Tι ακούτε και ντρέπεστε να το λέτε στους φίλους σας;

Κυρίες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

δεν ντρέπομαι που ..ντρέπομαι, αλλά ντράπηκα που ο ένας από τους λίγους νέους performer που μου άρεσαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα πιστευοντας ότι έχει το "κάτι" έστω και σε λανθάνουσα κατάσταση, ανήκε στην γενιά των ρηαλιτοπαιδων...βάνας ή κάπως έτσι λεγόταν νομίζω... :oops:

ΥΓ. τι έγινε ρε Πάνο...ακόμα δεν μ'έκραξες??? :D

sorry man αλλα καλα μας κανουνε αν θεωρουμε και τον βανα μεγαλο καλλιτεχνη...παντως ειναι διαφορετικος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και καλος... :twisted: :twisted: :twisted:

δεν είναι μεγάλος.

όπως το είπες,είναι διαφορετικός,έχει καλή φωνή,είναι καλός στην σκηνή (θεατρικός), βγάζει μια "ροκ" τρέλα...

έχει τόσο ταλέντο όσο δύο ντουζίνες ριαλιτόπαιδα μαζί και για εμένα είναι πολύ προτιμότερος απο φαινόμενα τυπου πετρέλη,καραφώτη και σία.

τίποτα περισσότερο - τίποτα λιγότερο

υγ:μπορεί μια μέρα να γίνει μεγάλος

υγ2:...αρκει να προσέξει τις παρέες που κάνει... :wink:

Προσωπικά μου κάνει πολύ μούφα, πολύ πουλάει τρέλλα και από σοβαρότητα μηδέν. Χίλιες φορές πετρέλη, τουλάχιστον ο άνθρωπος έχει πολύ καλή φωνή.

Χίλιες φορές πετρέλη' date=' τουλάχιστον ο άνθρωπος έχει πολύ καλή φωνή.[/quote']8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Ενώ πιάνω τον εαυτό μου να συμφωνεί με το Μενέλαο στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, τώρα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις διάβασα!!!

Ωραία φωνή ο Πετρέλης ρε Μενέλαε; Μόνο ως καραμούζα μπορώ να χαρακτηρίσω τη φωνή αυτού του ανθρώπου!

Προσωπικά μου κάνει πολύ μούφα' date=' πολύ πουλάει τρέλλα και από σοβαρότητα μηδέν. Χίλιες φορές πετρέλη, τουλάχιστον ο άνθρωπος έχει πολύ καλή φωνή.[/quote']
Κερνάω απόψε εγώωω... :lol: :lol: :D :D

Ωραία φωνή ο Πετρέλης ρε Μενέλαε;
In my defense' date=' ποτέ δεν είπα "ωραία" - είπα καλή ;) Ο τύπος έχει μια χαρά φωνή, δε φαλτσάρει, έχει καλή και "δικιά του" χροιά κλπ. Σαφώς δεν είναι η φωνή που θα ήθελα να έχω, αλλά αυτό είναι θέμα γούστου. Πάντως βάσει αντικειμενικών κριτηρίων (ακρίβεια, εύρος) κλπ είναι καλός. Αυτό εννοούσα καλή φωνή. Τα υπόλοιπα είναι θέμα γούστου :)

Κερνάω απόψε εγώωω...
Μην κάνεις σαν παιδί: είναι "εεεεγουώωωωωωωωωωω" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
menelaos,είσαι σεσημασμένο φοιβόπαιδο :P

εγώ ανήκω στους ...καρβελικούς !!! 8O

λοιπον οσον αφορα για πετρελη να μην χαρακτηρησω γιατι δε λεει...παντως σαφως καλυτερρος τεχνικα απο βανα δεν το συζηταω απλως ο τελευταιος πουλαει την διαφορετικοτητα του αυτο ειναι ολο δεν νομιζω οτι μπορει να κανει κατι τουλαχιστον εδω...στο κανουργιο fame ας εχουνε και εναν της dance ρε γαμωτω ετσι για ξεκαρφωμα...θα γουσταρα ενα fame story με παραγωγους μονο αλλα οπως ξερετε ολοι αυτα τα ρεαλιτι γινονται για να βρισκουνε καινουργιες μουρες οι δισκογραφικες γιατι οσο και να πεις ολο το ιδιο δε λεει εστω και στα σκυλαδικα... :cry: :cry: :cry:

Δηλαδή αν εγώ πω τώρα ότι ντρέπομαι ακόμα και σήμερα που ακούω Sopor Aeternus θα είμαι τελείως off topic??? Καλά λοιπόν. Παλιότερα άκουγα λίγο Χατζηγιάννη και ντρεπόμουν για αυτό... Νομίζω πως τώρα είμαι στο θέμα, αφού πιάσαμε Ελληνικό Ρεπερτόριο. ΑΑΑ!!! Επίσης ντρεπόμαι γιατί μου άρεσε η Ευρυδίκη (σαν φωνή και σαν γυναίκα)...

Τελικά είναι ωραία η ομαδική ψυχανάλυση!!! Thanx mates! Μου έφυγε ένα βάρος...

Trending...

Νέα θέματα

Back