Θέμα με την σολ χορδή σε American Strat

ΦΚιάσιμο το nut όπως σου ειπε ο Πνοή και Νύξη.  (Με ρεγουλα οι γυαλοχαρτιές γιατι από ένα σημείο και μετα δεν υπάρχει επιστροφη). Παντως αν το nut ειναι πλαστικό παρε ενα σφυράκι και μια Πόντα.... Σιγά σιγά χτύπησε το απο το πλα'ι ώστε να βγει και ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και να πάρεις ενα bone η tusq... 

Μολυβακι στο nut και ΛΑΔΙ ΜΗΧΑΝΗΣ στο αυλάκι στο saddle (στην ακρη μιας οδοντογλυφίδες.... Ουτε σταγόνα... Μη το κανεις ΜΠΛΟΥΜ) 

Αν παρόλα  αυτα ακομα ξεκουρδιζει τοτε stick στις Gibson που τα τελευταια 60 χρονια ξεκουρδιζουν ετσι κι αλλιώς   στην ΣΟΛ (λόγω μεγάλου angle του headstock και γωνίας απο το nut ως το tuner αλλα εμεις οι κολλημενοι ΓΥΨΩΝΑΚΗΔΕΣ δεν θέλουμε να αλλάξει αυτο γιατι αφού ο Slash και ο Page δεν είχαν θεμα δεν έχουμε και μεις!!!  )OTI ΜΑΓΙΑ και να κανεις... και είσαι κομπλε!!!  ?

βάζουνε και corian σε Nut?

τελικά...(αν και δεν έχω θέμα) στις squier που έχω, λέει να αλλάξω nut ή θα μπω σε μπελάδες?

Αν δεν έχεις θέμα άστο,έτσι κι αλλιώς από το πλαστικό που έχει η vintage Fender σου καλύτερο είναι ?

Από ότι ακούω στα παιξίματα σου δεν παίζεις και πολλές ανοιχτές χορδές οπότε έτσι κι αλλιώς ηχητικά δεν σε ενδιαφέρει.

Αν δεν έχεις θέμα άστο,έτσι κι αλλιώς από το πλαστικό που έχει η vintage Fender σου καλύτερο είναι ?

Από ότι ακούω στα παιξίματα σου δεν παίζεις και πολλές ανοιχτές χορδές οπότε έτσι κι αλλιώς ηχητικά δεν σε ενδιαφέρει.
κατι αλλο ακουσες....ισως το τελευταιο...τα προηγουμενα ηταν ολα ανοιχτα. Απλα δεν σηκωνω και δεν τρεμολιαζω πολυ

κατι αλλο ακουσες....ισως το τελευταιο...τα προηγουμενα ηταν ολα ανοιχτα. Απλα δεν σηκωνω και δεν τρεμολιαζω πολυ

Μη σκας όλο το ροκ και όλη η τζαζ  με πλαστικά nut έχει γραφτεί... ? μέχρι να.... έρθει το ντερνετ Fender και Gibson πλαστικά βανΑνε

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μόλις αγόρασα τα υλικά και αύριο ξεκινάει η αποστολή! Είδα κάποια βίντεο στο Τούμπι και διαπίστωσα ότι δεν είναι εξαιρετικά δύσκολο, απλά θέλει αρκετή προσοχή, όπως μου είπατε κάποιοι. Θα στείλω όταν έχω νεότερα ❤️

Μη σκας όλο το ροκ και όλη η τζαζ  με πλαστικά nut έχει γραφτεί... ? μέχρι να.... έρθει το ντερνετ Fender και Gibson πλαστικά βανΑνε
ναι αλλα να μην εχω εγω μπον νατ;

οι αλλοι γιατι εχουν;

Καλημέρα φίλοι μου! Με τη βοήθεια ενός φίλου ο ασθενής επέζησε και βασιλεύει. Το πρόβλημα τελικά προερχόταν απ'το nut. Όταν το "τριψαμε" και μπήκε ο γραφίτης άλλαξε ριζικά. Χθες στην πρόβα δοκιμαστικά το τρέμολο το ξε%::%" και η σολ ήταν ανέγγιχτη. Πειράξαμε και τα springs(αλλάξαμε θέσεις) όπως είπε ο φίλος γτ καμία φορά επηρεάζουν και τώρα όλα οκ!!!!!!!! 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back