ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ!!!sol83 είπε:Πιο on topic δεν θα μπορουσα να μαι.deadmind=
OFF TOPIC
ΝΑΙ ..ΝΑΙ ..ειμαι σπιούνος! ;D ;D
(πλάκα κάνω)
εγω να δεις... ;D
![]()
σορρυ για το spam αλλα δεν αντεχα, lets move on now, shall we... ;D
Πςςςς, μεγαλε μην μου το κανεις αυτο, θα μου κοψει η μαγιονεζα (εκτος του οτι κατουρηθηκα απο το φοβο μου)ffmakis είπε:Σιγα τα αυγα μια πλακα εκανα του εστειλα και PM
Σημερα λεω να μην βρισω ;D ;D
Οταν εγω θελω τραπεζα, ερχεται ο τραπεζιτης σπιτι μου και μιλαει στον γραμματεα μουffmakis είπε:Μια που το εβαλες πηγα στην τραπεζα να αλλαξω usd και μου λενε πρεπει να πας στο κεντρικο καταστημα στο Πειραια !!!!
Μακη, δεν σε ξερω αλλα εισαι soulmate μου. Δεν εχω και τιποτα να σου πουλησω να βρω αφορμη να σε δω απο κοντα γμτ...ffmakis είπε:Αστα να πανε επεσα πολυ ;D ;D ;D
Τερμα η πλακα για 15χρονα...........................
fleamail είπε:
Θα φερω τις δικες μου να μην σε ζορισω ...ffmakis είπε:Ελα να πιουμε τσαι με φρυγανιες ;D ;D ;D ;D ;D
Που τα βρισκει ο ατιμος (μαλλον γι αυτο θα του κατουραει κι ο σκυλος). Καλα παιξτε να περασει η ωραffmakis είπε:Ελα να πιουμε τσαι με φρυγανιες ;D ;D ;D ;D ;D
Εισαι αδικος. Οι φρυγανιες του ffmakis δεν ειναι απο το Lidl. 8 euro η μια πανε...playloud είπε:Που τα βρισκει ο ατιμος (μαλλον γι αυτο θα του κατουραει κι ο σκυλος). Καλα παιξτε να περασει η ωραΕλα να πιουμε τσαι με φρυγανιες ;D ;D ;D ;D ;D