Τι δώρο θέλετε να σας φέρει/έφερε ο Άη Βασίλης;

otto##

otto##
Πόντοι
198
Ανοίγω το κλασικό Χριστουγεννιάτικο θέμα που είχα ανοίξει και χρόνια πριν.

Υπερβολές και ακρότητες είναι απολύτως δεκτές. Αφού είμαστε σε μουσικό φόρουμ, θα έλεγα ότι μπορούμε να επικεντρωθούμε στα της μουσικής/εξοπλισμού ΑΛΛΑ άμα δε παίζει κάτι τέτοιο (όπως στη περίπτωσή μου) ας ποστάρουμε κατά βούληση. 

Καλές γιορτές σε όλους. Υγεία εύχομαι και ψυχική ηρεμία. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάντα ήθελα (αλλά ποτέ δεν είχα) ένα παντελόνι.

Όχι οποιοδήποτε παντελόνι όμως, ένα συγκεκριμένο.

Δεν το έχω βρει πουθενά μέχρι τώρα, ούτε ξέρω πόσο κάνει.

Αν μπορεί ο άγιος Βασίλης ας μου το φέρει.

Ευχαριστώ!

Εχω συνταξει λιστα...

Bugera v55

Epiphone g-400

Fender locking tuners

Digitech carcosa

Wambler Pantheon

Μετα απο πολλα χρονια εχω φταςει στην  Ιθακη μου απο θεμα ηχου κ εξοπλισμου.

Ομως επειδη κανεις δεν απαγορευει την απληστια και τα ονειρα θα ηθελα μια συνομηλικη στρατ του 74, μια αυθεντικη 18v electric mistress, εναν hiwatt SA 212 combo κ μια relic DG fender signature strat. Α και μια EJ. 

Αυτα τα ολιγα.

Ένα Nord Electro 6D -61 μαζί με τη θήκη (καλά φέρε το όργανο και τη θήκη τη βρίσκουμε....)

models-ne6d61.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Χρόνια τώρα του στέλνω γράμμα

Τα έβλεπα τα γράμματά σου, αλλά νόμιζα ότι ήθελες combo, και δεν θα μπορούσα να σύρω το έλκυθρο.

Αν είναι μόνο για κεφάλι, θα δούμε.

ΡΟΥΝΤΟΛΦ

Τα έβλεπα τα γράμματά σου, αλλά νόμιζα ότι ήθελες combo, και δεν θα μπορούσα να σύρω το έλκυθρο.

Αν είναι μόνο για κεφάλι, θα δούμε.

ΡΟΥΝΤΟΛΦ
Είπαμε αν είναι να μπεί στον κόπο και περάσει απ τη Μεσα, ας φέρει κι ένα μπούγκι....

Την Yamaha sg2000 που πούλησα το 2011.....γαμώτο μου!
Δυσκολο. Πρεπει να την εντοπίσει και να τη διαπραγματευθεί. Ενώ αμα ζητήσεις, κατι υπερβολικό μεν αλλά καινούργιο δε, τσουπ θα περάσει από τομαν και θα στο παρει. Πρακτικά πραματα παίδες. 

είχες βρε sg2000?
 Από το 1983 μέχρι το 2011.... Ο λόγος της αγοράς της... ο Santana!  Αγορασμένη από τον Νάκα στην Χαριλάου 125000 δρχ.  Τρεις ηλ. κιθάρες αγόρασα στην ζωή μου, μια Aria από το ντο ρε μι στην Αγίας Σοφίας, μία Yamaha  και μια Fender από τον Θωμά. Εδώ και καιρό που μου πέρασε η γκ@βλ@ με την Στρατ, την θέλω πίσω την γιαμαχούλα μου....

Από το 1983 μέχρι το 2011.... Ο λόγος της αγοράς της... ο Santana!  Αγορασμένη από τον Νάκα στην Χαριλάου 125000 δρχ.  Τρεις ηλ. κιθάρες αγόρασα στην ζωή μου, μια Aria από το ντο ρε μι στην Αγίας Σοφίας, μία Yamaha  και μια Fender από τον Θωμά. Εδώ και καιρό που μου πέρασε η γκ@βλ@ με την Στρατ, την θέλω πίσω την γιαμαχούλα μου....
δεν έπρεπε...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back