Eιδικα ο Dr. Blackman! 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:βλεπω ολοι ποιοτικοι ειμαστε εδω μεσα :lol: :lol:
Χίλιες φορές πετρέλη' date=' τουλάχιστον ο άνθρωπος έχει πολύ καλή φωνή.[/quote']8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Ενώ πιάνω τον εαυτό μου να συμφωνεί με το Μενέλαο στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, τώρα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις διάβασα!!!
Ωραία φωνή ο Πετρέλης ρε Μενέλαε; Μόνο ως καραμούζα μπορώ να χαρακτηρίσω τη φωνή αυτού του ανθρώπου!
Προσωπικά μου κάνει πολύ μούφα' date=' πολύ πουλάει τρέλλα και από σοβαρότητα μηδέν. Χίλιες φορές πετρέλη, τουλάχιστον ο άνθρωπος έχει πολύ καλή φωνή.[/quote']
Κερνάω απόψε εγώωω... :lol: :lol:
In my defense' date=' ποτέ δεν είπα "ωραία" - είπα καλή Ο τύπος έχει μια χαρά φωνή, δε φαλτσάρει, έχει καλή και "δικιά του" χροιά κλπ. Σαφώς δεν είναι η φωνή που θα ήθελα να έχω, αλλά αυτό είναι θέμα γούστου. Πάντως βάσει αντικειμενικών κριτηρίων (ακρίβεια, εύρος) κλπ είναι καλός. Αυτό εννοούσα καλή φωνή. Τα υπόλοιπα είναι θέμα γούστουΩραία φωνή ο Πετρέλης ρε Μενέλαε;
Μην κάνεις σαν παιδί: είναι "εεεεγουώωωωωωωωωωω" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Κερνάω απόψε εγώωω...
Σοβαρευτείτε ρε γαμώτο!! "Καημουόοοοοοοο"!!Γιορταζω εναν ακομη καημο...Κερνάω απόψε εγώωω... :lol: :lol:
Να σαι καλα βρε ζουωήηη :lol: :lol: :lol:Γιορταζω εναν ακομη καημο...Κερνάω απόψε εγώωω... :lol: :lol:
Εμένα ακόμη μου αρέσει!! :wink:Επίσης ντρεπόμαι γιατί μου άρεσε η Ευρυδίκη (σαν φωνή και σαν γυναίκα)...