• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

The Great Gig @ Fix in Art, 28/9

neeq

Μέλος
Πόντοι
38
Tο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στο Fix in art. The Great Gig. Ενα ολοκληρωμένο οπτικοακουστικο αφιέρωμα στη μουσική των Pink Floyd. Τα τραγούδια που σημάδεψαν γενιές ξαναζωντανευουν σε μια μοναδική παράσταση ήχου και εικόνας. Είσοδος 8€ (με μπύρα ή κρασί)

1185309_10202130150242265_168103294_n.jpg

Τι έχει το μενού αυτή τη φορά? Αν ήμουν Αθήνα θα μουν μπροστά μπροστά χεχε :) καλή διασκέδαση :)

AuditoryDriving είπε:
Τι έχει το μενού αυτή τη φορά? Αν ήμουν Αθήνα θα μουν μπροστά μπροστά χεχε :) καλή διασκέδαση :)
Αν ήσουν Αθήνα θα σου λεγα που μπροστα θα ήσουν ;D ;D ;D

Θεσσαλονικη είναι η παράσταση ;D

Και όχι, θα είναι πιο μεινστριμ κατάσταση. Θα παιχτουν τα εξής:

- Χαουα Γουις

- Εντ ααααααα χεβμπικαμ

- Ολεν ολεν σασα

και πολλές αλλες ελληνικές και ξένες επιτυχίες ;D

neeq είπε:
Αν ήσουν Αθήνα θα σου λεγα που μπροστα θα ήσουν ;D ;D ;D

Θεσσαλονικη είναι η παράσταση ;D

Και όχι, θα είναι πιο μεινστριμ κατάσταση. Θα παιχτουν τα εξής:

- Χαουα Γουις

- Εντ ααααααα χεβμπικαμ

- Ολεν ολεν σασα

και πολλές αλλες ελληνικές και ξένες επιτυχίες ;D
χαχαχ :)

Θα έχει να κάτσουμε ή θα την βγάλουμε στο όρθιο; Πως το βλέπεις;

Αν είναι να φέρω μικρό πτυσσόμενο απ το σπίτι. Κάνω πλάκα όχι.

Αθήνα πολύ δύσκολα πλέον :) Δεν υπάρχουν χώροι ή παραγωγοί να αναλάβουν το κόστος και το ρίσκο της παράστασης. Μιλάμε για 11 άτομα και αυξημένες απαιτήσεις σε τεχνικά μέσα.

Στο χωρο δεν εχω παει, αλλα και να μην εχει καρεκλες, θα βγάλουμε μερικες ειδικά για τα τιμώμενα προσωπα :P

Να ενημερωσω πως η συναυλία εχει ακυρωθεί, από τους διοργανωτες, λογω προβληματων με το χωρο διεξαγωγης!

neeq είπε:
Να ενημερωσω πως η συναυλία εχει ακυρωθεί, από τους διοργανωτες, λογω προβληματων με το χωρο διεξαγωγης!
Εγώ όμως επειδή είμαι πολύ μαλάκας δεν διάβασα το τελευταίο μήνυμα και πήγα αφού πρώτα έφαγα ξύλο από τη γυναίκα μου που την παράτησα λέει Σαββατιάτικα.

Πήγαμε μετά μια βόλτα από Βίλκα και Μύλο και πράγματι επειδή είχα καιρό να περάσω από εκεί έπαθα πολιτισμικό σοκ.

Αν εξαιρέσεις τα μπουρδέλα, νέκρα.

Συγγνώμη βρε atreu, αλλα δεν ήταν στο χέρι μας, υπήρξε προβλημα στο χώρο και δε μπορουσε να γινει η συναυλία.

Η συναυλία θα γίνει πολύ συντομα (θα ανακοινωθει μεχρι αύριο αν ολα πανε καλά) και θα φροντίσω να εχεις μια διπλή πρόσκληση, να έρθεις μετα της συζύγου αν δε σε έχει παρατήσει μεχρι τότε που τρεχεις στα Σφαγεία :)

Μπα δεν νομίζω να έρθει έτσι κι αλλιώς. Εκτός βέβαια αν της πω ότι παίζει ο Πάνος Κιάμος (πλάκα κάνω. Έχει πολύ καλό γούστο (στα παπούτσια))

atreu73 είπε:
Μπα δεν νομίζω να έρθει έτσι κι αλλιώς.  Έχει πολύ καλό γούστο (στα παπούτσια))
Ημείς οι φετιχιστέ νοιαζόμαστε για τη γυναίκα του φίλως. Ειδοποιήστε πότε θα νοιώσει μοναξιά δια να εξυπηρετήσωμεν  ;D ;D ;D

Μια και το αναφερατε, που παιζει τωρα αυτο το παιδι ο Κιαμος? Τον εχω χασει...
Tea_Blue.gif

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back