Three "boutique" od's to choose from...

To 3 για μένα γιατί... με τέτοιο θα ήθελα να παίζω!  ;D

Μου φαίνεται ότι ακούει περισσότερο στην πένα και "αναπνέει" πιο πολύ.

(....είπε ο κουφός γέροντας  8) ;D)

το 3 απο εμένα με μόλις ενα 'τσακ' :P πιο κάτω το 3.το 2 πιστευω οτι είναι το οcd

Κατά σειρά προτίμησης:

1) Το δεύτερο

2) Το πρώτο (με μικρή διαφορά)

3) Το τρίτο

Το τρίτο ήρθε τελευταίο γιατί μου ακούστηκε ελάχιστα πιο "τραχύ" από τα άλλα 2 ;)

Εμένα μου άρεσε το τρίτο. Μου φαίνεται ότι έχει πιο "bright" ήχο. Πιο λαμπερό. Περιμένω με ανυπομονησία και τα ονόματα των πεταλιών! ;D

Μου άρεσε πιο πολύ το τρίτο, αλλα το δεύτερο ήρθε πολύ κοντά στις προτιμήσεις μου. Σε καμιά περίπτωση το πρώτο. ;D

Αλλού για αλλού οι γνώμες!

και τα 3 νομιζω οτι σε συγκεκριμενες ρυθμισεις θα ακουγονται το ιδιο

αν και στο 1ο παιζεις πιο γλυκα ;D(αρα σου αρεσει περισσοτερο)

Το 3ο, γιατί είναι δυναμικό, αλλά όπως είπε κ ένας φίλος παραπάνω, αφήνει χώρο και για τα άλλα όργανα.Είμαι σιγουρος ότι θα "κόβει" στη μίξη πολύ οραία.

Έχουμε φτάσει στο σημείο οι κιθαρίστες να θέλουμε την κιθάρα, ογκώδη, γεμάτη, δυνατή, σκαστή, σούπερ ντούπερ ουάου!!!, σε σημείο που τελικά είναι για να παίζουμε μόνοι μας.. Δεν υπάρχει χώρος για άλλα όργανα.

Πιστεύω πως το 3ο είναι το OCD, αν και στο 2ο κλίπ, που εκεί παίζεις σολιστικά, ακούγεται οραία και το 1ο πετάλι, και φέρνει σε OCD..  Δεν ξέρω, μπερδεύτικα... ;D

Θα βοηθούσε αν μας έλεγες τον υπόλοιπο εξοπλισμό σου.. και πού έχεις τα TONE  στα πετάλια...

longshadow είπε:
Sorry, αλλά αν είσαι σίγουρος οτι υπάρχει μέσα στην τριάδα ocd αυτό σημαίνει οτι το άκουσες και το κατάλαβες!?

Ποιό πιστεύεις λοιπόν οτι είναι??...(ΑΝ είναι κάποιο....).... ;D ;)
Μην περιμένεις μέσα από τα Logitech ηχεία του υπολογιστή μου να καταλάβω πιο είναι πιο. Σίγουρα το OCD μπορεί ν' ακουστεί και σαν τα 3 και αλλάζει ήχο και χαρακτήρα όταν παίζεις με το volume και το tone της κιθάρας.

Πάντως αν το τρέξεις στα 18 Volt θα ακούσεις τον πιο κοντινό σε -full drive ενισχυτή- ήχο που μπορεί ένα πετάλι να κάνει.

Αν και δεν μου αρέσουν οι μαντεψιές στο 1ο κλιπ μου φάνηκε πάντως ότι ήταν το 1ο.

Το πρωτο δειχνει να ανταποκρινεται καλυτερα στις δυναμικες του solo και ειναι ξεκαθαρα πιο διακριτο στο mix.

Στον rythm track τα 1 & 3 ακουγονται πανομοιοτυπα ενω το 2 ακουγεται λασπωμενο και πιο μπασο του επιθυμητου ( προφανως αυτο θα αλαζει με καποιο tone ).

Η αληθεια ειναι οτι παιζεις καλυτερα στο 2 lead χωρις ομως να εχεις τον καλυτερο ηχο.

Αν επαιζες το ιδιο καλα και στα τρια leads τοτε η ηχητικη υπεροχη του 1 od θα ηταν ακομη ευκρινεστερη.

Η δικη μου σειρα προτιμησης λοιπον ειναι

1 3 2

Ευχομαι καλη συνεχεια κι επιλογη  8)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έκατσα σε άλλο PC και πλέον με άλλα, καλύτερα ηχεία, Θα αλλάξω, και θα επιλέξω την εξής σειρά:

1 , 3 , 2.  Ειδικά στο 2ο κλίπ ανέβηκε πολύ στην εκτίμηση το 2ο od. Το οποίο μου ακουγόταν ψόφιο, στα άλλα ηχεία.

Δε θα ρισκάρω ξανά, να πω πιο είναι το OCD, αλλά πιστεύω πως κατά 90%, ειναι ένα OCD εκεί μέσα..

Το 1ο για τα rythm (clip1), το 3ο για τα lead (clip2). Καλά εντάξει θυμήθηκα ότι μόνο ένα πρέπει να κρατήσεις...Μάλλον θα κρατούσα το 3 γιατί ενισχύει κάποιες αρμονικές που μου αρέσουν και ακούει στα δυναμικά περισσότερο.

Πάντως η "boutique" που φτιάχνει το 2 πρέπει κάτι να αλλάξει...

Το 1ο στο πρώτο κλίπ μου φάνηκε λίγο muddy στις χαμηλές, το 2ο τα πήγε σαφώς καλύτερα και το 3ο μπήκε οριακά στην περιοχή του distortion πεταλιού και είχε κάπως έντονες υψηλές (ίσως λόγω του περισσότερου gain).

Στο δεύτερο κλίπ, 1ο και 2ο πετάλι ακούστηκαν πιο ζεστά και ειδικά το πρώτο φάνηκε να ανταποκρίνεται πιο εύκολα στις δυναμικές. Το τρίτο πάλι ακουγόταν πιο μπροστά και πιο flat.

Προτιμώ το 2ο.

Αυτά τα τυφλά τέστ είναι πολύ καλά στο να τεστάρουμε εκτός από τον εξοπλισμό και τα αυτιά μας.

Στα ρυθμικά ψηφίζω το 2 και το 3 γιατί είναι πιο καθαρά στις χαμηλομεσαίες και πιστεύω ότι θα κάθονται καλύτερα σε φουλ μπάντα.

Στα lead είναι περισσότερο θέμα γούστου, αν και εκεί τείνω προς το 2 και 3

Ψύλλοι στ'άχυρα. 8)

Πάρε το φτηνότερο. Ή έστω το πιό όμορφο εμφανισιακά. ;D

Στα αναίσθητα αυτάκια μου οι διαφορές (οι υπαρκτές διαφορές) είναι στη σφαίρα του "νά'χαμε, να λέγαμε".

Νομίζω ότι το πετάλι #2 και στα δύο clips βγάζει έναν ηπιότερο, πιό ελεγχόμενο χαρακτήρα χωρίς ιδιαίτερες "άκρες"...πιό κοντά σ'αυτό που εγώ θα περίμενα να ακούσω από σένα.

Γουστάρω που μας μουρλαίνεις με blind tests μια στο τόσο. ;)

Όσο για μένα...ίσως να διάλεγα το πετάλι #1, αν το βάζαμε στο τέρμα. :-[ 8)

αν και το 3 ειδικα στο πρωτο κλιπ ακουγεται πιο ισσοροπημενο θα πω οτι το 2 με κερδισε εν τελη ;D ;D ;D

Μέχρι το τέλος της μέρας θα μας κάνεις το αποκαλυπτήρια ε???

Άντε γιατί μας έχεις ψήσει το ψάρι στα χείλη που λένε.. :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back