Νταξ' λοιπόν, ομολογώ ότι αυτή η παράμετρος μου είχε διαφύγει. 8)Jasemeister είπε:Noel και Liam είναι Γιν και Γιανγκ ;D
Νταξ' λοιπόν, ομολογώ ότι αυτή η παράμετρος μου είχε διαφύγει. 8)Jasemeister είπε:Noel και Liam είναι Γιν και Γιανγκ ;D
Εντάξει, δεν νομίζω ότι όσο παλιότερα τους "ανακάλυψε" κάποιος τόσο πιο αξιόπιστη γίνεται η γνώμη του. Ακόμη και κάποιος που τους ακούει για λίγο καιρό μπορεί να έχει σφαιρική άποψη, αρκεί να κάτσει να ακούσει όλα τα άλμπουμ προσεκτικά (δεν θα έχει ζήσει βέβαια την 90s έκρηξη της brit pop, αλλά αυτό δεν θα τον εμποδίσει να εκτιμήσει κάτι που αξίζει). Εγώ πχ. τους ακούω από το 94 αλλά δεν με βλέπεις να το υπογραμμίζω...STEFMAISTER είπε:Ειναι ευκαιρια παντως να το διαλυσουν τωρα ΙΜΗΟ...το κουρασανε ηδη απο το what's the story..κ επαναλαμβανω (χωρις το κακογουστο αστειο μου),τους ακουω απο τα 11 μου,με αυτους μεγαλωσα.
Ναι αλλα μολις το ανεφερες!bloody_sunday είπε:Εντάξει, δεν νομίζω ότι όσο παλιότερα τους "ανακάλυψε" κάποιος τόσο πιο αξιόπιστη γίνεται η γνώμη του. Ακόμη και κάποιος που τους ακούει για λίγο καιρό μπορεί να έχει σφαιρική άποψη, αρκεί να κάτσει να ακούσει όλα τα άλμπουμ προσεκτικά (δεν θα έχει ζήσει βέβαια την 90s έκρηξη της brit pop, αλλά αυτό δεν θα τον εμποδίσει να εκτιμήσει κάτι που αξίζει). Εγώ πχ. τους ακούω από το 94 αλλά δεν με βλέπεις να το υπογραμμίζω...![]()
Προσωπικά θεωρώ το Standing on the shoulders of giants ως έναν εξαιρετικό δίσκο, το μόνο που ίσως του έλειπε είναι η φρεσκάδα που είχε π.χ. το Morning Glory.STEFMAISTER είπε:τωρα οσον αφορα τη δημιουργικοτητα τους, η αποψη μου ειναι οτι καπου στο be here now, αντε standing on the shoulder of giants καπου τα πραγματα πηρανε την κατιουσα ασχημα και αρχισανε να επαναλαμβανονται...
'Ακουσα πως ο Νόελ Γκάλαχερ παίζει για προθέρμανση κάποια κομμάτια του Μπάτιο σε fast forward. Αυτόπτες μάρτυρες μέτρησαν με ειδικό εξοπλισμό ότι πετυχαίνει 666 νότες το δευτερόλεπτο. Βέβαια, δεν φτάνει τον Τσακ Νόρις, αλλά δεν είναι κι άσχημα.relayer είπε:Σιγά τη μπάντα με τους κουλούς παίκτες
εσυ για να καταλαβω..ΜΠΑΝΤΑ & ΜΟΥΣΙΚΗ πας να ακουσεις ...ή ΠΑΙΚΤΕΣ? ;D ;DΣιγά τη μπάντα με τους κουλούς παίκτες, έχασε η Βενετιά βελόνι.
εγω παλι ΛΙΓΟΥΣ βλεπω και ακομα ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ακουω...... ;DΜην ανησυχείτε όμως πάρα πολλοί άλλοι ξέρουν να γράφουν "πιασάρικα ποπ-ροκ τραγουδάκια"...
νομιζω οτι λες μπουρδες.'Ακουσα πως ο Νόελ Γκάλαχερ παίζει για προθέρμανση κάποια κομμάτια του Μπάτιο σε fast forward. Αυτόπτες μάρτυρες μέτρησαν με ειδικό εξοπλισμό ότι πετυχαίνει 666 νότες το δευτερόλεπτο. Βέβαια, δεν φτάνει τον Τσακ Νόρις, αλλά δεν είναι κι άσχημα.
ειδες που ολα ειναι θεμα γουστου?...θυμαμαι καποτε μια συνεντευξη του Frusciante που ελεγε οτι ειναι απο τους αγαπημενους του Lead κιθαριστες (και συμφωνω μαζι του)Τα lead lines του Gallagher είναι για σεμινάριο με τίτλο "αν δεν ξέρεις κιθάρα παίζε μόνο ακκόρντα, για το όνομα της παναγίας".
αυτοι ειναι μαπα μια και παιζουν ολο ακκορντα και δεν μπορουν να παιξουν σαν τον Satriani... ;DΔηλαδή για τους Jesus and Mary Chain π.χ που πήγαν τον κιθαριστικό ήχο 20 χρόνια μπροστά τι θα έπρεπε να κάνουμε; Λαϊκό προσκύνημα για την επανένωση τους;
Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο φαινεται να γραψεις πιασαρικα ποπ ροκ τραγουδακια... αν ηταν θα ημασταν ολοι beatles...relayer είπε:Μην ανησυχείτε όμως πάρα πολλοί άλλοι ξέρουν να γράφουν "πιασάρικα ποπ-ροκ τραγουδάκια"...
Ελα ρε συ... θεμα γουστου ειναι ολα.. και γιατι πρεπει να το δω "ανταγωνιστικα"; Δε γινεται δηλαδη να μου αρεσουν KAI oι suede, να σεβομαι απεριοριστα τον κιθαριστα των blur, να γουσταρω stone roses αλλα να μου αρεσουν ΚΑΙ οι oasis και οι στερεοφωνικοι και οι κολπλεϊζ;Δεν κατάφεραν καν να βγάλουν ένα αριστουργηματικό album κι όμως συγκρίνονται και στο μυαλό κάποιων ξεπερνάνε μπάντες όπως οι Stone Roses, οι Smiths, ακόμα και με τους Blur και τους Charlatans και τους James και τους Suede (που τουλάχιστον έχουν ένα τέτοιο album στο ενεργητικό τους); Έχει ακούσει κανείς το "the stone roses" το "the queen is dead" το "parklife" το "gold mother" το "suede" (αναφέρω μόνο τα πιο γνωστά παραδείγματα, και μόνο της Brit Pop της εποχής).
μα αυτο λεμε για ΕΣΕΝΑ αυτο ισχυει ,για πολλους αλλους ομως δεν ισχυει ...όχι να "ψαρώνουμε" με το κάθε hype groupάκι που μας πασάρει το ο βρετανικός μουσικός τύπος...
απο τη στιγμη που ενας καλλιτεχνης κανει ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχια αυτο το ερωτημα το κανουν ΟΛΟΙ οι ανθρωποι στους οποιους ΔΕΝ αρεσει,δεν ειναι και τιποτα το περιεργο (και εμενα ας πουμε δεν μου αρεσει ο Vai ή ο Satriani αλλα δεν σκαω κι ολας επειδη εχουν τεραστια επιτυχια στον τομεα τους ;D ;D),αν ηταν να κανουν επιτυχια μονο αυτοι που μας αρεσουν θα ηταν πολυ βαρετη η ζωη...δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τον ντόρο
Η μπορεί να έχεις ζήσει και λίγο στο Λονδίνο και να έχεις δεί την πλύση εγκεφάλου που υφίστανται από τον μουσικό τύπο. (Σαν τις δικές μας αθλητικές φυλλάδες ένα πράγμα). Κάθενας που δεν τον ξέρει η μάνα του σε μια νύχτα γίνεται superstar - oι καινούργοι beatles, η βρετανική απάντηση στους strokes (στο grunge παλιότερα) κ.λ.π.Superfunk είπε:Δυστυχως (η ευτυχως) για να "πιασεις" 100% τους OASIS (και να κατανοησεις γιατι ειναι τοσο σημαντικοι για τη χωρα τους) πρεπει να εισαι ΒΡΕΤΑΝΟΣ μια και στην τεραστια επιτυχια τους δεν μετραει ΜΟΝΟ η μουσικη αλλα το ολο "πακετο" (και κυριως οτι ο μεσος Βρετανος "βλεπει" τον ΕΑΥΤΟ του μεσα σε αυτους).
Καλά αυτός έχει περάσει και κάτι φάσεις αστρονομικές... ας μην τον πολυπέρνουμε σοβαρά...ειδες που ολα ειναι θεμα γουστου?...θυμαμαι καποτε μια συνεντευξη του Frusciante που ελεγε οτι ειναι απο τους αγαπημενους του Lead κιθαριστες (και συμφωνω μαζι του)![]()
καλό το αστείο (ή το point), αλλά το psychocandy αποτελεί αντικείμενο μελέτης για τους boutiqάδες των 00s ( death by audio, wattson electronics και πολλοί άλλοι) ενώ με τον ήχο των Oasis δεν ασχολείται ούτε ο μέσος κιθαρίστας...αυτοι ειναι μαπα μια και παιζουν ολο ακκορντα και δεν μπορουν να παιξουν σαν τον Satriani... ;D