Ποιος Ρονάλντο ρε φίλε, Γιώργος Βαΐτσης και αυτό χαριστικά.
25 λεπτά πριν, cigaret13 είπε
Κώστα μου, το ξέρεις σε αγαπάω, σε εκτιμάω αλλά το παρακάτου βίντεο νομίζω ότι ταιριάζει....
Όταν σου λέω βάλε στίχους και άρχισε να τραγουδάς στα κομμάτια σου, εσύ το ρίχνεις στην τρελίτσα! Δηλαδή τι παραπάνω έχει ο Σάκης από 'σένα;?Πάντως καλύτερος ηθοποιός απο τραγουδιστής ?
Να περιοριστούμε στο χορευτικό καλλίτερα, κατά τας επιταγάς του ερωτήματος του op, διότι αν πάμε σε άλλες δράσεις, σαν αυτή, και κάποιες άλλες ,που πρόχειρα μπορώ να σκεφτώ, ελλοχεύει ο κίνδυνος να υποπεσομεν εις παραβάσεις κανονισμών.
Σας ευχαριστώ για την κατανόησις.
Το ποιόν του ανθρώπου ήθελα να θίξω απο την δική μου οπτική χωρίς να θέλω να το πάω σε πολιτική συζήτηση αλλά έχεις δίκιο.Να περιοριστούμε στο χορευτικό καλλίτερα, κατά τας επιταγάς του ερωτήματος του op, διότι αν πάμε σε άλλες δράσεις, σαν αυτή, και κάποιες άλλες ,που πρόχειρα μπορώ να σκεφτώ, ελλοχεύει ο κίνδυνος να υποπεσομεν εις παραβάσεις κανονισμών.
Σας ευχαριστώ για την κατανόησις.
Sry ειναι τοσα πολλα που δεν ξερω τι ειναι τρολλαρισμα και τι οχι πλεον.Το ξερει ο ΒαγγεληςΒε.
Τρολαρει με το "απόψης",μια και φοριεται τον τελευταιο καιρο εδω στο νοιζ.
Πως εχει καθιερωθει το κσυλα?
Αυτο.?
. Το μόνο "στραβό" που έκανε και φαίνεται να του στοίχισε ήταν η διαφήμιση υπέρ του ναι στο δημοψήφισμα του 15 που αναφέρθηκε και παραπάνω.