τι κιθαρα ειναι αυτη? [fender / franz ferdinand]

boody

Μέλος
Πόντοι
36
franzferdinand4_kl.jpg

τι κιθαρα ειναι αυτη?

(ο παραπανω ειναι ο τραγουδιστης των franz ferdinand , παρεπιπτωντως ειναι φοβεροι )[/url]

Παρεπιπτόντως ο τυπάς είναι έλληνας απο μια μεριά(μητέρα η πατέρα δε θυμάμαι) :D

Παρεπιπτόντως ο τυπάς είναι έλληνας απο μια μεριά(μητέρα η πατέρα δε θυμάμαι) :D
Alex Kapranos ο πατερας του ειναι ελληνας απο τον Πειραια

παντος η κιθαρα φερνει και λιγο σε jaguar

Στο site της Fender λέει ότι είναι "Wide Range humbucking pickups"

Alex Kapranos ο πατερας του ειναι ελληνας απο τον Πειραια

παντος η κιθαρα φερνει και λιγο σε jaguar

η jaguar ειναι αυτη

jaguar.jpg

η κιθαρα ειναι σιγουρα telecaster.

ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ CUSTOMIA ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΡΑΤΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ... :roll:

Ειναι Fender telecaster deluxe (1972-1978) .Ουτε jaguar ουτε βεβαια customia :wink:

Ακριβως σαν αυτη

http://www.gbase.com/Stores/Gear/GearDetails.aspx?Item=859777

οι μαγνητες ειναι σχεδιασμενοι απο τον εφευρετη των humbuckers SETH LOVER :wink:

H κιθαρα αυτη εβγαινε και με Tremolo τυπου strat :wink:

με την παρανοια που εχει πιασει τους παντες με τα vintage ΤΖΑΜΠΑ ειναι (παμε στοιχημα οτι του χρονου θα κανει 4000 δολλαρια??) :wink:

Οι συκρεκριμένες κιθάρες είναι απίστευτες.Υπάρχει και μια squier ακριβώς αντιγραφή του συγκεκριμένου μοντέλου ( με την αντίστοιχη διαφορά ποιοτητας). Να φανταστείται ότι με την μόδα των coldplay και franz ferdinant έχω πετύχει την squier να αρχίζει να ανεβαίνει η τιμή της πάρα πολύ μιας και νομίζω ότι δεν την βγάζει ποια.

Το ίδιο μοντέλο κιθάρας είχε πάρει απίστευτα τα πάνω του με την britpop δέκα χρόνια πριν :D

η squier εχει διαφορετικο headstock (κλασσικο Tele αντι για cbs strat που εχει η deluxe)

η συγκεκριμενη κιθαρα ομως εχει βγει σε μεξικανικη επανεκδοση (πολυ πιστης στην original- πλην των μαγνητων φυσικα μια και το κραμα των original δεν παραγεται πλέον) και σε λογικη τιμη (700-800 ευρω)

ειχα μια original του 73 αλλα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε και πολυ μια και ζυγιζε οσο τρεις LES PAUL :lol: και ο ηχος της αν και αρκετα πιο ενδιαφερον & ευκρινης σε σχεση με τις Les Paul ειχε την κλασσικη "μουντιλα" των διπλων που προσωπικα αντιπαθω (σε αλλους ομως μπορει να αρεσει πολυ :wink: )

για καποιους που ψαχνουν την ακροβατικη ισσοροπια μεταξυ Fender & Gibson μπορει να αποδειχτει εξαιρετικα ενδιαφερουσα κιθαρα :wink:

η squier εχει διαφορετικο headstock (κλασσικο Tele αντι για cbs strat που εχει η deluxe)
Δεν την είχα προσέξει την διαφορά :oops:

ειχα μια original του 73 αλλα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε και πολυ μια και ζυγιζε οσο τρεις LES PAUL :lol: και ο ηχος της αν και αρκετα πιο ενδιαφερον & ευκρινης σε σχεση με τις Les Paul ειχε την κλασσικη "μουντιλα" των διπλων που προσωπικα αντιπαθω (σε αλλους ομως μπορει να αρεσει πολυ :wink: )
Είναι και αυτός ένας λόγος που η κιθάρα αυτής της σειράς που ξεχώρισε ήταν η semi hollow. Αν στη συγκεκριμένη κιθάρα σε semi hollow βάλουμε Ρ90 ή mini humbucker στο neck τότε πλησιάζει πολύ τον ήχο που μου αρέσει :lol:

Πράγματι θα μπορούσες να πεις ότι είναι μια πολύ βαριά sg. :roll: :D :D :D :D :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back