Για σας συμφορουμιτες πριν λιγο καιρο ειχα παει σε ενα συνοικιακο μαγαζι μουσικων οργανων να παρω μια φτηνη κοκκινη στρατ για ενα προτζεκτ και καθως πηγα να την ξεκρεμασω ειδα στο βαθος του μαγαζιου μια αλλη strat και πραγματικα εμεινα.Ειπα να μην ρωτησω για αυτην γιατι σκεφτηκα οτι δεν θα πωλειωταν αλλα δεν αντεξα και ρωτησα.Αυτη που κραταει το μαγαζι πολυ πιθανον να μην γνωριζε την αξια του οργανου μιας και ο αντρας της που κρατουσε το μαγαζι δεν ζει πλεον,μου ειπε πως την συγκεκριμενη κιθαρα την εχει πολλα χρονια στο μαγαζι και ειναι χαλασμενη εγω την ρωτησα ποσο την δινει και μου ειπε 70 ευρω και σιγα σιγα την κατεβασα στα 30 ;D ;D ;D ευρω και τελικα την πηρα και πιστευω ηταν και θα ειναι η καλυτερη αγορα τησ ζωης μου.
Τωρα θα ηθελα να μαθω απο καποιους πιο εμπειρους αν προκειτε για custom οργανο τι ξιλα εχει κτλ.το μονο που ξερω ειναι οτι οι μαγνητες ειναι jackson ηλεκτρικα DiMarzio κλειδια schaller και πως το σωμα και το μανικι ειναι απο ενα κομματι ξυλο.δειτε τις φοτο και πειτε μου γνωμες για το οργανο
Τωρα θα ηθελα να μαθω απο καποιους πιο εμπειρους αν προκειτε για custom οργανο τι ξιλα εχει κτλ.το μονο που ξερω ειναι οτι οι μαγνητες ειναι jackson ηλεκτρικα DiMarzio κλειδια schaller και πως το σωμα και το μανικι ειναι απο ενα κομματι ξυλο.δειτε τις φοτο και πειτε μου γνωμες για το οργανο
Τελευταία επεξεργασία από moderator: