The Mixed Grill Quartet - Live στο Lazy 10/02/2010

Haris

Ενεργό μέλος
Πόντοι
198
Funk, Acid jazz και άλλα παραμύθια ζωντανά στο Lazy (Λ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια - Τηλ. 210 6895535).

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, 10:00 μ.μ.

flyer8b.jpg

So many things, so little time.....

Αλλά θέλω βρε παιδί μου. Και σε σας και στον Νικόλα.

Πόσο πάνε άραγε το βράδυ οι au pairs ;

Εμένα μου άρεσαν τα παιδιά και λέω να πάω να τα γνωρίσω-ακούσω. Αν κάποιος από σας είναι μέσα τα λέμε εκεί.

Κώστα, αναλαμβάνω εγώ το ρόλο του au pair το βράδυ του live, κι ας παίξουν οι άλλοι με ντραμοκούτι! Θα γλιτώσω και τη γκρίνια τους, που μια το τέμπο τρέχει, μια πάει αργά, μια θέλει να είναι πιο πεταχτό, μια παρά είναι πεταχτό… Αϊ σιχτίρ, τους βαρέθηκα! ;D

Νέστορα, θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε.

Ανεβάζω και ένα σύντομο pot-μπουρί για να ξέρετε περίπου τι θα ακούσετε (μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα… ;)).

MGQ_medley.mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Naaaaaais! Και το ονομα κορυφη οπως ειπε η Ευη.

Το So What εχει ξανανεβει στο noiz ε?

Πωπω βρε μάγκες.........

Για σας τον φύλαγε τον χαμό;

Ας ακούσουμε εντυπώσεις των παρευρεθέντων.

Πολύ ωραίο το κλιπάκι.

Το γκρουπ έχει γίνει must attend στο wish list των εξόδων μου ...

audiokostas είπε:
Ας ακούσουμε εντυπώσεις των παρευρεθέντων.
Εξαιρετικός ντράμερ ;)

Και καλά κάνει και έγινε must attend. Περιμένουμε και την επόμενη :)

Έξαιρερετικό το σχήμα και όποιος δεν ηρθε έχασε. Μέχρι και ο James Brown τραγούδησε! ;D

Πέρασα πολύ ωραία με την Εύη και τον <<καταφύγιο>>. Ωραία η μπάντα, groovy, με προσεγμένο playlist. Ο Χάρης (χρόνια του πολλά) είναι ωραίος στακάτος ντράμμερ με ποικιλία, in my humble opinion, o καλύτερος μουσικός του γκρούπ. Οι λοιποί όλοι καλοί με προσεγμένους ήχους, ίσως λίγο σφιγμένοι λόγω πρώτου live. Tο so what δεν θα το έπαιζα στην αρχή του 1ου σετ, αφ' ενός γιατι τα σούπερ τα κρατάς για το τέλος, αφ' ετέρου λόγω κρύων χεριών δεν βγήκαν όλες οι νότες καθαρές.

Λοιπόν πλάκα είχε! Δεν ξέρω για τον κόσμο, αλλά εμείς το καταφχαριστηθήκαμε, παρά το μούδιασμα του πρώτου live με τα αναπόφευκτα λάθη.

Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα το Νέστορα, την Εύη και τον Αργύρη, και τους ευχαριστώ θερμά που όχι μόνο ήρθαν, αλλά μας άντεξαν στα μουσικά (και λεκτικά) μας παραληρήματα μέχρι το τέλος!

Νέστορα, δεν ξέρω αν είμαι ο καλύτερος μουσικός του γκρουπ (για να είμαι ειλικρινής ξέρω ότι δεν είμαι) αλλά σίγουρα είμαι ο πιο σοβαρός! Μα όχι πες μου, είναι τώρα σοβαροί άνθρωποι αυτοί με τις περούκες και τις στρας γραβάτες? Ευτυχώς που υπήρχα κι εγώ και κράτησα το επίπεδο από το να πιάσει πάτο. ;D

Όσο για το So What, εγώ είμαι υπεύθυνος γιατί έφτιαξα το πρόγραμμα και ήθελα ένα "χιτ" πολύ γρήγορα για να κρατήσουμε την προσοχή του κόσμου. Ίσως έχεις δίκιο πάντως. Θα το ξανασκεφτώ για την επόμενη φορά.

Ευχαριστώ και πάλι!

Haris είπε:
Όσο για το So What, εγώ είμαι υπεύθυνος γιατί έφτιαξα το πρόγραμμα και ήθελα ένα "χιτ" πολύ γρήγορα για να κρατήσουμε την προσοχή του κόσμου. Ίσως έχεις δίκιο πάντως. Θα το ξανασκεφτώ για την επόμενη φορά.
Το "χτίσιμο" του playlist είναι από μόνο του τέχνη (λέμε τώρα)

Μπορεί να φτιάξει ή να βουλιάξει ένα live.

Λοιπόν πλάκα είχε! Δεν ξέρω για τον κόσμο, αλλά εμείς το καταφχαριστηθήκαμε, παρά το μούδιασμα του πρώτου live με τα αναπόφευκτα λάθη.
Μπράβο παιδιά.

Διασκέδασε το γκρουπ, διασκέδασε κι ο κόσμος. Η πεμπτουσία του live.

Keep us posted......  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back