Κοίτα, τρολάρεις ασταμάτητα για μία ταινία που δεν έχεις δει. Αποτυγχάνεις να καταλάβεις ότι δεν μιλούσα για 'μένα, αλλά για μία φίλη. Υπαινίσσεσαι ότι ο Νέστωρ θέλει βασικά να λύσει τη ζώνη του (ο άνθρωπος δεν έγραψε τίποτε τέτοιο). Ρίχνεις την κλανιά ότι μία γυναίκα που ενδιαφέρεται για ιαπωνικό κινηματογράφο και βιβλία, θα είναι μάλλον ντεκαβλέ. Είσαι σταθερά ανορθόγραφος. Και τώρα λες ότι είμαι μπεκρού.
Ξέρω 'γω; Κάτι θα χρησιμεύεις, άσε με να το αναζητώ.
Το ότι ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι κατάλαβαν την ζώνη του αυτοκινήτου,ενώ εσύ μιά άλλη,δέν σε κάνει να ανησυχής λίγο?
Το οτι και χωρίς να έχω δεί την ταινία,μιάς και έκοβα ταινία σε μηχανή προβολής και πιστεύω 5 πράγματα μπορεί κάποιος να τα καταλάβει χωρίς να είναι ιδιοφυία και που παρεμπιπτόντως,αν κάποιος διαβάσει και τα σχόλια μου και τα συγκρίνη με αυτούς που την είδαν και θεωρώ αξιόπιστες πηγές,για τα προσωπικά μου γούστα πάντα,είναι κοντά σε αυτά που γράφω,δέν λές να το δεχθείς αλλά με την διαφορά,οτι εγώ δέν έχω κανένα απολύτος πρόβλημα με μιά άλλη άποψη.
Το ότι μια γυναίκα αν ενδιαφέρεται για ιαπωνικό κινηματογράφο και βιβλία, θα είναι μάλλον ντεκαβλέ,είναι δικό σου πόρισμα και όχι δικό μου,γιατί επανειλημμένα σε αυτό το φόρουμ,εμφανίζομαι με το Νέστωρα σάν ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.
Τίποτα παραπάνω,τίποτα λιγότερο,ρώτησε στην τύχη άλλα μέλη,ρώτησε τον ίδιο,ψάξε παλιές αναρτήσεις περι μουσικής.
Παρεμπιπτόντως,είχα σχέση με κοπέλα που εργάζεται στον χώρο του αργού κινηματογράφου,έμενα σπίτι της στην τσεχία ενω εργαζόμουν στην μουσική και o πατέρας της είχε τραβήξει ιστορικά πλάνα για το συγκεκριμένο είδος.
Ειμαι ανορθόγραφος λόγο δυσλεξίας μάλλον,αλλά είμαι και απεριόριστα ευτυχισμένος γιατί αρκεί μία και μόνο εφαρμογή για να λύσει τα προβλήματα μου.
Πραγματικά τώρα,υπάρχει λόγος να το χαλάμε όλο αυτό?
Και δέν σε είπα μπεκρού,απλά μπορεί ο οποιοσδήποτε να πιει λίγο παραπάνω και να παρεξηγήσει πράγματα.
Σε όλους μας έχει συμβεί,δέν θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας τώρα!
Πάω να πάρω τον Νέστωρα,κατεβείτε στο μαγαζί και ερχόμαστε,ενα romano conti να είναι έτοιμο για σερβίρισμα,κερνάμε...o Νέστωρας.