ο θόριβος δέν ακούγετε από αυτήν την usb κάρτα' date=' αλλά από την ''on board''.[/quote']
Φίλε WAV,
Ανοίγεις ένα θέμα για τον θόρυβο που σου προκαλεί η USB κάρτα και μετά από 3 μέρες διευκρινίζεις ότι ο θόρυβος είναι από την on-board κάρτα; Γιατί με βάζεις στη διαδικασία να σκέφτομαι ότι χάνω το χρόνο μου προσπαθώντας να σε βοηθήσω; Νομίζω ότι είναι αυτονόητο ότι πριν ζητήσουμε βοήθεια πρέπει να "βοηθάμε" την ερώτηση μας κάνοντας την κατανοητή και ξεκάθαρη, καθώς κανείς εδώ μέσα δεν έχει την υποχρέωση να απαντήσει σε κάποιο θέμα.
Φιλικά,
Γεράσιμος
1)Σήμερα! ανακάλυψα πως ο θόρυβος προερχόταν από την on board. Ζητάω συγγνώμη διότι ξέχασα να το διευκρινίσω στο προηγούμενο μου ποστ.Ανοίγεις ένα θέμα για τον θόρυβο που σου προκαλεί η USB κάρτα και μετά από 3 μέρες διευκρινίζεις ότι ο θόρυβος είναι από την on-board κάρτα;
Έκανα εγώ τέτοιο πράγμα; Μην το παίρνεις τόσο βαριά. Μιλάς λες και εγώ στάθηκα η αφορμή στο να χάσεις τον χρόνο σου γράφοντας το υπερ-σύγγραμα για της εξωτερικές κάρτες. Δηλαδή για να καταλάβω, πόσο χρόνο σου πίρε να μου κάνεις 5 ερωτήσεις; 1 ώρα 2 η 5;Γιατί με βάζεις στη διαδικασία να σκέφτομαι ότι χάνω το χρόνο μου προσπαθώντας να σε βοηθήσω;
Συμφωνώ. Αλλά και πάλι Μην το παίρνεις τόσο βαριά μεγάλε ευεργέτη της μουσικής τεχνολογίας. Συγγνώμη που σε έκανα να χάσεις τον χρόνο σου. Μην ασχοληθείς ξανά με της ερωτήσεις μου. Ωστόσο, ευχαριστώ για την βοήθειά σου. Αντιλαμβάνομαι πως οι ευχαριστίες εκ μέρους μου έρχονται σε αντίθεση με το ύφος μου και τα γραφόμενά μου αυτήν την στιγμή, αλλά απλώς, σου απαντώ με το ίδιο ύφος που μου απευθύνεσαι.Νομίζω ότι είναι αυτονόητο ότι πριν ζητήσουμε βοήθεια πρέπει να "βοηθάμε" την ερώτηση μας κάνοντας την κατανοητή και ξεκάθαρη.
Έλα, σοβαρά; Δεν το γνώριζα.καθώς κανείς εδώ μέσα δεν έχει την υποχρέωση να απαντήσει σε κάποιο θέμα.
Έτσι όπως το παρουσίασες κατάλαβα ότι εξ'άρχής το πρόβλημα ήταν στην on-board κάρτα, οπότε και το προηγούμενο μήνυμα μου. Συγνώμη από τη μεριά μου λοιπόν.1)Σήμερα! ανακάλυψα πως ο θόρυβος προερχόταν από την on board. Ζητάω συγγνώμη διότι ξέχασα να το διευκρινίσω στο προηγούμενο μου ποστ.