:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Έεεεετσι :lol:Βασικά παλιότερα άκουγα backstreet boys και ντρεπόμουν να το πω στην παρέα μου. Όταν το είπα όμως ανακαλύψαμε ότι όλοι μας ήμασταν κρυφοφανατικοί τους!!!
Εγώ γούσταρα τους ¨Φίλους για πάντα¨....
Μιλάμε για πολύ κοπανημα!
Ε όχι κι έτσι, αν και είναι όντως κορυφαίο κομμάτι!! Απλώς υπάρχουν κι άλλα εξίσου γαμ@τα!!Παιδια το sorry της Madonna δεν είναι το πιο απίστευτο ποπ κομμάτι που έχετε ακούσει?
To οποία προφανώς και δε θα μαντέψουμε μόνοι μας :lol: :lol: :lol:Δεν ντρεπομαι ποτε και για τιποτα απ οσα ακουω-εχω ακουσει!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ε,ενταξει,μην κανεις ετσι! :lol: :lol:To οποία προφανώς και δε θα μαντέψουμε μόνοι μας :lol: :lol: :lol:Δεν ντρεπομαι ποτε και για τιποτα απ οσα ακουω-εχω ακουσει!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
O Γιωργος αφιερωνει απο τη νταλικα του στο 147ο χλμ. στη Μαριαδηλαδη εγω που ακουγα radio blackman τι επρεπε να κανω??? :lol:
φανερωσου λοιπον, αφου σε βλεπω οτι ξερεις....και ασε την κλασικη μουσικη :lol: :lol:O Γιωργος αφιερωνει απο τη νταλικα του στο 147ο χλμ. στη Μαριαδηλαδη εγω που ακουγα radio blackman τι επρεπε να κανω??? :lol:
φανερωσου λοιπον' date=' αφου σε βλεπω οτι ξερεις....και ασε την κλασικη μουσικη :lol: :lol:[/quote']O Γιωργος αφιερωνει απο τη νταλικα του στο 147ο χλμ. στη Μαριαδηλαδη εγω που ακουγα radio blackman τι επρεπε να κανω??? :lol:
Α να χαθεις κρυε! :lol: :lol: :lol:
Ομολογω, ειχα ακουσει 5 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ φορες τον Dr. Blackman!Ε, ο
ανθρωπος ειναι η χαρα του ακροατη!
Μου τα βγαζετε ενα ενα,κουφαλιτσες.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλα,θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε! :lol: :lol: :lol:
Α να χαθεις κρυε! :lol: :lol: :lol: Ομολογω' date=' ειχα ακουσει 5 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ φορες τον Dr. Blackman!Ε, ο
ανθρωπος ειναι η χαρα του ακροατη!
Μου τα βγαζετε ενα ενα,κουφαλιτσες.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλα,θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε! :lol: :lol: :lol:[/quote']
:lol: άσε τις εξυπνάδες τώρα, την πάτησες μόνος σου, καρφώθηκες :lol: