The Re-birth of Les Paul's Favorite Les Paul - The Recording Model

Πολλά κουμπιά βλέπω για πείραγμα ;D

Φοβερό video καταρχΆς!!

Πάμε στην κιθάρα τώρα.

Είναι απ' τις περιπτώσεις που ΔΕΝ θα αγόραζα ποτέ , αλλά αν μου την χάριζες θα χαιρόμουν πολύ.

Ελπίζω να βοήθησα :P

nasokosm είπε:
Πολλά κουμπιά βλέπω για πείραγμα ;D
Έπρεπε να σε έχω την Δευτέρα, που πήγα σε σπίτι φίλου συμφορουμίτη, και παίζαμε με τις ρυθμίσεις vol και tone μιας κιθάρας με δύο humbuckers, να δεις και να ακούσεις πόσους διαφορετικούς συνδυασμούς ήχων μπορείς να πάρεις. ;)

Φοβερό video καταρχΆς!!
Κι εμένα πολύ με άρεζε. :D

fusiongtr είπε:
Έπρεπε να σε έχω την Δευτέρα, που πήγα σε σπίτι φίλου συμφορουμίτη, και παίζαμε με τις ρυθμίσεις vol και tone μιας κιθάρας με δύο humbuckers, να δεις και να ακούσεις πόσους διαφορετικούς συνδυασμούς ήχων μπορείς να πάρεις. ;)
Είπαμε ρίξε σύρμα,αυτά να τα μοιράζεσαι

Δεν αντιλέγω αν και δεν τοχω ψάξει απλά δεν μ αρέσει καθόλου το ηχόχρωμα του humbucker μαγνήτη με χαμηλωμένο το volume, θεωρώ το volume pot αναγκαίο κακό γι αυτό βάζω μόνο ένα

Είχα την τύχη να πάιξω με μία τέτοια (του 79 αν δεν κάνω λάθος). Η πρώτη εντύπωση σχετικά με το...σουλούπι της πιστέψτε με ότι πήγε περίπατο μόλις την έπιασα στα χέρια μου και την ερωτεύτηκα όταν την άκουσα. Αν δεν ενοχλείται κάποιος από μία "περίεργη" εμφανισιακά les paul που παίζει τα πάντα (ακόμη και σαν...bolt on single coil αν θέλεις ;D) και αν αυτό το reissue είναι τόσο καλό όσο οι παλιές του είδους, τότε ίσως να είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της Gibson τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον για επαγγελματίες μουσικούς.

Δείτε και αυτό, μέρος του φαίνεται στο κλιπ που μας έδειξε ο fusion. Απολαυστικός. :)

και αν αυτό το reissue είναι τόσο καλό όσο οι παλιές του είδους,
εξαρταται απο το αν πετυχανε να κανουν τους μαγνητες και το low impedance system οπως στις παλιες

ειχα δει τον Les Paul αρκετες φορες live στο Iridium στη ΝΥ & παντα με μια τετοια επαιζε (λευκη ομως με εβενινη ταστιερα ),εναν sf twin reverb με EV  & καμμια 10αρια πεταλια BOSS... :)

Παντως οπως και η Fender ετσι και η Gibson...μεσα στην..πρωτοπορια και εξελιξη ειναι... ;D....σε λιγο θα αρχισουν να επανεκδιδουν και τα μοντελλα των late 70s & early 80s....(δεν εχει μεινει και τιποτα αλλο να επανεκδωσουν.... ;D)

Superfunk είπε:
εξαρταται απο το αν πετυχανε να κανουν τους μαγνητες και το low impedance system οπως στις παλιες

Παντως οπως και η Fender ετσι και η Gibson...μεσα στην..πρωτοπορια και εξελιξη ειναι... ;D....σε λιγο θα αρχισουν να επανεκδιδουν και τα μοντελλα των late 70s & early 80s....(δεν εχει μεινει και τιποτα αλλο να επανεκδωσουν.... ;D)
+1000

μέχρι και ενσωματωμένο κουρδιστήρι δίνουν, τι άλλο να κάνουν?  :D

fusiongtr είπε:

Κι εμένα πολύ με άρεζε. :D
Το καταρχΆς είναι σωστό μαν, το καταρχήν είναι λάθος γιατί θα πει επί της αρχής. Δηλ. ψηφίστηκε ο νόμος επί της αρχής ή καταρχήν.

ΠΑΟΚιτο είπε:
Το καταρχΆς είναι σωστό μαν, το καταρχήν είναι λάθος γιατί θα πει επί της αρχής. Δηλ. ψηφίστηκε ο νόμος επί της αρχής ή καταρχήν.
Επειδή αυτό μάλλον σε έμενα πάει, απλώς έκανες λάθος παράθεση.

ΜΑ και εγώ καταρχΆς έγραψα.

Καταρχήν σημαίναι in principal.

LK είπε:

Το ξέρω, στον άλλον πάει που σου την είπε χωρίς να ξέρει.

ΠΑΟΚιτο είπε:
Το ξέρω, στον άλλον πάει που σου την είπε χωρίς να ξέρει.
Ποιός; Που; Πότε μου την είπε, να τον επάρει και να τον εσηκώσει;  ;D

εδιτ:

Α, όχι ντε παρεξήγησες το "Ζ" στο "αρέσε", είναι κάτι σαν Inside joke, και δεν συνδέεται με την παράθεση ως γραμματικός ψόγος. ;D

Η παράθεση ετέθη, διότι όντως τον άρεΖε και αυτόνανα το οβίδεον.  ;D

Αυτή νομίζω ήταν η καλύτερη κιθάρα του Les Paul...

lp-fender1.jpg

:P

ΠΑΟΚιτο είπε:

Αυτές οι διακρίσεις για το καταρχήν δεν ισχύουν πλέον. Καταρχήν πλέον σημαίνει και τα δύο:

α) κατά βάση, κατ' ουσία (μετάφραση του γαλλικού en principe)

β) στην αρχή (ό,τι παλιά το κατ' αρχάς).

Το κατ' αρχάς θεωρείται πλέον πολύ λόγιο.

http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AE%CE%BD&dq=

sfaku είπε:
Αυτές οι διακρίσεις για το καταρχήν δεν ισχύουν πλέον. Καταρχήν πλέον σημαίνει και τα δύο:
Α, εγώ είμαι της παλαιάς σχολής!  ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back