The Odyssey (2026) - Οι απόψεις των καλλιτεχνών του Noiz

Εγώ που έχω μια από τις 2 συνθήκες;
Για το άλλο μήν ανησυχής,σε πετάω εγώ Αθήνα με το Ford Shelby Gt Νέστορα,γιατί θέλω να πάρω και χορδές.
Δέν θέλω να στο χαλάσω,αλλά,γιαπωνέζικα σινεμά,συγκλονιστική ταινία...blockbuster,περιφάνειες και βιβλία,χτυπάνε ένα σχετικό καμπανάκι ανυσηχίας για αυτό που περιμένεις,το πολύ πολύ δέν λύνεις ζώνη,πάμε για χορδές και σε γυρνάω σπίτι.
Είναι παράξενη, όλα τα χαρακτηριστικά της είναι τονισμένα σαν να ήταν καρτούν... Ωραία είναι δεν λέω αλλά σίγουρα μιγάδα, έχει πολύ λευκό μέσα παρόλο που δεν φαίνεται στον τόνο του δέρματος... Είναι μύτη αφρικάνας αυτή πχ?
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις 'Αγιος.
Αν σου ζητήσει κανα αριθμό πιστωτικής για εισιτήριο,μην τολμήσεις,κάτι μου λέει οτί θα περιμένεις στο αεροδρόμιο μέχρι να πέσει ο ήλιος και δέν θα έχει κάνει αποβίβαση ενώ σε κάποιο εστιατόριο στο ισλαμαμπάντ θα είναι όλα πληρωμένα από εσένα.

Εγώ που έχω μια από τις 2 συνθήκες;
Και σου έλεγα, πάρε μια Telecaster που τις ρίχνει όλες, εσύ εκεί, με Strat και Les Paul...😅

Δέν θέλω να στο χαλάσω,αλλά,γιαπωνέζικα σινεμά,συγκλονιστική ταινία...blockbuster,περιφάνειες και βιβλία,χτυπάνε ένα σχετικό καμπανάκι ανυσηχίας για αυτό που περιμένεις,το πολύ πολύ δέν λύνεις ζώνη,πάμε για χορδές και σε γυρνάω σπίτι.

Πιο σεξιστικό σχόλιο και πας για επιτροπή δεοντολογίας, αλλά αν πρέπει οπωσδήποτε να είναι ενήμερος ο Νέστωρ, η φίλη μου έχει το δικό της wine bar στο Κέντρο.

Ότι η "Αθηνά" είναι... βουβή στην ταινία, είναι αληθές?

Εντάξει, λογικό μου φαίνεται τώρα που το σκέφτομαι. Και εμένα εάν μου επέβαλαν την Ζεντάγια, δεν θα της έδινα κείμενο...

Μιας και μοιραζόμαστε απόψεις... άλλων για την ταινία, να και μια ακόμα:

Πιο σεξιστικό σχόλιο και πας για επιτροπή δεοντολογίας, αλλά αν πρέπει οπωσδήποτε να είναι ενήμερος ο Νέστωρ, η φίλη μου έχει το δικό της wine bar στο Κέντρο.
Βρήκες σεξιστικό σχόλιο μέσα σε μια τέτοια πρόταση?
Αυτό το wine bar στο κέντρο που έχει η φίλη σου,να υποθέσω το επισκέπτεσαι συχνά πυκνά?

Αυτό το wine bar στο κέντρο που έχει η φίλη σου,να υποθέσω το επισκέπτεσαι συχνά πυκνά?

Κοίτα, τρολάρεις ασταμάτητα για μία ταινία που δεν έχεις δει. Αποτυγχάνεις να καταλάβεις ότι δεν μιλούσα για 'μένα, αλλά για μία φίλη. Υπαινίσσεσαι ότι ο Νέστωρ θέλει βασικά να λύσει τη ζώνη του (ο άνθρωπος δεν έγραψε τίποτε τέτοιο). Ρίχνεις την κλανιά ότι μία γυναίκα που ενδιαφέρεται για ιαπωνικό κινηματογράφο και βιβλία, θα είναι μάλλον ντεκαβλέ. Είσαι σταθερά ανορθόγραφος. Και τώρα λες ότι είμαι μπεκρού.

Ξέρω 'γω; Κάτι θα χρησιμεύεις, άσε με να το αναζητώ.

Ποιος είσαι εσύ μωρέ που θα μιλήσεις και για το γουαιν μπαρ; Το έχεις δει μια φορά το γουαιν μπαρ; Μια φορα το είδες;

Εχε χαρη που είσαι ωραίος τουλάχιστον και σώζεσαι. Σκέψου να είχες δεί και την ταινία.
Wine Andrew GIF

Κοίτα, τρολάρεις ασταμάτητα για μία ταινία που δεν έχεις δει. Αποτυγχάνεις να καταλάβεις ότι δεν μιλούσα για 'μένα, αλλά για μία φίλη. Υπαινίσσεσαι ότι ο Νέστωρ θέλει βασικά να λύσει τη ζώνη του (ο άνθρωπος δεν έγραψε τίποτε τέτοιο). Ρίχνεις την κλανιά ότι μία γυναίκα που ενδιαφέρεται για ιαπωνικό κινηματογράφο και βιβλία, θα είναι μάλλον ντεκαβλέ. Είσαι σταθερά ανορθόγραφος. Και τώρα λες ότι είμαι μπεκρού.

Ξέρω 'γω; Κάτι θα χρησιμεύεις, άσε με να το αναζητώ.
Το ότι ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι κατάλαβαν την ζώνη του αυτοκινήτου,ενώ εσύ μιά άλλη,δέν σε κάνει να ανησυχής λίγο?
Το οτι και χωρίς να έχω δεί την ταινία,μιάς και έκοβα ταινία σε μηχανή προβολής και πιστεύω 5 πράγματα μπορεί κάποιος να τα καταλάβει χωρίς να είναι ιδιοφυία και που παρεμπιπτόντως,αν κάποιος διαβάσει και τα σχόλια μου και τα συγκρίνη με αυτούς που την είδαν και θεωρώ αξιόπιστες πηγές,για τα προσωπικά μου γούστα πάντα,είναι κοντά σε αυτά που γράφω,δέν λές να το δεχθείς αλλά με την διαφορά,οτι εγώ δέν έχω κανένα απολύτος πρόβλημα με μιά άλλη άποψη.

Το ότι μια γυναίκα αν ενδιαφέρεται για ιαπωνικό κινηματογράφο και βιβλία, θα είναι μάλλον ντεκαβλέ,είναι δικό σου πόρισμα και όχι δικό μου,γιατί επανειλημμένα σε αυτό το φόρουμ,εμφανίζομαι με το Νέστωρα σάν ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.
Τίποτα παραπάνω,τίποτα λιγότερο,ρώτησε στην τύχη άλλα μέλη,ρώτησε τον ίδιο,ψάξε παλιές αναρτήσεις περι μουσικής.

Παρεμπιπτόντως,είχα σχέση με κοπέλα που εργάζεται στον χώρο του αργού κινηματογράφου,έμενα σπίτι της στην τσεχία ενω εργαζόμουν στην μουσική και o πατέρας της είχε τραβήξει ιστορικά πλάνα για το συγκεκριμένο είδος.

Ειμαι ανορθόγραφος λόγο δυσλεξίας μάλλον,αλλά είμαι και απεριόριστα ευτυχισμένος γιατί αρκεί μία και μόνο εφαρμογή για να λύσει τα προβλήματα μου.

Πραγματικά τώρα,υπάρχει λόγος να το χαλάμε όλο αυτό?
Και δέν σε είπα μπεκρού,απλά μπορεί ο οποιοσδήποτε να πιει λίγο παραπάνω και να παρεξηγήσει πράγματα.
Σε όλους μας έχει συμβεί,δέν θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας τώρα!
Πάω να πάρω τον Νέστωρα,κατεβείτε στο μαγαζί και ερχόμαστε,ενα romano conti να είναι έτοιμο για σερβίρισμα,κερνάμε...o Νέστωρας.

Ελα, βρειτε τα, please, εχω μερικα credits ακομα στο Suno και θελω να φτιαξω μια ερωτικη μπαλαντα

Ειμαι ανορθόγραφος λόγο δυσλεξίας

Απολογούμαι επ' αυτού φυσικά, όχι ότι είμαι υποχρεωμένη να το ξέρω.

-
Επί των υπολοίπων, νομίζω ότι δεν είναι μόνο δική μου υποχρέωση να θυμάμαι ότι ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξηγίσιμος και μοιάζει πάντα σοβαρότερος. Ούτε ότι τα αστεία που επιλέγουμε όταν αστειευόμαστε, τελικά δείχνουν και κάποιον.. πως να τον πω... προσανατολισμό για το χιούμορ μας. Μόνο μη σε πετύχω να έχεις δει την ταινία και λες ότι ήταν αριστούργημα, εκεί θα περάσεις 24ωρο με Αγγελόπουλο.

Θα σου πώ Elina γιατί πραγματικά θα πάω στην ταινία.
Γιατί πίσω απο όλα αυτά,κρύβεται η προσπάθεια που κάνουν κάποιοι ανθρώποι για να σωθεί ο κινηματογράφος,σε όλες του τις μορφές.
Οπως το 50 και το 60 οι άνθρωποι έβαζαν τα καλύτερα τους ρούχα και στοιβάζονταν στις ουρές για να δούν μία ταινία που περίμεναν με μεγάλη αγωνία και φυσικά αυτή την εμπειρία δέν μπορούσαν ουτε οπτικά αλλά ουτε και ηχητικά να την έχουν στο σπίτι τους,έτσι και τώρα επιστρατεύεται κάθε μέσο που θα μπορεί να ξεκολλήσει τον θεατή,από τις υπηρεσίες και την τεχνολογία που έχει στο σπίτι του,ωστε να ξεκινήσει να κοινωνικοποιείται ξανά,το οποίο για εμένα είναι ο βασικός στόχος,σε αυτές τις εποχές αποξένωσης και εσωστρέφειας.
Σιγουρα θα υπάρχουν πράγματα που θα λατρέψω και σίγουρα άλλα που θα με αφήσουν αδιάφορο.
Δέν έχει καμία σημασία.

(Μπορεί κάποιος να βάλει ένα βιολί AI να ακούγεται ενώ γράφω)?

Το ότι μια γυναίκα αν ενδιαφέρεται για ιαπωνικό κινηματογράφο και βιβλία, θα είναι μάλλον ντεκαβλέ,είναι δικό σου πόρισμα και όχι δικό μου,γιατί επανειλημμένα σε αυτό το φόρουμ,εμφανίζομαι με το Νέστωρα σάν ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.
Πάω να πάρω τον Νέστωρα,κατεβείτε στο μαγαζί και ερχόμαστε,ενα romano conti να είναι έτοιμο για σερβίρισμα,κερνάμε...o Νέστωρας.
Πότε πάμε για εμπορική διασκέδαση; Όντως κερνάω, έκανα μια επιτυχημένη πώληση

Πότε πάμε για εμπορική διασκέδαση; Όντως κερνάω, έκανα μια επιτυχημένη πώληση
Μολις κάνω επίσκεψη στην πρωτεύουσα,είμαι μέσα Νέστωρα και θα χαρώ πολύ!
Παίζει τέλος σεπτεμβρίου,οκτώμβριο.

,έτσι και τώρα επιστρατεύεται κάθε μέσο που θα μπορεί να ξεκολλήσει τον θεατή,από τις υπηρεσίες και την τεχνολογία που έχει στο σπίτι του,ωστε να ξεκινήσει να κοινωνικοποιείται ξανά,το οποίο για εμένα είναι ο βασικός στόχος,σε αυτές τις εποχές αποξένωσης και εσωστρέφειας.
Έχε χάρη που θέλει να το δει ο θείος μου στο IMAX και του υποσχέθηκα να πάμε μαζί, αλλιώς θα το ευχαριστιόμουν στην Ηοme Cinema σαλονάρα είτε από streaming plarformen ή από τον άλλο τον θείο και αντί να πλερώκω 15άρι να προικίζω τη Ζεντάγια, θα το πλέρωνα στην Pizza Fan για καμιά προσφορά να λίγδωνα και λίγο το αντεράκι μου :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO: Παρεπιπτόντως θεωρώ ότι είναι πολύ καλή ηθοποιός, έχει μια εμπειρία και ταλέντο και καλό timing από μικρή ηλικία. Μεριλ Στριπ δε θα δουμε ξανά όπως είπα πιο πάνω, θα μάθουμε να ζούμε με αυτές. Όπως μάθαμε να ζούμε με τη Μάιλι Σάιρους.

Ότι η "Αθηνά" είναι... βουβή στην ταινία, είναι αληθές?

Εντάξει, λογικό μου φαίνεται τώρα που το σκέφτομαι. Και εμένα εάν μου επέβαλαν την Ζεντάγια, δεν θα της έδινα κείμενο...
Δεν είναι βουβή αλλά συμμετέχει σε 2-3 στιχομυθίες από 2 φράσεις η κάθε μια... Που στο κείμενο η Αθηνά είναι βασικός χαρακτήρας και μιλάει συνεχώς. Τα πλάνα του Νολαν είναι ωραία μεν δεν μπορούν να ισοφαρίσουν όμως το γεγονός ότι η ηθοποιός που παίζει την Αθηνά δεν δείχνει σοφή... Ούτε θεά του Ολύμπου, δεν είναι άσχημη κοπέλα αλλά θα ήθελα να τη δω στο Miami Vice όχι στην Οδύσσεια

Έχε χάρη που θέλει να το δει ο θείος μου στο IMAX και του υποσχέθηκα να πάμε μαζί, αλλιώς θα το ευχαριστιόμουν στην Ηοme Cinema σαλονάρα είτε από streaming plarformen ή από τον άλλο τον θείο και αντί να πλερώκω 15άρι να προικίζω τη Ζεντάγια, θα το πλέρωνα στην Pizza Fan για καμιά προσφορά να λίγδωνα και λίγο το αντεράκι μου :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO: Παρεπιπτόντως θεωρώ ότι είναι πολύ καλή ηθοποιός, έχει μια εμπειρία και ταλέντο και καλό timing από μικρή ηλικία. Μεριλ Στριπ δε θα δουμε ξανά όπως είπα πιο πάνω, θα μάθουμε να ζούμε με αυτές. Όπως μάθαμε να ζούμε με τη Μάιλι Σάιρους.
Θα ήθελα πολύ να δώ μία ταινία με αυτήν την ανάλυση που έχει η Οδύσσεια,σε μιά αιθουσα που θα μπορούσε να στηρίξει αυτό το φορμάτ χωρίς απώλειες.
Εχω ψώνιο με την εικόνα.
Θα ήταν απίστευτη εμπειρία Κώστα,καμιά σχέση με τα σαλόνια μας.
Σε αφήνω τώρα γιατι κατεβάζω απο τις σκαλες ένα yamaha cs 80 που είχε ξεχασμένο στην αποθήκη ο Nestoras και το πούλησε στον Manosx.

Last edited:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back