• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

thomann samples

ξερω κ γω......τη μια ακουω μια κιθαρα κ ενθουσιαζομαι κ την αλλη νιωθω οτι "χαντακωνουν" τον ηχο της κιθαρας...δεν λενε ουτε τι ενισχυτη χρησιμοποιουν ουτε εστω το equalizer ρε αδερφε..σου πετανε εναν ηχο ετσι ξερα κ αμα σου αρεσει....γερμαναραδες...

Για να τα πάρουμε λίγο απ'την αρχή. Έχεις δοκιμάσει τις κιθάρες που σ'ενδιαφέρουν? Δεν μιλάω μόνο για ήχο, μιλάω για να κάτσεις και να παίξεις, να δείς αν κάθεται καλά στο χέρι σου κλπ. Γιατί αν όχι, τότε κανένα sample δεν είναι αρκετά αξιόπιστο για να προβείς σε αγορά.

Πέραν αυτού, τα samples του thomann τα βρίσκω άχρηστα στις κιθάρες, γιατί δεν ξέρω τι κάνουν, αλλά κατάφεραν να κάνουν ν'ακούγεται μια B.C. Rich ίδια με fender tele.  ;D

Οπότε γενικά, μην πολυεμπιστεύεσαι samples, youtube, harmony central κλπ. κλπ. κλπ. αν δεν δοκιμάσεις πρώτα ο ίδιος.

X-minor είπε:
Για να τα πάρουμε λίγο απ'την αρχή. Έχεις δοκιμάσει τις κιθάρες που σ'ενδιαφέρουν? Δεν μιλάω μόνο για ήχο, μιλάω για να κάτσεις και να παίξεις, να δείς αν κάθεται καλά στο χέρι σου κλπ. Γιατί αν όχι, τότε κανένα sample δεν είναι αρκετά αξιόπιστο για να προβείς σε αγορά.

Πέραν αυτού, τα samples του thomann τα βρίσκω άχρηστα στις κιθάρες, γιατί δεν ξέρω τι κάνουν, αλλά κατάφεραν να κάνουν ν'ακούγεται μια B.C. Rich ίδια με fender tele.  ;D

Οπότε γενικά, μην πολυεμπιστεύεσαι samples, youtube, harmony central κλπ. κλπ. κλπ. αν δεν δοκιμάσεις πρώτα ο ίδιος.
Έτσι ακριβώς όπως τα λέει είναι. +1000000

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
STEFMAISTER είπε:
ξερω κ γω......τη μια ακουω μια κιθαρα κ ενθουσιαζομαι κ την αλλη νιωθω οτι "χαντακωνουν" τον ηχο της κιθαρας...δεν λενε ουτε τι ενισχυτη χρησιμοποιουν ουτε εστω το equalizer ρε αδερφε..σου πετανε εναν ηχο ετσι ξερα κ αμα σου αρεσει....γερμαναραδες...
Πάτα το "i" δίπλα στο play. Έχουν διαφορετικό εξοπλισμό για κάθε στύλ. Πχ. για  SQUIER AFFINITY TELE στ blues:

Details: Blues

Audio informations

Length: 24 Seconds

Formats: AAC (128kBit), AAC (256kBit), MP3 (128kBit), MP3 (256kBit)

Mikrophone

SHURE SM57LC

Software plugin

APPLE Logic Studio 8

WAVES PLATINUM NATIVE BUNDLE

Bass/guitar amp

FENDER HOT ROD DELUXE Surf Green

Interface

RME FIREFACE 400

........γερμαναραδες!  ;D

toybani είπε:
http://www.thomann.de/gb/studio_projects_b1.htm

http://www.thomann.de/gr/the_tbone_mb85_beta.htm

εγώ άκουγα αυτά τα samples... μου φαίνεται οτι είναι "σχεδόν" ίδια (μπορεί να έχουν και πρόβλημα τα αυτιά μου :o).... 

αλλά αν είναι αξιόπιστα,, ας το γλιτώσουμε το 50αράκι ;D
Oπως είπες "σχεδον"... Οι τιμές και τον δύο είναι σχετικά χαμηλες και η διαφορα της τιμής μεταξύ τους είναι επίσης μικρη... ΑΛΛΑ διακρίνω μια σχετικά μικρή διαφορά: Το ακριβότερο μίαζει να βγάζει (λίγο) πιο καθαρό ήχο και να ακούγονται ολες οι συχνότητες της φωνής (λίγο) καλύτερα από το πρώτο...

Ίσως να είναι και η ιδέα μου βέβαια γι αυτό καλύτερα να το επιβεβεώσει και κάποιος άλλος αν σε ενδιαφέρει τέτοια διαφορά...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα