- Πόντοι
- 198
Το έλαβα σε e-mail και αν, φυσικά, όχι στον στενό χώρο του ροκ/ποπ, είναι νομίζω σημαντικό:
Φυσικά δε μπορώ να επιβεβαιώσω (είμαι και εκτός Ελλάδας αυτή η στιγμή), ή όχι την αλήθεια των λόγων τους, αλλά τείνω να το πιστέψω, έχοντας γνώση κάποιων θεμάτων μέσα στο χώρο.![Frown :( :(](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f641.png)
Τέλος, ελπίζω να μην έκανα άσχημα που παρέθεσα το θέμα, ή να πάτησα κάποιο κανόνα. Αν το έκανα ζητώ συγνώμη.
Νικόλας
Δεν είμαι απολύτως σίγουρος πως ακριβώς θα στηρίξουμε την ορχήστρα, αλλά, προσωπικά, μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη ορχήστρα της Ελλάδας και πολύ καλό σημείο ακόμη και για τα παγκόσμια δεδομένα.Αγαπητοί φίλοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι μουσικοί της Ορχήστρας των Χρωμάτων.
Δυστυχώς η ασυνέπεια, των υπευθύνων είναι χρόνιο φαινόμενο και αν η Ορχήστρα υπάρχει ακόμα αυτό συμβαίνει γιατί άνθρωποι απλήρωτο για μήνες, μένουν προσηλωμένοι στο όνειρο του Μάνου Χατζιδάκι και με προσωπικές θυσίες εξακολουθούν να προσφέρουν μέσα σε απελπιστικά δύσκολές συνθήκες.
Αυτή τη στιγμή είμαστε απλήρωτοι εδώ και οκτώ μήνες.
Παρόλα αυτά πήραμε την απόφαση να συμμετάσχουμε στην τελική φάση του διαγωνισμού «Δημήτρης Μητρόπουλος», πιστεύοντας ότι έτσι υπερασπιζόμαστε το κύρος της Ορχήστρας αλλά και της πατρίδας μας, αφού τυχόν ακύρωση του διαγωνισμού θα είχε διεθνώς αρνητικό αντίκτυπο.
Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μας έπαιξε η διαβεβαίωση του ΥΠΠΟ-Τ, δια στόματος της Γενικής Γραμματέως κας Λίνας Μενδώνη, ότι το Υπουργείο δεν θα εγκαταλείψει την Ορχήστρα των Χρωμάτων, ούτε θα την αφήσει να σβήσει.
Εμείς όμως, ως καλλιτέχνες εκτός από τη βοήθεια του Υπουργείου έχουμε ανάγκη την υποστήριξη του κοινού μας, αφού χωρίς εσάς δεν έχουμε λόγο ύπαρξης.
Ελπίζουμε να σταθείτε δίπλα μας τούτη τη δύσκολη ώρα, όπως κάνατε τα προηγούμενα είκοσι χρόνια.
Σας ευχαριστούμε.
ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
www.blog-mousikoichromaton.com
Φυσικά δε μπορώ να επιβεβαιώσω (είμαι και εκτός Ελλάδας αυτή η στιγμή), ή όχι την αλήθεια των λόγων τους, αλλά τείνω να το πιστέψω, έχοντας γνώση κάποιων θεμάτων μέσα στο χώρο.
![Frown :( :(](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f641.png)
Τέλος, ελπίζω να μην έκανα άσχημα που παρέθεσα το θέμα, ή να πάτησα κάποιο κανόνα. Αν το έκανα ζητώ συγνώμη.
Νικόλας