Από parts είναι σίγουρο ότι είναι φτιαγμένη...τώρα για χειροποίητη είναι άλλη ιστορία. Οι χειροποίητες φαίνονται από τις "εργοστασιακές" ατέλειεςnikos17m είπε:δεν εχει υπογραφη η κατι σχετικο αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι χειροποιτη η φτιαγμενη απο παρτς
Και τώρα θα σκάσει μύτη και ο Yann για τον προσδιορισμό του "χειροποίητου"........ ;Dmarathon είπε:Από parts είναι σίγουρο ότι είναι φτιαγμένη...τώρα για χειροποίητη είναι άλλη ιστορία. Οι χειροποίητες φαίνονται από τις "εργοστασιακές" ατέλειες
Χωρίς να θέλω να γίνω Κασσάνδρα, κάτι μου λέει ότι αυτό το μονοκόματο καρυδόμπρατσο θα χει πρόβλημα να έρθει στα ίσα του......... :-\alderbody είπε:.........αρκει να γινεται...
Επαιζα με μια cort στον ωμο που ειναι 5,5 κιλα για κανα 2 ωρο+ σε ενα jamarisma σε στουντιο και μου βγαλε προβλημα στη πλατη...ΠΡΟΣΟΧΗ φιλε..7 ειναι πολλα!!! ???nikos17m είπε:η κιθαρα ειναι ειναι θανατος ειναι 6.5-7 κιλα
Μη το λες...2 χρονια ετρεχα στα γυμναστηρια κ με βγαλε off..Απο τοτε προτιμω τα ελαφρια οργανα..kiwitwistmusic είπε:δηλαδη για να παιζεις κιθαρα θες ενα 6 μνο gym. ;D