• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Τhe Classic Blues Rock Band Live @ My Place

pericles

Μέλος
Πόντοι
98
Δεν με αφηνουν ν'Αγιασω ::)

Τραβατε με κι'ας κλαιω δηλαδη!! :P

Το Σαββατο 15 Νοεμβρη οι αξιοτιμοι Κυριοι-Κυριοι :Μακης Τσιγαντες :μπασο /τραγουδι ,Γιωργος Γιαννακοπουλος :κιθαρα / τραγουδι και Περικλης Πιτσιλης :τυμπανα ,φωνητικα & ηλεκτρικη σφυριχτρα  αρχιζουν μια σειρα εμφανισεων σε διαφορα στεκια της Αθηνας!!

Πρωτη Εμφανιση  στο My Place στον Χολαργο ,25ης  Μαρτιου 22 .Ωρα 22:30 .τηλεφωνο 210 6519301!!Ευκολη προσβαση απο Μετρο Εθνικης Αμυνας & Χολαργου

ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΤΑ,Εισοδος ελευθερη ,Ρεπερτοριο :Ροκ ξεροσφυρι με οτι αυτο συνεπαγεται!!(VINTAGE ΟΡΓΑΝΑ & ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΧ!!)- μπολικος χαβαλες &κεφι!!Οσοι πιστοι προσελθετε!! Α και να μην Ξεχασω θα παιξουμε και επιλεγενα κομματια απο Ελληνικο ροκ και τον Προσωπικο δισκο του Μακη Τσιγαντε :Γκρεμιζω τους Τοιχους!!

MY_PLACE_for_internet.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Άντε, καλορίζικο και σιδεροκέφαλος.

Κοντά μου είστε, αν δεν υπάρξει κάτι άλλο, για ένα ποτό και ένα παλαμάκι (ή δύο) θα σας έρθω.

audiokostas είπε:
και ένα παλαμάκι (ή δύο) θα σας έρθω.
Θα πας να κλαπάρεις δλδ; ;D ;D ;D

Περικλή, όταν λέμε 10.30 το εννοούμε; Γιατί την επόμενη έχουμε και εκκλησία.

pericles είπε:
Περικλης Πιτσιλης :τυμπανα ,φωνητικα & ηλεκτρικη σφυριχτρα  αρχιζουν μια σειρα εμφανισεων σε διαφορα στεκια της Αθηνας!!
Σφυρίχτρας;  ???

Οτι το εννοουμε ειναι σιγουρο!!Κατα τον καταστηματαρχη παντοτε!!Βεβαια αρκετες φορες αυτα καταστρατηγουνται!!Αλλα απ'οτι φαινεται στο συγκεκριμενο καταστημα το αφεντικο ειναι σοβαρο!!

@Νεστορας:αμα σε χαλαει η σφυριχτρα να παιξω κουδουνα :D

pericles είπε:
Οτι το εννοουμε ειναι σιγουρο!!Κατα τον καταστηματαρχη παντοτε!!Βεβαια αρκετες φορες αυτα καταστρατηγουνται!!Αλλα απ'οτι φαινεται στο συγκεκριμενο καταστημα το αφεντικο ειναι σοβαρο!!
Θα προσπαθήσω να έρθω τότε. Αν έρθω, θα δώσω γνωριμία ;)

Ωπα?

Τωρα το ειδα αυτο.

Ιδια ωρα εναρξη εχουμε ρε συ  :-\

Καλα να περασετε  :-*

Καλησπερα στους φιλους και οχι μονον!!Επειδη τα μηνυματα για κρατησεις για το live του Σαββατου(15/11) στο my Place ειναι αρκετα παρακαλω οποιο απο τα μελη ενδιαφερεται για κρατηση τραπεζιου ας μου στειλει μηνυμα η να τηλεφωνησει κατευθειαν στο myplace στο τηλ:210 6519301!!Το μαγαζι δεν ειναι πολυ μεγαλο και φρονιμο θα ηταν οσοι ειναι να ερθετε και θελετε να κατσετε η κλειστε τραπεζι η ελατε πριν τις 22:00.Αρχιζουμε κατα τις 22:30!!

Διάβασα στο net ότι ο ντράμερ θα κάνει σόλο κρεμασμένος ανάποδα αλά Tommy Lee...

Είναι αληθές;

Δεν ειναι αληθεια γιατι δεν εχω παρει τα φαρμακα μου απο το εξωτερικο!!Ερχονται την αλλη εβδομαδα!! ;D ;D

Νομιζω (απο το βιογραφικο του παντα) οτι εργαζεται στην << ΤΞΟΜ>> !!!! ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back