The King of Limbs, νέο άλμπουμ από Radiohead

Bρήκα πριν από λίγο τυχαία αυτή τη διεύθυνση που υπάρχει νόμιμο streaming. Mπορείτε να το ακούσετε όλο:

http://exclaim.ca/MusicVideo/ClickHear/radiohead-king_of_limbs_full-album_stream

Eν τω μεταξύ, εκτός από την αρχική μουρμούρα και τις φήμες πως ίσως ο δίσκος να έχει περισσότερα τραγούδια όταν κυκλοφορήσει σε φυσική κόπια, διαβάζω πως οι παρωδίες του παραπάνω χορού του Yorke στο Youtube πάνε σύννεφο...  ;D ;D

Μετά από 3-4 ακροάσεις ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κυκλοφόρησε αυτός ο δίσκος. Έχει 2 δυνατά σημεία τα οποία όμως πάλι είναι σαν συνέχεια παλαιότερων κομματιών (δες videotape)...

Πέρα του ότι θυμίζει παλαιότερα κομμάτια το οποίο δεν συμβαίνει ποτέ με τους radiohead αυτό που με ξύνησε περισσότερο είναι ότι ακόμα και η παραγωγή είναι πάλι μια από τα ίδια! Φτάσανε στο ταβάνι μου φαίνεται!

Αλλος ενας απολαυστικος δισκος απο τους Radiohead.

Απίστευτα groovy, 1ο μισο εχει αίσθηση amnesiac/eraser, 2o μισο κλασσικος radiohead λυρισμος. αρκετα διαφορετικό σαν αισθητική απο τα προηγούμενα, η ποιότητα που κάνει τους radiohead αυτό που είναι παραμένει όμως.

CODEX

Έκαναν αυτό που φοβόμουν, πολύ λαπτοπ ρε παιδάκι μου ;D

Ξεχώρισα το little by little, παρ'ότι θυμίζει "κάτι" ενώ τα υπόλοιπα μοιαζουν με Β-sides των kid a - amnesiac.Θα προτιμούσα να μείνουν στο δρόμο των 2 τελευταίων, έπρεπε να με είχαν ρωτήσει πριν το βγάλουν ;D. Θα το ξανακούσω λόγω headstock και ανυπομονώ να δω πώς θα το παρουσιάσουν ζωντανά "σε κανα in the basement"

Μου ακούγεται... νερόβραστο. Χωρίς νεύρο και προσωπικότητα, σαν συλλογή από fillers και b sides που κανονικά δεν θα έβλεπαν ποτέ το φως της δισκογραφίας. Ε μπιτ οφ ε φέιλ. Λες και ο καιρός που περνούν σε απαιτητικά προσωπικά πρότζεκτ τους αφαιρεί μια επικοινωνία και μια εστίαση στην κοινή φωνή και έμπνευση μιας μπάντας που είναι απαραίτητη για να βγει κάτι καλό.

Όπως ξέρετε, πολλά άλμπουμ τα εκτιμάς καλύτερα όταν περάσεις καιρό μαζί τους μετά την πρώτη ακρόαση, αλλά αυτό δεν μου δίνει καν την ιδέα του δυναμικού/potential.

blue είπε:
Έκαναν αυτό που φοβόμουν, πολύ λαπτοπ ρε παιδάκι μου ;D
Για εξηγήσου λίγο νέους, με ενδιαφέρει... Τι εννοείς?

πολυ ντιγκιταλ φιλος.....πολυ...ΨΗΦΙΟ....που ειναι η ζεστη..... αναλογικιλα των παλαιοτερων αλμπουμ τους.....? ;D......

Superfunk είπε:
....που ειναι η ζεστη..... αναλογικιλα των παλαιοτερων αλμπουμ τους.....? ;D......
Στο παλιό laptop...με τις λάμπες!!!

To προηγούμενο λινκ του streaming δεν δουλεύει πια. Καινούργιο δεν βρίσκω αυτή τη στιγμή.

Superfunk είπε:
πολυ ντιγκιταλ φιλος.....πολυ...ΨΗΦΙΟ....που ειναι η ζεστη..... αναλογικιλα των παλαιοτερων αλμπουμ τους.....? ;D......

ξεχασμενη στα 90ς. αν δεν κανω λαθος εχουμε 2011

bloody_sunday είπε:
Για εξηγήσου λίγο νέους, με ενδιαφέρει... Τι εννοείς?
Έχουν ανοίξει 2 μέτωπα στους τελευταίους δίσκους (μετά το Kid A) , ακολουθώντας φιλοσοφία δύο διαφορετικών ειδών τραγουδιών : αυτά που κυριαρχεί το laptop με MAX/MSP (the gloaming) και αυτά που κύριο ρόλο παίζουν τα "rock" όργανα (jigsaw, reckoner κλπ).

Έχοντας κι εγώ στο μυαλό μου το 3rd των portishead (χωρίς προφανή λόγο), ανέπτυξα 3 σενάρια : ένας δίσκος με καλά τραγούδια (in rainbows) οπου θα βλέπαμε που έχουν πάει συνθετικά ,ένας πειραματικός που θα έδειχνε τη συνέχεια του amnesiac ή κάτι τελείως διαφορετικό (όπως το 3rd). Από τα 3 σενάρια με ικανοποιούσαν περισσότερο το 1ο και το 3ο

Πρέπει να είμαι το μόνο άτομο που θεωρεί ότι το Pablo Honey ήταν τρελή δισκάρα  ;D ;D

Κορυφή το βίντεο !

Παραθέτω κάποιο μέρος από το άρθρο

Word of the free newspaper first leaked out via reports from Greece, picked up by a handful of Radiohead fansites. A version of the tabloid was even for sale on eBay before publication. But it was only last night the rumours were confirmed, with the official unveiling of the Universal Sigh website.
http://www.guardian.co.uk/music/2011/mar/25/radiohead-publish-own-newspaper

Κατά τ άλλα η εφημερίδα θα είναι διαθέσιμη τη Δευτέρα και στην Αθήνα

http://theuniversalsigh.com/locations/

Υπάρχει πάλι η ευκαιρία να ακούσετε το άλμπουμ σε streaming εδώ:

http://www.guardian.co.uk/music/2011/mar/28/radiohead-artwork-king-limbs-stream

Kατά τα άλλα από artwork σκίζουμε, από έμπνευση... ;D Pas mal, pas mal όπως έλεγε και η παλιά τηλεοπτική διαφήμιση, αλλά όταν πρόκειται για τους Radiohead αυτό μάλλον δεν είναι αρκετό.

Trending...

Νέα θέματα

Back