Ε, εντάξει, τέλειο πραγματικά ιδιαίτερα στην ενορχήστρωση του backing track, ωραία η αλλαγή, και με φωνή και φωνητικά παίρνει να γίνει ένα ωραίο τραγούδι.Superfunk είπε:Με ενεπνευσε το jam της περασμενης Κυριακης και ειπα να γραψω ενα ασΘμα προς τιμην του
[soundcloud]
[/soundcloud]
Αυτό ακριβώς.cos_dr είπε:με φωνή και φωνητικά παίρνει να γίνει ένα ωραίο τραγούδι.
+1 και το πιο sexy...gvour είπε:Το πιο ποπ απο τα τελευταια σου νομιζω,ομορφο επισης.
Εγώ, απ'την άλλη σκεπτόμουν ότι θέλει κάτι σαν David Bowie, ή ακόμη και Brian Eno, ένα τραγούδι του οποίου μου θυμίζει (δε λέω ποιο). Σε κάθε περίπτωση, πάει για τραγουδάρα, αν βρεθεί κάποιος με γνήσιες αριστερές ιδέες να γράψει στίχους.Jet72 είπε:Ναι, και μου έχει κολλήσει ότι θα το έλεγε μία γυναικεία φωνή όπως αυτή της Δέσποινας Ολυμπίου.
Την διάβασε η ΖΩΗ την ιδεα σου Τρολλευ (μια ειναι η Ζωη) και σε συνεργασια με τον Cos_Dr μου έστειλαν τους παρακάτω στΙχΟΙ...το τραγουδι λεγεται "ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ" ("τα ΔΙΕΦΘΗΝΤΙΡΙΑ") και ειναι καταΘλιπυτικο, εχω ηδη επικοινωνησει με τον ΘΩΜΑ ΜΠΑΚΑΛΑΚΟ και τον πΣηνω να το ερμηνευσει...για να δουμε μπορει να γινει και ΧΙΤ.αν βρεθεί κάποιος με γνήσιες αριστερές ιδέες να γράψει στίχους.