The Call of Ktulu Cover/Remake

Rhino

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Αυτό είναι το Side Project μου, και ουσιαστικά αποτελεί το "ησυχαστήριο" μου όταν μαζευτούν πολλά από υποχρεώσεις, δουλειά, μπάντες, και γενικά οτιδήποτε περιέχει άλλους ανθρώπους  :D

Το διασκευάκι επιλέχθηκε κυρίως λόγω της αγάπης προς τον H. P. Lovecraft και φυσικά και προς το original κομμάτι (το οποίο και θεωρώ λίγο βαρετό). Ουσιαστικά όμως ήταν η απόπειρά μου να ξεσκουριάσω ακριβώς μετά την απόλυσή μου από τον ΕΣ. Ζητώ συγγνώμη για την ταπεινή παραγωγή, όπως επίσης και για το αν δε δουλέψει το embed.

[/soundcloud]

Δεν άκουσα την διασκευή, άκουσα όμως το δικό σου και το βρήκα ωραιότατο. Πάρα πολύ.

Το θέμα του πιάνου στο πρώτο μέρος ειδικά, πολύ του γούστου μου-αν και νομίζω πως έχει κάποια ζητηματάκια στο πάτημα του στο beat, είναι λίγο μπροστά σε σημεία. Ίσως να ναι και ιδέα μου.  Όπως και να χει, μπράβο!

Ωραίος και ο τίτλος. :)

Η διασκευή καλή αλλά το άλλο νομίζω πως χρειάζεται περισσότερο cowbell.

X-minor είπε:
Η διασκευή καλή αλλά το άλλο νομίζω πως χρειάζεται περισσότερο cowbell.
:D

large.gif

Το θέμα του πιάνου στο πρώτο μέρος ειδικά, πολύ του γούστου μου-αν και νομίζω πως έχει κάποια ζητηματάκια στο πάτημα του στο beat, είναι λίγο μπροστά σε σημεία. Ίσως να ναι και ιδέα μου.  Όπως και να χει, μπράβο!

Ωραίος και ο τίτλος. :)
Χαίρομαι που σου άρεσε και σ'ευχαριστώ και για τα καλά λόγια. Ορθότατη η παρατήρηση για το πιάνο. Το είχα παρατηρήσει όταν το έβγαλα και αφού το ανέβασα, μετα ομολογώ πως  βαρέθηκα να το στρώσω. Πλέον το έχω συνηθίσει  :laugh:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα