τι εξοπλισμός υπάρχει σε αυτό το τραγούδι?

mesmeros

Νέο μέλος
Πόντοι
1
καλησπέρα

θα ήθελα να μάθω τι εξοπλισμό πρέπει να έχω για να καταφέρω τον ήχο του μπάσου σε αυτό το κομμάτι.Ο ήχος που με ενδιαφέρει ξεκινάει μετά το 5ο λεπτό.

ευχαριστώ

Octaver και fuzz ακουω. Και μεγαλους (περισσοτερους απο εναν φανταζομαι) ενισχυτες.

mesmeros είπε:
καλησπέρα

θα ήθελα να μάθω τι εξοπλισμό πρέπει να έχω για να καταφέρω τον ήχο του μπάσου σε αυτό το κομμάτι.Ο ήχος που με ενδιαφέρει ξεκινάει μετά το 5ο λεπτό.

ευχαριστώ

Ricky με λασπες///(παρε ρικυ και οτι εφε και να βαλεις ωραιο θα ναι...)

Δες και τα σχόλια του βίντεο, ένας λέει ότι είναι SVT μέσα από καμπίνα 8x10" συν τα όποια βρωμοπέταλα.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις,σήμερα κιόλας θα δοκιμάσω με fuzz/octaver και βλέπουμε..

τα αποτελέσματα ήταν πλήρως ικανοποιητικά μπορώ να πώ.Ο ήχος ήτανε απίστευτος και μπορώ να πώ πως έμοιαζε απίστευτα πολύ.το octaver ήταν τελικά που έκανε τη μεγάλη διαφορά.ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις

Τον τονο του τον παιρνει απο το rick και εναν green amp.Με αλλα λογια....αστο οπως το αφησα κι εγω με τον ηχο ufomammut που χρησημοποιει τον ιδιο περιπου εξοπλισμο και αρκεστηκα στο polysaturator.

Καλημερα σε ολους

Για ακου και studio version του ήχου

Κολλάει και με την μεγάλη βδομαδα χιχι

Δυστυχώς όταν έψαχνα να αγοράσω green ενισχυτη δεν έβρισκα πουθενά στην Ελλάδα ώστε να μπορω να τον δοκιμάσω.Η δοκιμή έγινε με ένα rickenbacker 4001 και έναν svt 2pro

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back