- Πόντοι
- 148
χμμμ ωραιο ξυλο θα βγαζει αυτος ο κορμος!...elavd είπε:Μια συλλεκτική photo από τον κήπο του Μάκη:
![]()
...dollalder wood ;D
χμμμ ωραιο ξυλο θα βγαζει αυτος ο κορμος!...elavd είπε:Μια συλλεκτική photo από τον κήπο του Μάκη:
![]()
μαλλον κανεις πλακα..αλλα την gibson το κοβω απιθανο να την αποχωριστω (αν και ποτέ μην λες πότε
την ζωνη την πηρα απο μια γειτονια στο Λονδινο που εχει καμια 4-5 μαγαζια στην σειρα (φημισμενα απο οτι εμαθα μετα) που κατασκευαζουν μονο χειροποιητες κιθαρες..και αυτη ειναι ΒΕΒΑΙΟ πως δεν την αποχωρίζομαι ΠΟΤΕ! ;D ;DΘα μου δωσεις και την ζωνη γιατι μου αρεσει πολυ !!!
Ωραια απαντηση μεγαλε, γιατι δεν ειναι ωραιο επειδη μερικοι εχουν (-ουμε) πολλες και ακριβες κιθαρες να εμπαιζουμε αλλα παιδια που τυχον ΔΕΝ.... Σιγα τα λαχανα, οι κιθαρες δεν ειναι (μονο) καλλιστεια. Στην αρενα φαινεται η καλη κιθαρα κι οχι στο ...... μπαλκονιax1ss είπε:μαλλον κανεις πλακα..αλλα την gibson το κοβω απιθανο να την αποχωριστω (αν και ποτέ μην λες πότε) γιατι ειναι η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου κιθαρα και εχει και το ιδανικοτερο design-χρωματισμους που θα μπορουσε να ειχε μια κιθαρα--λες και φτιαχτηκε για μενα λολ..να φανταστεις μεχρι κ εβενο ταστιερα εχει (γιατι σιχαινομαι το rosewood-οπως θα εχεις παρατηρησει και απο τις υπολοιπες κιθαρες μου
).
την ζωνη την πηρα απο μια γειτονια στο Λονδινο που εχει καμια 4-5 μαγαζια στην σειρα (φημισμενα απο οτι εμαθα μετα) που κατασκευαζουν μονο χειροποιητες κιθαρες..και αυτη ειναι ΒΕΒΑΙΟ πως δεν την αποχωρίζομαι ΠΟΤΕ! ;D ;DΘα μου δωσεις και την ζωνη γιατι μου αρεσει πολυ !!!
Που με κατάλαβες? Ζήλεψα που δεν έχω γκαμάτη κιθάρα να ποστάρω και είπα να σας το κάψω.spy είπε:Πάλι flaming θέλεις να κάνεις, Λαμπρούκο; :+1 SF.
μαλλον σε ΛΑΘΟΣ φορουμ βρισκεσαι ή δεν εχεις επισκεφθει ΠΟΤΕ σου μουσικο φορουμ του εξωτερικου...Θέλησα να πώ ότι συνέχεια ανοίγουν θέματα του στύλ ποστάρετε φώτο της κιθάρας/μπασου/ενισχυτη/πεταλακιου/πληκτρου κλπ κλπ.
Το κακό είναι η επιδιξιομανία. Κάτι που δείχνει χαμηλού πνευματικού επιπέδου άνθρωπο και κατ επέκταση κιθαρίστα.Gothic είπε:Oποιοσδήποτε χαίρεται αν έχει κάτι που αρέσει, κατ'αρχήν σ'αυτόν, και εν συνεχεία στους υπόλοιπους "ομοιδεάτες" του. Που είναι το κακό? ???
Η οποία είναι....??????Superfunk είπε:απλα ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ Η ΟΥΣΙΑ του πραγματος...
εμ αυτο ειναι το κολπο ρε φιλε. Να δειχνεις τι πηρες/εφτιαξες και να γουσταρουν ολοι.lambrosgg είπε:Μην αναφέρω τα ξεχωριστά ποστς που ανοίγονται απο μέλη μονο κ μονο για να ανακοινώσουν την καινούρια τους αγορά κιθάρας/ενισχυτή κλπ κλπ και απο κάτω 3 σελίδες πόστς με "μεγια" "καλορίζικη" "καλοπαιχτη" κλπ.