θελω να αγορασω την emu 0404 αλα εχω vista!!!!

dikasths32

Νέο μέλος
Πόντοι
6
θα εχω  προβλημα στην εγκατασταση?δλδ θα δουλευει κανονικα οπως και στα xp???σας παρακαλω απαντηστε...

Το πιθανότερο είναι να δουλεύει κανονικά μιας και υπάρχουν απ' όσο είδα drivers για Vista.

δλδ αν παρω την καρτα την εγκαταστω κανονικα δεν θα υπαρχη κανενα προβλημα?ευχαριστω που απαντησες.

ναι δουλευει κανονικα το εχω δοκιμασει.αλλα μην ξεχασεις να βαλεις τους νεους drivers 2.1  απο το site τους...λογικα αυτοι που θα ειναι στο cd θα ειναι οι παλιοι

εχω την καρτα απο τοτε σχεδον που κυκλοφορησε.δεν παρουσιασε κανενα προβλημα ουτε με χp ουτε με vista εκτος απο το οτι καποιες φορες δεν λειτουργει η ηχογραφηση στο msn ;D το οποιο και δεν θεωρω προβλημα ;)

maze είπε:
εχω την καρτα απο τοτε σχεδον που κυκλοφορησε.δεν παρουσιασε κανενα προβλημα ουτε με χp ουτε με vista εκτος απο το οτι καποιες φορες δεν λειτουργει η ηχογραφηση στο msn ;D το οποιο και δεν θεωρω προβλημα ;)
σε εμενα οταν κανω ηχητικη κληση στο msn το volume του patchmix παει στο τερμα (0).Αν εχει καποιος τα μονιτορς κατευθειαν πανω στη καρτα (σαν εμενα) θελει προσοχη

κατα τα αλλα πιστευω καλη καρτα ειναι στη κατηγορια της

εκει που μου ειπες εχει πολλα μπορεις να μου πεις ακριβος ::) xp τωρα λιγο δυσκολο να βαλω....

Σε ποιον μιλάς; Αν είναι για μένα, ψάξε εκεί που λέει software και θα σου βγάλει και τους driver

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back