The Blue Side Band - I'll Whisper In Your Ear

Αργύριος Βασιλείου

Shelter

Δυνατό μέλος
Πόντοι
1,158
Απλά εξαιρετικό. Ειλικρινά.

Δεν ξέρω τι άλλο να προσθέσω.

Μπράβο.

...εξαιρετικο..!

Αν και το φανταστικα με τη φωνη του SPRINGSTEEN  ;D

Καταπληκτικό. Απ' τα πιο δυνατά ρεφραίν που άκουσα τελευταία. Εξαιρετική ενορχήστρωση.

Η φωνή είναι ιδιαίτερη, σωστή, από προφορά είναι 80% (ίσως και λιγότερο), αλλά επειδή είναι κάτι το διαφορετικό περνάει. :)

Υ.Γ. Αύριο θ' ακούσω τους δίσκους των Triffids, αυτούς μου φέρατε στο μυαλό.

πολυ ομορφο τραγουδι

απλη και ωραια ενορχηστρωση

πολυ ωραια και γλυκια χροια της φωνης.

θελεις ομως λιγο βελτιωση η προφορα.

καλη συνεχεια παιδια!  :)

Πολύ πολύ ωραίο. Μπράβο σας Αργύρη.

Τα σπουδαια κομματια δε χρειαζονται πολλες φανφαρες.

Σπουδαιο κομματι!Ευγε!

Καλημέρα σε όλους,

Ευχαριστώ και για το χρόνο που αφιερώσατε και για τα καλά σας λόγια. Δυστυχώς δεν τραγουδάω εγώ. Η δική μου προφορά δεν είναι ούτε στο 20%.  ;D

Θα διαβιβάσω όμως τις παρατηρήσεις σας για να τις δουλέψουμε όσο δυνατον.

Το συγκεκριμένο κομμάτι είχε μείνει στο ράφι, μαζί με μια σειρά απο άλλα, λόγω στρατιωτικών και οικονομικών υποχρεώσεων, αλλα σιγά σιγά επανερχόμαστε. 

Nestoras είπε:
+1, αλλά και τους Tindersticks.

Το κομμάτι είναι εξαιρετικό!

Θα ήθελα να προσθέσω ότι οι Blue Side είναι και πολύ καλή λάιβ μπάντα, και αξίζει να τους δείτε με την πρώτη ευκαιρία.

Υ.Γ. Αργύρη καλώς ήρθες! Ξεμπέρδεψες με τη μαμά πατρίδα; 

Σχεδόν...

Αλλα τα δύσκολα πέρασαν.

Haris είπε:
+1, αλλά και τους Tindersticks.
Ναι όντως και μένα Tindersticks μου ήρθαν αυτομάτως αλλά οι BSB βγάζουν μια γλύκα.

Το θέμα προφορά δεν το ανέφερα γιατί όταν δεν υφίσταται σε ενοχλητικό βαθμό (που δεν υφίσταται επ ουδενί στο παρόν), βαριέμαι να ψειρίζω τη μαϊμού.

Από την άλλη, η σύζυγος ανέφερε ζητήματα ορθοφωνίας.

Διατηρώντας το σοφό status να κρατώ την επικοινωνία μας στο απολύτως απαραίτητο και ελάχιστο, δεν ζήτησα εξηγήσεις.

audiokostas είπε:
Διατηρώντας το σοφό status να κρατώ την επικοινωνία μας στο απολύτως απαραίτητο και ελάχιστο, δεν ζήτησα εξηγήσεις.
;D ;D

Λοιπόν ,το κομμάτι είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχω ακούσει στο noiz.Ωραία αισθητική!Μπράβο :)

PS:

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι για να μαθαίνω.Στα σημεία που η ακουστική κιθάρα ακούγεται stereo,είναι 2 διαφορετικά takes παναρισμένα δεξιά κι αριστερά ή το ίδιο take απλά με λίγο delay και διαφορετικό eq για να δίνεται η αίσθηση της στερεοφωνίας?

Thanks!

Vasmar είπε:
PS:

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι για να μαθαίνω.Στα σημεία που η ακουστική κιθάρα ακούγεται stereo,είναι 2 διαφορετικά takes παναρισμένα δεξιά κι αριστερά ή το ίδιο take απλά με λίγο delay και διαφορετικό eq για να δίνεται η αίσθηση της στερεοφωνίας?

Thanks!
2nd ;)

Αυτούς ούτε που τους ήξερα!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back