• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

θορυβος με κάρτα ήχου.

ΟΚ

Παμε παλι βημα βημα

Συνδεσμολογια

Λαπτοπ-καρτα-ηχεια. Μικτης εκτος!

Μπουτ το λαπτοπ, δεν ανοιγεις κανενα προγραμμα και πες μου σταθμη θορυβου

Ασυρματα ποντικια και γαλατικα ματζουνια δρομο.

Ναι γαιτι δεν δοκιμαζεις απευθειας οπως λεει ο digisilence να μας πεις τι εγινε;

Ασε που υπαρχει και φοβος να καψεις κατι με τον τροπο που τα "τσιτωνεις"  και ασε που λογικα ετσι οπως "τσιτωνεις" τον μικτη το σημα σου λογικα δεν θα ειναι και σωστο. Παντως αν θες να ακους ποιο δυνατα (που μαλλον δεν θα χρειαζεται για σωστη χρηση μονιτορ ηχειων (δεν τα παιρνουμε για να κανουμε παρτυ στο ΟΑΚΑ αλλα για να μιξαρουμε το ποιο σιγουρο ΣΙΓΑΑΑΑΑΑ)) μπορεις να αγορασεις δυνατότερα ηχεια.

λοιπον εκανα τη συνδεσμολογια που μου λες και δεν εχει καθολου θορυβο (οταν δεν αναπαραγω ηχο). τωρα το εχω να παιζει αλλα δεν βγαζει τον γνωστο θορυβο. ομως ειναι χαμηλη η ενταση επιμενω! ασε που δεν μορω να ακουω τον ηχο απο την κονσολα τωρα και ειναι λιγο μπελας ετσι. δεν υπαρχει λυση αν βαλω και την κονσολα στη μεση να φυγει ο θορυβος; με βολευε πολυ η συνδεσμολογια και δεν μπορω να καταλαβω τι εφταιγε!

κατι μικρο τσικ τσικ τα εκανε παντως και με τη συνδεσμολογια που προτινετε, εχοντας βγαλμενα ασυρματο και τροφοδοσια ρευματος. ???

Ασε τα τσικι τσικι, βαλε ρευμα με απομονωση στην γειωση (την ταινια που νομιζω οτι ειπες)

και πες μου για την κονσολα

Ωραια

Φευγουμε απο την εξοδο τις καρτας και παμε στην κονσολα.

Που συνδεεις?

στο "2TR ΙΝ" και γυρνω το ποντεσιομετρο στα 3/4 του2tr in που ειναι κατω δεξια και εχοντας στα 3/4 το "STEREO" ποντεσιομετρο απλα βαζω ενταση οση θελω απο το ποντεσιομετρο "monitor/phones" το πολυ μεχρι το 1/2.

η εξοδος ειναι απο τα "MONITOR" στα ηχεια ΚΡΚ.

Ωραια

Ξεσυνδεεις τα παντα πανω απο την κονσολα

Κλεινεις ολα τα ποτενσιομετρα (εφε γκεινς κλπ) και

Συνδεεις την καρτα ηχου στα rca του 7/8 και τα krk στο στερεο αουτ.

Τα EQ του καναλιου στην μεση.

Gain εισοδου στα krk (ρυθμιση στο πισω μερος) στα 0

Δεν ανοιγεις τιποτε αλλο δεν βαζεις τιποτα να παιξει δεν τρεχει κανενα προγραμμα!

οταν κανεις αυτα μου λες

Και τωρα γκαζια!

Με αρχη το 7/8, ας πουμε καπου στα 3/4

και ενα CD εμποριου να παιζει ανοιγεις σιγα σιγα την εξοδο

ωραια, την εφτασα την εξοδο μεχρι τα 3/4. την ευαισθησια των ηχειων δεν την πειραξα

Καλα αυτο μπορει να ειναι και απο κανενα ψυγειο θα δουμε

Εβαλες το CD να παιζει? Εαν οχι βαλτο και αρχισε να ανοιγεις την εξοδο

Και? Περιεγραψε σταθμες, θορυβους, αρχισε να τσιτωνεις σιγα σιγα παντα

μην κυνηγαμε τα γουφερ στον διαδρομο

ολα πολυ ομαλα, τι να πω..! πισω απο τα ηχεια την ευαισθησια μια την ειχα στο 0 και μια στο τερμα. και στις δυο περιπτωσεις ολα ομαλα και γραμμικα ας πουμε αυξανομενα

μολις εμφανιστηκε εντονος θορυβος ΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ..! τωρα που εχω την ευαισθησια στο τερμα απο τα ηχεια και την προενισχυση σχεδον κλειστη(δεν παιζει ρολο). μου το ξανακανει χειροτερα, φρικη!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back