The case for gigging with a solid-state amp

Στην τελική υπάρχουν λαμπάτοι και λαμπάτοι, όπως και χωρίς λάμπες και πολλές διαφορετικές υλοποιήσεις.
Θα ξαναπώ την εμπειρία μου από studios με έναν boutique πανάκριβο ενισχυτή half stack με απλά Ok τόνο, τίποτα το ιδιαίτερο. Και έναν μαζικής παραγωγής που με άφησε άφωνο το ποσό πλούσια/ lush ακουγόταν τόσο σε καθαρό όσο και distortion κανάλια.

Για λεγε, για λεγε…

Δεν θυμάμαι ποιός ήταν ο πρώτος ενισχυτής, μόνο πως τον είχα ψάξει online μετέπειτα και ήταν λαμπάτος boutique πανάκριβος. Ο δεύτερος ήταν κάποιος Peavey της σειράς 5150, επίσης λαμπάτος. Ούτε στα μισά λεφτά ο δεύτερος αλλά με πιο εμπνευσμένο ήχο.

λαμπάτος boutique πανάκριβος.
Αυτά είναι και υποκειμενικά λίγο, έτσι; Πχ κ εγώ εδώ μέσα είχα πει ότι άκουσα Mesa Mark IV και δεν τρελάθηκα και έπεσαν να με φάνε.

Αυτά είναι και υποκειμενικά λίγο, έτσι; Πχ κ εγώ εδώ μέσα είχα πει ότι άκουσα Mesa Mark IV και δεν τρελάθηκα και έπεσαν να με φάνε.

Οι Mesa έχουν… δυο χιλιαδες controls πανω τους, για να βγαλεις ηχο (ή μαλλον, ήχους) που εχουν, πρεπει να ξερεις τί κάνεις και γιατί. Χωρίς να θελω με τίποτα να μειώσω την εμπειρία σου (εγώ δεν εχω καθολου).

Ακριβώς Έκτορα, και με εκτενές documentation για αυτόν τον σκοπό, δεν είναι plug & play. Το αντίθετο είναι ένας ενισχυτής μινιμαλιστικός που γρήγορα καταλαβαίνεις αν έχει τους ήχους που θέλεις. Πχ το Vox-άκι μου που διάβασα ειδικά για τα καλά καθαρά και δεν με απογοήτευσε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back