Τι καλά που θα ταν να είχαμε Helloween με Kiske και Hansen ξανά

ThePilgrim

Νέο μέλος
Πόντοι
16
και γώ απο τον τίτλο του θέματος νόμιζα επανενώθηκαν οι helloween με Kiske και Kai Hansen  :P :P

ThePilgrim είπε:
και γώ απο τον τίτλο του θέματος νόμιζα επανενώθηκαν οι helloween με Kiske και Kai Hansen  :P :P
ανα γεια σου αυτο ειναι επανενωση!!!

δικος μου εισαι

ThePilgrim είπε:
Ε κατσε φρονιμα Deris πολυ θεος(ναι Kiske δεν ειναι...)... ;D ;D Να με θυμιθεις θα βγάλουν τρελη δισκαρα τον οκτωμβριο.

Υ.Γ.Οπως βλεπετε προσωπικα δεν δινω μια τους Πρυξ λαξ αν και εχουν και τα καλα τους και ημουν φαν του Ξυδους(απο πριν πεθανει)

pinhead είπε:
Ε κατσε φρονιμα Deris πολυ θεος(ναι Kiske δεν ειναι...)... ;D ;D Να με θυμιθεις θα βγάλουν τρελη δισκαρα τον οκτωμβριο.
Και μένα μ'αρέσουν πολύ και με Deris  :D :D. Όψωμεν τον Οκτώμβριο ;)

ThePilgrim είπε:
Και μένα μ'αρέσουν πολύ και με Deris  :D :D. Όψωμεν τον Οκτώμβριο ;)
Helloween χωρις Hansen δεν υπαρχουν.Δεν υπηρξαν ποτε. Και κατα δευτερον τωρα μη συγκρινουμε kiske με deris...ιεροσυλια.

ευτυχως δε λετε που θα δουμε Πλιατσικο?

solega είπε:
Helloween χωρις Hansen δεν υπαρχουν.Δεν υπηρξαν ποτε. Και κατα δευτερον τωρα μη συγκρινουμε kiske με deris...ιεροσυλια.

Eλα να κοντραριστουμε λιγο σαν γνησιοι μεταλλάδες... ;D ;D ;D στο better than raw(το αγαπημενο μου με deris) δεν παιζει ο Hansen θυμαμαι...

pinhead είπε:
Eλα να κοντραριστουμε λιγο σαν γνησιοι μεταλλάδες... ;D ;D ;D στο better than raw(το αγαπημενο μου με deris) δεν παιζει ο Hansen θυμαμαι...
Πάτε γυρεύοντας.

Ωραίος και ο Ντέρις ποζέρις, αλλά είναι το better than raw καλύτερο από Walls of Jericho και Keepers? :P

Οι Soundgarden επανενώθηκαν έτσι;

pinhead είπε:
Είμαστε τελείως off topic αλλά έχει φάση ;D. Εμένα μ' αρέσει με Deris πολυ το chameleon(xaxax αστειεύμαι.) Μ'αρέσει πολύ το the time of the oath.

Το έκοψα αν δεν σας πειράζει, μήπως και θέλει κανένας φαν των ΠυξΛαξ να πανηγυρίσει  ::)

btw μου αρέσουν πολύ οι δίσκοι Helloween από το walls μέχρι το Dark ride (μετά πια δεν άντεξα ;P )

Αλλά η Hansen εποχή ήταν άλλου παπά ευαγγέλιο.

Πρόκειται πάντως για μια επανένωση που δεν υπάρχει για κανένα λόγο :P

walls of jericho, keeper 1+2, made in uk και μετα το χαος.....

τα υπολοιπα ειναι σα τους δισκους των πυξ λαξ  ;D

Το musicianshιp ανάμεσα σε hansen weikath kai grosskopff ήταν αναπενάλειπτο, και πραγματικά πιστεύω οτι αν δεν είχε φύγει ο hansen θα χαν φτάσει εκεί που είναι οι maiden kai οι metallica σήμερα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
εαν ειχε μεινει η συνθεση εκεινη με kiske  weikath hansen grosskopf swizenberg απλα θα τραβουσαν τις κ0λ0τριχες τους ολοι οι προηγουμενοι  ;D

Kiske απίστευτος αλλά Deris πιο γλυκιά φωνή έτσι? Μην λέμε ότι θέλουμε!!! Από την άλλη φάνηκε ότι ο Hansen ήταν το μυαλό του συγκροτήματος γιατί όταν έφυγε άρχισαν οι πατάτες!!! Ενώ οι Gamma Ray γράφανε κομματάρες!!!

Πιο γλυκιά; Ε για όνομα :s

Διαφωνώ βασικά. Θεωρώ ότι ο Weikath αν και εντελώς οπαδικά τον αντιπαθώ είναι εξαιρετικός. Και φυσικά κράτησε μαζί του και τον Grosskopf.

Και οι Gamma Ray φυσικά εξαντλήθηκαν μετά το Land of the Free. Παραδέχομαι στον Hansen ότι παρέμεινε ειλικρινής σε ότι έκανε και στήριξε απίστευτα ή ίσως και δημιούργησε τη Γερμανική μέταλ σκηνή.

Παρεπιπτόντως παιδιά τα βιάσατε τα ονόματα των μελών. Είπαμε Γερμανικά και δύσκολα αλλά οκ. Schwichtenberg ήταν ο ντράμερ των Helloween.

Καλα εκενες και το κοψες.

Και το gambling δισκαρα και ολα με το deris κατ εμε πλην του rabbit που εχει μερικα καλα κομματακια.Αλλο τα πρωτα άλλη φαση εντελως αλλά με deris θεωρω οτι πηγαν μπροστα.Τους προτιμω απο gamma ray κτλ.πάντως το οτι σκοτωνει τα περισοοτερα τραγουδια του kiske ειναι γεγονος αλλα στα δικα του ειναι πολυ ωραιος.

Παντως οι Gamma ray μου αρεσουν και μετα το land of the free(και εννοειτε πριν απο αυτο) ειδικα το powerplant και somewhere μου αρεσουν παρα πολυ.Ωραιοι ειναι και οι Iron Saviour που παιζει ο Kai στα 2 πρωτα.Ειδικα το 1ο τα σπαει.

Ο Kiske ειναι η απολυτη φωνη και ενας απο τους λογους που ξεκινησα να ακουω μεταλ.Και οι place vendome καλοι ειναι αλλα παλι καλα που υπάρχει και ένας tobias να τον ακουμε και σε πιο παραδοσιακα πράματα.

Helloween - Paint A New World

φοβεροι και με kiske-hansen αλλα και χωρις κατεμε! αλλα βλεπω οτι οι helloween προχωρουν μπροστα και εχουν ωραια πραγματα να μας πουν. οι δε gamma ray σαν να ειναι λιγο στασιμοι... :-X

Πόσο χαίρομαι που δεν με απασχολούν τέτοιες σκέψεις όσον αφορά τους Helloween, απλά απολαμβάνω τους δίσκους.

Trending...

Νέα θέματα

Back