (camel) , david gilmour, roy buchanan...i ousia einai o ixos kai oxi i texniki!

www.intravenus.gr

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
yparxoun tosoi polloi pou sigoura oloi tous kapou se ephreazoun....van halen, jeff beck,...mark knopfler,roy buchananm, eric claptonm, bb king, akomh kai ellhnes opws px o xristoforos krokidhs.Omws mesa se olous autous tha xexwriza duo.....David Gilmour gia to lito alla toso eustoxo paiximo tou....panta oi swstes notes th swsth stigmh....o kitharistas tou skeptomenou mousikou.Kai o bryan may.....panta zhleua ton hxo tou.

Μεγάλη κουβέντα οι κιθαριστικές επιρροές. Για μένα άλλο πράγμα ποιοί μας έχουν επιρρεάσει στην τεχνική μας και στον ήχο μας και άλλο ποιοί μας αρέσουν. Κατά βάθος έχει να κάνει και με τα ακούσματα που έχουμε από μικροί και έχουν εντυπωθεί στο υποσύνείδητό μας, και τα βγάζουμε άθελά μας όταν παίζουμε. ¶ρα παίζει ρόλο και το πόσο ευρύ φάσμα ακουσμάτων έχουμε. Εγώ νομίζω περισσότερο από όλους τέσσερις κιθαρίστες με έχουν επιρρεάσει.

1) Richie Blackmore

2) Rory Gallagher

3) Ace Frehley

4) Mark Knopfler

Δε λέω ότι είναι οι καλύτεροι. (Αν και δυό από αυτούς μπορούν άνετα να το διακδικήσουν. Λέω ότι όταν παίζω, νομίζω ότι βγάζω πράγματα δικά τους.

Καταπληκτικοί όλοι οι παραπάνω κιθαρίστες, να προσθέσω και τον Dave Navaro. Να ρωτήσω αν έχει ακούσει κανείς τον Κοτρωνάκη;

plaka plaka mhpws xerei kaneis sas pou exei xathei o x.krokidis?Ap oti xerw de paizei allo me ton papakwn/nou(kai kala kanei) alla ti ginetai...??emfanizetai kapou allou???....etoimazei kati??...paizei me allous?????exei xathei teleiws

Επηρεάστηκα κάποτε από Rocky George όντας πώρωση στα νιάτα με Suicidal Tendencies και στο κατόπι αφού αρχισα να μαθαίνω κάτιτις της προκοπής ο John Petrucci ήταν στανταρ σταθμός και φυσικά

τα τελευταία χρόνια ο αειθαλής Joe Satriani συνεχίζει και έχει δρόμο ακόμα και υλικό να μας δίνει για μελέτη.

Υπ' όψη: Μιλάμε για επιρροή-μελέτη καλλιτέχνη και όχι για μονόχνωτη πώρωση-γούστο κλπ. κλπ.

Teλικά μετά από αρκετά χρὀνια ακρόασης ανακάλυψα ότι γουστάρω τεχνικούς κιθαρίστες

:lol:

Syd Barret

Lou Reed

R. Frip

8O

δεν ξερω αν το εγραψες ειρωνικα ,παντως μια φορα τον ειδα πριν χρονια

'unplugged' μονο του με μια κιθαρα ,και επαιζε μια χαρα .

νομιζω αλλο ποιοι κιθαριστες αρεσουν σε καποιο ,και αλλο αν εχει

επηρεαστει ,αυτο το βλεπουν οι αλλοι , προσωπικα θαυμαζω

STEVE LUKATHER

GARY MOORE

STEVE MORSE

VAN HALLEN

VINNIE MOORE

και πληθος αλλων

νομιζω οτι ενας μεγαλος κιθαριστας δειχνει την αξια του ακομα και σε ενα πολυ μικρο 'σολακι' .Π.χ. ο Lukather σε 30'δευτερολεπτα σου δειχνει-

μελωδια-τεχνικη-συναισθημα τοσο περιεκτικα οσο αλλοι χρειαζονται

5 αλεπτα .

alp

fenderiarhs σταμάτα να γράφεις greeklish!!

Πόσες φορές θα το πούμε πιά!!......... ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back