The Beach. (cigaret13)

Εμένα μου θύμισε λίγο Λάκη Παπαδόπουλο...

gvour είπε:
O ηχος του ολου πολυ ωραιος και ο ηχος του σολου το ιδιο,για τα γουστα μου ο πιο καλος που εχω ακουσει απο εσενα.
+10

Όχι μόνο ο ήχος, μου άρεσαν κι αυτά που έπαιξες, ακολουθούσαν ωραία τις συγχορδίες.

Ο συνολικός ήχος είναι σαφώς βελτιωμένος.

Το μπάσο όπως ειπώθηκε είναι ανύπαρκτο στη μίξη και η φωνή έχει κάποιες περίεργες καταλήξεις.

Πέρα από αυτά το βρήκα πολύ καλό.  :)

Το μπάσο όπως ειπώθηκε είναι ανύπαρκτο στη μίξη και η φωνή έχει κάποιες περίεργες καταλήξεις.
Λοιπόν κάποια στιγμή, λίαν συντόμως, θα το ξανατραγουδήσω (μάλλον ψιθυριστά ::)), θα βγάλω τα delay από τις ρυθμ. κιθάρες και θα ΔΥΝΑΜΩΣΩ το μπάσο. Ο Λάκης, πάντως, απ τους αγαπημένους μου Έλληνες τραγουδοποιούς. Ευχαριστώ Σπύρο και Γιώργο  :)

cigaret13 είπε:
Λοιπόν κάποια στιγμή, λίαν συντόμως, θα το ξανατραγουδήσω (μάλλον ψιθυριστά ::)), θα βγάλω τα delay από τις ρυθμ. κιθάρες και θα ΔΥΝΑΜΩΣΩ το μπάσο.
  Quote στον εαυτό μου...... ;D ;D ;D    Τό'πα και τό'κανα. Έκανα ότι λέω παραπάνω (και μερικά ακόμα) και το ξανανέβασα. Τώρα όποιος θέλει να το ξανακούσει το λινκ υπάρχει στο πρώτο ποστ αλλά και εδώ:  https://soundcloud.com/cigaret13/the-beach

cigaret13 είπε:
  Quote στον εαυτό μου...... ;D ;D ;D    Τό'πα και τό'κανα. Έκανα ότι λέω παραπάνω (και μερικά ακόμα) και το ξανανέβασα. Τώρα όποιος θέλει να το ξανακούσει το λινκ υπάρχει στο πρώτο ποστ αλλά και εδώ:  https://soundcloud.com/cigaret13/the-beach
Για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον, το κομμάτι ανέβηκε level. Εύγε.

Jazzjoker είπε:
Για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον, το κομμάτι ανέβηκε level. Εύγε.
    Αφιερωμένο....... ;D ;D ;D                                                                                                                        https://www.youtube.com/watch?v=CtQgGJH-s40

cigaret13 είπε:
  Αφιερωμένο....... ;D ;D ;D                                                                                           
Now you're talkin'

cigaret13 είπε:
Αφιερωμένο....... ;D ;D
Now you're talkin'
   Εντάξει, οι επιρροές .... φαίνονται! ;D ;D ;D ;D ;D ;D                                                                                                                                                       

Πιστεύω πως βελτιώθηκε το κομμάτι Φώτη!

Και τα φωνητικά βγήκαν καλύτερα και το μπάσο έδωσε έναν ωραίο τόνο. Οι ρυθμικές μια χαρά μου ακούγονται κι έτσι. ;)

Μπράβο!

Δημήτρη, thanks... :)    Στράτο ο Πετρέλης είναι legend :o, φυσικά και με έχει επηρεάσει 8)

cigaret13 είπε:
Στράτο ο Πετρέλης είναι legend :o, φυσικά και με έχει επηρεάσει 8)
Όλους μας Φώτη. ;D ;D ;D ;D ;D

Είναι όντως καλύτερο το κομμάτι έτσι! :)

cigaret13 είπε:
Τό'πα και τό'κανα.
Και καλα εκαμες.

Πραγματι ακουγεται πολυ καλυτερο τωρα.

Ειδικα το μπασο του εδωσε drive που νομιζω του χρειαζοταν και ρυθμικες ειναι πιο σφιχτες.

Και η φωνη καλυτερη.

100% επιτυχια λοιπον. ;D ;D

Να βαρας λεμε.

Οσο για τους Πετρεληδες και τους λοιπους,ΜΕΤΑΛ ΡΕΙΙΙΙΙ \Μ/!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
28
Εμφανίσεις
3K
Απαντήσεις
31
Εμφανίσεις
5K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα