- Πόντοι
- 303
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Αγαπητοί συμφορουμίτες
Συζητιέται η αγορά φτηνού ηλεκτρικού πιάνου για... οικιακή χρήση: είδαμε (ξεκινώντας από αρμόνιο) ότι υπάρχει η διάθεση του παιδιού να προχωρήσει ενώ παράλληλα... όλο και κάτι θα σκαλίζει ο μπαμπάς... Αλλά πάμε για κάτι low budget.
Μία πρόταση (την οποία είδα από κοντά) είναι αυτή της Yamaha
YAMAHA P-45 B Stage Piano ÎαÏÏο | eNakas music
Είδα όμως και αυτό, με σκαμπό και βάση, περισσότερα Watt στα ηχεία και χαμηλότερη τιμή
https://www.thomann.de/gr/thomann_sp_320_digital_piano_bundle.htm
Δεν μπορώ όμως να έχω άποψη για το πιάνο του Thomann....
Βλέπω ότι έχει καλύτερα ηχεία, δεν ξέρω όμως την ποιότητα του ήχου (στα demo του σάιτ του Τhomann το Yamaha φαίνεται πάντως να έχει πιο καθαρό βασικό ήχο πιάνου).
Περισσότερο όμως με προβληματίζει το θέμα του service / support. Αν πάθει κάτι το Yamaha θα πάω στον Νάκα (όντως; ).
Αν πάθει κάτι το Thomann τι κάνω;
Φαντάζομαι ότι δεν θα είμαι ο πρώτος που έχει τέτοιους προβληματισμούς!
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις σας!
Jet72
ΥΓ ανοικτός και σε άλλες προτάσεις στο ίδιο χαμηλό πάντα budget...
Συζητιέται η αγορά φτηνού ηλεκτρικού πιάνου για... οικιακή χρήση: είδαμε (ξεκινώντας από αρμόνιο) ότι υπάρχει η διάθεση του παιδιού να προχωρήσει ενώ παράλληλα... όλο και κάτι θα σκαλίζει ο μπαμπάς... Αλλά πάμε για κάτι low budget.
Μία πρόταση (την οποία είδα από κοντά) είναι αυτή της Yamaha
YAMAHA P-45 B Stage Piano ÎαÏÏο | eNakas music
Είδα όμως και αυτό, με σκαμπό και βάση, περισσότερα Watt στα ηχεία και χαμηλότερη τιμή
https://www.thomann.de/gr/thomann_sp_320_digital_piano_bundle.htm
Δεν μπορώ όμως να έχω άποψη για το πιάνο του Thomann....
Βλέπω ότι έχει καλύτερα ηχεία, δεν ξέρω όμως την ποιότητα του ήχου (στα demo του σάιτ του Τhomann το Yamaha φαίνεται πάντως να έχει πιο καθαρό βασικό ήχο πιάνου).
Περισσότερο όμως με προβληματίζει το θέμα του service / support. Αν πάθει κάτι το Yamaha θα πάω στον Νάκα (όντως; ).
Αν πάθει κάτι το Thomann τι κάνω;
Φαντάζομαι ότι δεν θα είμαι ο πρώτος που έχει τέτοιους προβληματισμούς!
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις σας!
Jet72
ΥΓ ανοικτός και σε άλλες προτάσεις στο ίδιο χαμηλό πάντα budget...