Three sheets to the wind - hyperpanos

hyperpanos

Μέλος
Πόντοι
36
Με την ευκαιρία της απόκτησης μιας ibanez 2400 wh prestige, η οποία με τα 24 τάστα ανοίγει νέους δρόμους και αφού βρήκα επιτέλους ένα καλό backing track, έγραψα το κομματάκι από τον προηγούμενο δίσκο του Joe.

Περιμένω απόψεις για τον ήχο της κιθάρας, η οποία είναι πανέμορφη παρεμπιπτόντως, καθώς και για το παίξιμο κ.λ.π.

Ελπίζω να σας αρέσει..... 

Three_Sheets_To_The_Wind_-_Joe_Satriani_cover_by_hyperpanos.mp3

Attachments

Κορυφαιος!!

Και επιτελους και ένα backing που αξιζει. Εχουμε ιδιο γουστο, θα το επαιζα παρα πολύ κοντα με το υφος σου, μονη διαφορα στο 1:10 θα επαιζα 3-2-1 αντι να στεκομουν στο 3 (επιρροή Def Leppard).

Ο μπασος μαγνήτης χανει σε σχεση με μια κιθαρα που εχει λιγοτερα ταστα?

(Ερωτηση προς ολους, όταν ακουτε χαλκινα σας φαινεται σαν γιορτη ή μονο εμενα? :D)

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Κορυφαιος!!

Και επιτελους και ένα backing που αξιζει. Εχουμε ιδιο γουστο, θα το επαιζα παρα πολύ κοντα με το υφος σου, μονη διαφορα στο 1:10 θα επαιζα 3-2-1 αντι να στεκομουν στο 3 (επιρροή Def Leppard).

Ο μπασος μαγνήτης χανει σε σχεση με μια κιθαρα που εχει λιγοτερα ταστα?
  Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Ο μαγνήτης ευτυχώς είναι πολύ κοντά στην ποιότητα που είχε ο paf pro της js1000 που είχα και ο οποίος ήταν και από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της όσον αφορά τον τόνο της.

Ωραια, γιατι πολλα ακουγονται πως με 24 ταστα χανεται το "sweet spot" του μπασου μαγνητη, κατι που ισχυει *μονο* για ανοιχτες χορδες παρεπιπτοντος.

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Ωραια, γιατι πολλα ακουγονται πως με 24 ταστα χανεται το "sweet spot" του μπασου μαγνητη, κατι που ισχυει *μονο* για ανοιχτες χορδες παρεπιπτοντος.
Σε σύγκριση με μια rg550 που πήρα και αυτήν πρόσφατα, στην js 2400 ο μαγνήτης είναι πιο κοντά στο μπράτσο.

Είναι κολλητα στο τελος της ταστιέρας σωστα? Παντως εγω ακολουθω τα αυτια μου, πολύ καλη κιθαρα και μαγνήτης και ασε τους συντηρητικούς να καταριονται τα 24 ταστα.  :)

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Είναι κολλητα στο τελος της ταστιέρας σωστα? Παντως εγω ακολουθω τα αυτια μου, πολύ καλη κιθαρα και μαγνήτης και ασε τους συντηρητικούς να καταριονται τα 24 ταστα.  :)
Η κιθάρα είναι κούκλα, εξάλλου εαν δεν θές δεν είναι ανάγκη να παίξεις στο 24ο τάστο  :PΠάντως πέρα από την πλάκα, αυτό που εγώ διαπίστωσα είναι η μεγάλη ευκολία πρόσβασης χαμηλά ειδικά στο 22ο και η ευκολία στα σηκώματα.

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Αυτά είναι λεπτομέρειες, πες μας αν είναι muscle car orange? ;D
Όχι η άσπρη είναι, η άλλη είναι ακριβή ακόμη, αλλά που θα πάει θα την κάνω και αυτή δική μου κάποια μέρα  ;D

Πολύ ωραίος Πάνο, ωραιότατο και ταιριαστό και το παίξιμο και ο ήχος.

Στην αρχή βλέποντας τον τίτλο νόμιζα ότι θα έκανες απόπειρα πάνω σε αυτό:

... και είπα από μέσα μου "αυτός δεν είναι ο hyperpanos που θυμάμαι". Αλλά με την περιγραφή σου κατευθείαν έσβησες την όποια απορία.

Συμφωνώ, αν και υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στα όρια του μαθηματικού λάθους... 3-4 άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη δηλ, που εντέλει σχεδόν το καταφέρνουν, και απλά έχουν την ατυχία να έχουν έρθει δεύτεροι - π.χ. Tim Miller, Nico Stufano, Richard Hallebeek (όλοι με εμφανείς επιρροές από Holdsworth, αλλά πάρα πολύ αξιόλογοι και όχι μονοδιάστατοι οι μουσικά και παιχτικά, για αυτό τους αναφέρω). Πέραν αυτών υπάρχουν αρκετοί ακόμα που μπορείς να τους παραδεχθείς για ένα καλό transcription ενός χολντσγουορθικού σόλο μπροστά σε μια κάμερα, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορούν να προσεγγίσουν το συνθετικό, αυτοσχεδιαστικό, τεχνικό, και ηχητικό μεγαλείο του Allan ούτε στο ελάχιστο, ενώ το χειρότερο είναι ότι πασχίζουν να βρουν κι ένα προσωπικό ύφος.

Πάντως Πάνο τώρα άκουσα και το προηγούμενο cover του Joe που έχεις κάνει... τον πας πολύ καλά γενικότερα τον καράφλα, δείγμα του πόσο το γουστάρεις και τον έχεις μελετήσει (και ότι το'χεις προφανώς). Εύχομαι να σε ακούσουμε και σε κάτι δικό σου σε αυτό το στυλ προσεχώς.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπράβο Πάνο, πολύ καλό! Μ'άρεσε που σε αυτό το κλίπ σου η κιθάρα ήταν μπροστά....ενθουσιασμός να το πω......; Για την συνένωσή σας, σας εύχομαι κι εγώ με την σειρά μου, κάθε ευτυχία και ότι ποθείτε να το βρείτε μπροστά σας  :D

Πάνο ζηλεύω και για το παίξιμο και για την κιθάρα! :D

Πολύ ωραίο κομμάτι διάλεξες, από τα αγαπημένα μου αυτού του δίσκου, και το απέδωσες πάρα πολύ καλά. Ο ήχος επίσης φοβερός.

Καλόπαιχτη η κούκλα!!! :)

fusionakis είπε:
Πάντως Πάνο τώρα άκουσα και το προηγούμενο cover του Joe που έχεις κάνει... τον πας πολύ καλά γενικότερα τον καράφλα, δείγμα του πόσο το γουστάρεις και τον έχεις μελετήσει (και ότι το'χεις προφανώς). Εύχομαι να σε ακούσουμε και σε κάτι δικό σου σε αυτό το στυλ προσεχώς.
Ωραιο το παιξιμο,ο ηχος επισης.

Καλοπαιχτη Πανο!
Μπράβο Πάνο, πολύ καλό! Μ'άρεσε που σε αυτό το κλίπ σου η κιθάρα ήταν μπροστά....ενθουσιασμός να το πω......; Για την συνένωσή σας, σας εύχομαι κι εγώ με την σειρά μου, κάθε ευτυχία και ότι ποθείτε να το βρείτε μπροστά σας  :D
Πάνο ζηλεύω και για το παίξιμο και για την κιθάρα! :D

Πολύ ωραίο κομμάτι διάλεξες, από τα αγαπημένα μου αυτού του δίσκου, και το απέδωσες πάρα πολύ καλά. Ο ήχος επίσης φοβερός.

Καλόπαιχτη η κούκλα!!! :)
Να είστε καλά όλοι σας παιδιά, σας ευχαριστώ όλους σας  :)Επίσης όπως λέω και στην γυναίκα μου, αφού δεν μπορώ να αλλάξω εσένα, τουλάχιστον να αλλάζω κιθάρες  ;D ;D ;D

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
+2400

Εχει και push/pull στο volume για να μην χανονται οι ψηλες όταν χαμηλώνεις?
Ναί εννοείται.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back