Τι είναι χειρότερο?

• Thread starter Thread starter mauromouris
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 7K
M

mauromouris

Guest
Τι είναι χειρότερο? Το κομμάτι ή το βιντεοκλίπ? Μέχρι στιγμής κλίνω ελαφρώς προς το δεύτερο

τα συμπεράσματα των σκέψεων που μου προκάλεσε η προβολή του βίντεο τρομαχτικά.

Φαντάζομαι ότι μ'αυτά και με αυτά (αυτές τις μ@λ@κίες εννοώ) τα παλικάρια βγάζουν φράγκα, κάνουν το γούστο τους, έχουν και τα τυχερά τους.... ;) ::) ;D.... οπότε γιατί όχι!  Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και ένα κοινό που τους γουστάρει....... ::)             

Mauromouris, ζηλεύουμε....;  ::) ;D ;D ;D

Πάντως ούτε το "τραγούδι" ακούγεται, αλλά και ούτε το video clip βλέπεται.... O0      Οπότε  Χ......

cigaret13 είπε:
Mauromouris, ζηλεύουμε....;  ::) ;D ;D ;D
Ναι...πάντα ήθελα να γυρίσω βιντεοκλίπ με δανεικό σπίτι, δανεικό αμάξι, δανεικές γκόμενες, δανεικές γούνες και κοσμήματα και μόλις τελειώσουν τα γυρίσματα να ανέβω στο παπάκι μου με αναμμένο το λαμπάκι της βενζίνης για να γυρίσω στη γκαρσονιέρα μου στο Μπουρνάζι για να φάω την τυρόπιτά μου στο μπαλκόνι και να καπνίσω το τσιγάρο μου από τράκα συνοδεία χτυπημένου φραπέ στο χέρι. Thug life motherfuckers  O0

Παρόμοια (και η μουσική και το video), με τα αντίστοιχα του εξωτερικού είναι και τα δύο.

Καλο-γυρισμένο είναι το Video, και καλο-ηχοργραφημένο τo music track.

Αυτά είναι αντικειμενικά.

Υποκειμενικά, εξαρτάται αν σου αρέσει το μουσικό (και οπτικό) ύφος/ στυλ.

αν δε καταλαβενεις, να μη κοροδέβεις φοιλως γιατι αμα κραζις θαυμαζις

Τα παιδια για να γιρισουνε τα κλιπ τους και το ελικοφτερο γιαλισανε και τη πισινα τριψανε και τα σκασαν μετρητα στο Σουλακι (ρισπεκ) που φερε τσι κολιτες απο Μπουρνάζι και τα περιξ κλαμπ για τον κωλο φινιστρινι της τενιας.

Και εν τελι αφτη ινε η μαγκια του ραπερ.

Ελπιζο μονο να μη δη η μανα του Υπόθετο (YPO) που τις πηρε απ τη ντουλαπα τις φω βιζον τις γουνες γιατι εχει βαρυ χερι η κυρα Μαρια κι αμα φαει σκαμπιλι θα του φυγουν τα τατου 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουν 2016

547.152 προβολές
ω σκωπως επετεφχθι  ;D

το μωνω που δαιν κωλαι ινε αφτο το "πιως γαμαι τους λαικους" ....τους βλαιπο να τρονε πωλυ κΣυλο ωταν ανιγουν για των Κειαμο....

Superfunk είπε:
ω σκωπως επετεφχθι  ;D
οχι ακομα

αμα πιασι τα βιους του Κωλομπιάνω (τι μαθαίνω - κι ακόμα χειρότερα τι ακούω - ο φούστης σήμερα) τοτε ινε μεσα στη φαση

εΝΤΑξι ραι φιλως,γκιβ δε γκαις α μπρεικ,9 Ιουνι βγικε το κλιψ κε μαισολαβισε κε ΣΚ ωπου τω κινο του γκρουπ ιχε παι στω εξωχικο στο Ζουμπαιρι κε δαιν ιχε 4G,ασαι που τω παρακαναι με τα καιφτεδακι τις μαμας κε ιχε βαριστωμαχιασι.

απω σιμερα που ξεκηνα ι εργασημη αιβδωμαδα θα ανεβι ι ακρωαματικοτιτα,τω κΣερω γειατι κε εγο πεδι του μαιροκαματου ιμε. 

LK είπε:
Παρόμοια (και η μουσική και το video), με τα αντίστοιχα του εξωτερικού είναι και τα δύο.

Καλο-γυρισμένο είναι το Video, και καλο-ηχοργραφημένο τo music track.

Αυτά είναι αντικειμενικά.

Υποκειμενικά, εξαρτάται αν σου αρέσει το μουσικό (και οπτικό) ύφος/ στυλ.
Τα dislike του βίντεο είναι περισσότερα από τα like και σε σχέση με άλλες δουλειές του είδους που δεν υπάρχει τέτοιο downvoting και κράξιμο, σίγουρα κάτι στραβό υπάρχει στη συγκεκριμένη οπτικοακουστική προσπάθεια.

mauromouris είπε:
... σίγουρα κάτι στραβό υπάρχει στη συγκεκριμένη οπτικοακουστική προσπάθεια.
Κι εγώ αυτή την φευγαλέα αίσθηση έχω αλλά δεν μπορώ να κάνω pinpoint με ακρίβεια τι είναι αυτό......

audiokostas είπε:
Κι εγώ αυτή την φευγαλέα αίσθηση έχω αλλά δεν μπορώ να κάνω pinpoint με ακρίβεια τι είναι αυτό......
Το μόνο προφανές "για το downvoting και το κράξιμο" , είναι ότι το κλιπ είναι Ελληνικό, απευθύνεται σε Έλληνες, και σχολιάζεται - ψηφίζεται από  Έλληνες.

LK είπε:
Το μόνο προφανές "για το downvoting και το κράξιμο" , είναι ότι το κλιπ είναι Ελληνικό, απευθύνεται σε Έλληνες, και σχολιάζεται - ψηφίζεται από  Έλληνες.
Όπως και άλλες ελληνικές δουλειές του είδους που δεν τυγχάνουν τέτοιας αντιμετώπισης...

mauromouris είπε:
Όπως και άλλες ελληνικές δουλειές του είδους που δεν τυγχάνουν τέτοιας αντιμετώπισης...
Μα λογικό είναι, σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι, είτε αυτό είτε κάποιο άλλο.

Αντικειμενικά, όπως προείπα , το συγκεκριμένο είναι καλογυρισμένο και καλοηχογραφημένο.

Γκόμενες, άφθονα ναρκωτικά, ακριβά αμάξια, τεράστια σπίτια, υπερβολικά και πολλά κοσμήματα, τατουάζ της φυλακής, ζωή στο κλαμπ και γενικώς να μαμάω όπου βρω και όλοι οι άλλοι να πάνε να μαμηθούνε.

Αυτό είναι εν ολίγοις το όνειρο ενός πάμφτωχου, μαύρου παιδιού που γεννήθηκε σε γκέτο από μητέρα πουτάνα και πατέρα ισοβίτη και φαντάζεται πώς θέλει να είναι η ζωή του όταν μεγαλώσει. Οι επιλογές του, τώρα που είναι 17, είναι κάτι μεταξύ πείνας, φυλακής ή θανάτου πριν κλείσει τα 20.

Πώς και γιατί ο παραπάνω εφιάλτης μετατράπηκε σε υπέρτατο, διαπολιτισμικό κουλ από την αμερικάνικη show biz, είναι για μένα άξιο θαυμασμού και μόνιμη απορία.

Jazzjoker είπε:
Γκόμενες, άφθονα ναρκωτικά, ακριβά αμάξια, τεράστια σπίτια, υπερβολικά και πολλά κοσμήματα, τατουάζ της φυλακής, ζωή στο κλαμπ και γενικώς να μαμάω όπου βρω και όλοι οι άλλοι να πάνε να μαμηθούνε.

Αυτό είναι εν ολίγοις το όνειρο ενός πάμφτωχου, μαύρου παιδιού που γεννήθηκε σε γκέτο από μητέρα πουτάνα και πατέρα ισοβίτη και φαντάζεται πώς θέλει να είναι η ζωή του όταν μεγαλώσει. Οι επιλογές του, τώρα που είναι 17, είναι κάτι μεταξύ πείνας, φυλακής ή θανάτου πριν κλείσει τα 20.

Πώς και γιατί ο παραπάνω εφιάλτης μετατράπηκε σε υπέρτατο, διαπολιτισμικό κουλ από την αμερικάνικη show biz, είναι για μένα άξιο θαυμασμού και μόνιμη απορία.
Πρόκειται όντως για ένα Lifestyle (που έγινε και μουσικό ιδίωμα)  συγκεκριμένων περιοχών των Η.Π.Α. και μάλιστα, ναι όντως ξεκίνησε από έγχρωμους.

Ανεξάρτητα θεματολογίας ή ύφους, η ίδια απορία θα έπρεπε να δημιουργείται και για το πώς ένας Βρετανός π.χ (λέμε τώρα Eric Clapton – με κουλτούρα Βρετανική σε όλα- π.χ.) ασπάστηκε τα μπλουζ.

Δεν συγκρίνω ύφος – θεματολογία, αλλά επιρροή.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back