ολη η ιστορια ειναι εδω.kokobloko είπε:Αν και μακρινη χωρα η Ιαπωνια, νοιαζομαι για αυτους οσο θα νοιαζονταν και αυτοι για εμενα αν μου συνεβαινε το ιδιο...Α, δεν ειμαι χριστιανος.
Αυτό δεν είναι αλήθεια...στα Σόδδομα τους άλλαξε τα φώταnanni είπε:α και κατι αλλο: μονο ο θεος τους αγαπαει ολους και ειναι φιλος των παντων.
Και δοκιμάζει την αγάπη τους με σεισμούς και τσουνάμια.nanni είπε:α και κατι αλλο: μονο ο θεος τους αγαπαει ολους και ειναι φιλος των παντων.
Ρε βάλτε όλη τη Βίβλο να τελειώνετε......Και τους Αιγύπτιους δεν τους φέρθηκε καλά...
Ναι, το πρώτο κομμάτι λέγεται κοινωνική συνείδηση...εμεις τι κανουμε για να το αλλαξουμε, ολο αυτο το παλιο, το καταδικασμενο να πεθανει.......... νοιαζομαι για αυτους οσο θα νοιαζονταν και αυτοι για εμενα αν μου συνεβαινε το ιδιο...Α, δεν ειμαι χριστιανος.
ουτε αυτος...nanni είπε:ολη η ιστορια ειναι εδω.
α και κατι αλλο: μονο ο θεος τους αγαπαει ολους και ειναι φιλος των παντων.
Την Παλαιά Διαθήκη. Μετά οκ.audiokostas είπε:Ρε βάλτε όλη τη Βίβλο να τελειώνετε......
Νόρντικ λυπαμαι αλλά ταξιδεύω και δε μπόρεσα νωρίτερα να δω το ποστ ,ίσως να είχαμε αποφύγει 10 σελίδες ανάλυσεις για διάφορα θέματα.Nordic είπε:Φασιστες και ρατσιστες ειναι σαν λαος.Δεν ειναι αλαζονες?στα κινεζακια τι κανανε στους Σινοιαπωνικους πολέμους?
Ε ναι, από εκεί που έβγαζαν ο ένας τα δόντια και τα μάτια του άλλου, μετά αγαπηθήκανε...nanni είπε:εστρωσε μετα?
Πήρε ανάσα.nanni είπε:εστρωσε μετα?
Δεν μπερδευτηκα εσυ δεν καταλαβες.Στο πρωτο αναφερομαι σε εθνικο επιπεδο, στο δευτερο αναφερομαι σε διεθνες επιπεδο...Αυτ τα κοινωνικα που μου λες δεν τα καταλαβαινω... ;Daudiokostas είπε:Και δοκιμάζει την αγάπη τους με σεισμούς και τσουνάμια.
Ρε βάλτε όλη τη Βίβλο να τελειώνετε......
Ναι, το πρώτο κομμάτι λέγεται κοινωνική συνείδηση.
Το δεύτερο κοινωνική αναλγησία.
Μπερδεύτηκες λίγο.
Αλήτες. Να έρθουν στην Ελλάδα να τους δείξουμε με τι αγάπη, στοργή και προδέρμ φερόμαστε στα ζώα (μόνο και μόνο από χόμπι, χωρίς κανένα απολύτως συμφέρον), να μάθουν πέντε πράγματα οι βάρβαροι...nanni είπε:επισης σκοτωνουν αβερτα φαλαινες και πιανουν καρχαριες τους βγαζουν τα πτερυγια και τους πετανε πισω στη θαλασσα αφηνοντας τους να ψυχοραγουν
Τωρα σοβαρα....ξερεις πολλους χομπιστες κυνηγους στην Ελλαδα? Γιατι εγω ξερω παρα πολλους (και εγω κυνηγαω πολλες φορες στην πατριδα μου τον Ταυγετο, αλλα οτι πιανω το τρωω) οι οποιοι τρωνε οτι πιανουν...Ρε παιδια μην τρελαινεστε ολα μεσα στο προγραμμα ειναι...τα ζωα ειναι για να τα τρωμε...(οσα τελοσπαντων τρωγωνται)RayDTutto είπε:Αλήτες. Να έρθουν στην Ελλάδα να τους δείξουμε με τι αγάπη, στοργή και προδέρμ φερόμαστε στα ζώα (μόνο και μόνο από χόμπι, χωρίς κανένα απολύτως συμφέρον), να μάθουν πέντε πράγματα οι βάρβαροι...
δεν επιασες το χιουμοριστικο υφος του post μου.RayDTutto είπε:Αλήτες. Να έρθουν στην Ελλάδα να τους δείξουμε με τι αγάπη, στοργή και προδέρμ φερόμαστε στα ζώα (μόνο και μόνο από χόμπι, χωρίς κανένα απολύτως συμφέρον), να μάθουν πέντε πράγματα οι βάρβαροι...