M
mauromouris
Guest
Τι είναι χειρότερο? Το κομμάτι ή το βιντεοκλίπ? Μέχρι στιγμής κλίνω ελαφρώς προς το δεύτερο
Ναι...πάντα ήθελα να γυρίσω βιντεοκλίπ με δανεικό σπίτι, δανεικό αμάξι, δανεικές γκόμενες, δανεικές γούνες και κοσμήματα και μόλις τελειώσουν τα γυρίσματα να ανέβω στο παπάκι μου με αναμμένο το λαμπάκι της βενζίνης για να γυρίσω στη γκαρσονιέρα μου στο Μπουρνάζι για να φάω την τυρόπιτά μου στο μπαλκόνι και να καπνίσω το τσιγάρο μου από τράκα συνοδεία χτυπημένου φραπέ στο χέρι. Thug life motherfuckers O0cigaret13 είπε:Mauromouris, ζηλεύουμε....; :;D ;D ;D
Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουν 2016
ω σκωπως επετεφχθι ;D547.152 προβολές
οχι ακομαSuperfunk είπε:ω σκωπως επετεφχθι ;D
Τα dislike του βίντεο είναι περισσότερα από τα like και σε σχέση με άλλες δουλειές του είδους που δεν υπάρχει τέτοιο downvoting και κράξιμο, σίγουρα κάτι στραβό υπάρχει στη συγκεκριμένη οπτικοακουστική προσπάθεια.LK είπε:Παρόμοια (και η μουσική και το video), με τα αντίστοιχα του εξωτερικού είναι και τα δύο.
Καλο-γυρισμένο είναι το Video, και καλο-ηχοργραφημένο τo music track.
Αυτά είναι αντικειμενικά.
Υποκειμενικά, εξαρτάται αν σου αρέσει το μουσικό (και οπτικό) ύφος/ στυλ.
Κι εγώ αυτή την φευγαλέα αίσθηση έχω αλλά δεν μπορώ να κάνω pinpoint με ακρίβεια τι είναι αυτό......mauromouris είπε:... σίγουρα κάτι στραβό υπάρχει στη συγκεκριμένη οπτικοακουστική προσπάθεια.
Το μόνο προφανές "για το downvoting και το κράξιμο" , είναι ότι το κλιπ είναι Ελληνικό, απευθύνεται σε Έλληνες, και σχολιάζεται - ψηφίζεται από Έλληνες.audiokostas είπε:Κι εγώ αυτή την φευγαλέα αίσθηση έχω αλλά δεν μπορώ να κάνω pinpoint με ακρίβεια τι είναι αυτό......
Όπως και άλλες ελληνικές δουλειές του είδους που δεν τυγχάνουν τέτοιας αντιμετώπισης...LK είπε:Το μόνο προφανές "για το downvoting και το κράξιμο" , είναι ότι το κλιπ είναι Ελληνικό, απευθύνεται σε Έλληνες, και σχολιάζεται - ψηφίζεται από Έλληνες.
Μα λογικό είναι, σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι, είτε αυτό είτε κάποιο άλλο.mauromouris είπε:Όπως και άλλες ελληνικές δουλειές του είδους που δεν τυγχάνουν τέτοιας αντιμετώπισης...
Πρόκειται όντως για ένα Lifestyle (που έγινε και μουσικό ιδίωμα) συγκεκριμένων περιοχών των Η.Π.Α. και μάλιστα, ναι όντως ξεκίνησε από έγχρωμους.Jazzjoker είπε:Γκόμενες, άφθονα ναρκωτικά, ακριβά αμάξια, τεράστια σπίτια, υπερβολικά και πολλά κοσμήματα, τατουάζ της φυλακής, ζωή στο κλαμπ και γενικώς να μαμάω όπου βρω και όλοι οι άλλοι να πάνε να μαμηθούνε.
Αυτό είναι εν ολίγοις το όνειρο ενός πάμφτωχου, μαύρου παιδιού που γεννήθηκε σε γκέτο από μητέρα πουτάνα και πατέρα ισοβίτη και φαντάζεται πώς θέλει να είναι η ζωή του όταν μεγαλώσει. Οι επιλογές του, τώρα που είναι 17, είναι κάτι μεταξύ πείνας, φυλακής ή θανάτου πριν κλείσει τα 20.
Πώς και γιατί ο παραπάνω εφιάλτης μετατράπηκε σε υπέρτατο, διαπολιτισμικό κουλ από την αμερικάνικη show biz, είναι για μένα άξιο θαυμασμού και μόνιμη απορία.