Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα οτι το Active μπασσάκι που έχω παράγει ένα hiss. Εντόπισα το πρόβλημα στην αυξομείωση της ρύθμισεις για πρίμα. Τα ποτενσιόμετρα για μπασα και μεσαία δεν παργανουν κανεναν απολύτως θόρυβο. Συγκεκριμένα αυξάνοντας το πρίμο, το Hiss γίνεται εντονότερο. Το είδος του hiss ειναι αρκετά υψηλής συχνότητας (λογικο) και το clue στο πρόβλημα ειναι οτι η ένταση του επηρεάζεται και απο το που κοιτάει το μπάσσο στο χώρο. Το ερώτημα ειναι λοιπόν πως θα το διορθώσω με τα χεράκια μου αλλα και επειδη άνρθωποι ειμαστε και μια περιέργεια την έχουμε, πως καταφερε και απέκτησε τετοιο πρόβλημα το μπασσάκι μου? μια χαρούλα ηταν απο θορυβους. Αν και δεν το έχω διαβασει πουθενα , αναρωτήθηκα μηπως παιζει ρόλο ο τύπος μπαταρίας που βάζουμε στο active. Το πρόβλημα ειναι καθαρά στο μπάσο αφου έχω δοκιμάσει διαφορους ενισχυτες σε δυο τρεις περιοχές της Αθήνας (μου περασε και απο το μυαλο καμια ακτινοβολία απο κοντινή κεραία). Εαν συνεχιστεί θα πάω σε κάποιο Service αλλα ενα noiz το έχουμε, όλο και κάτι θα γνωρίζει απο θορύβους! Ευχαριστώ