ελα ρε συ δεν ειναι τιποτα,καταρχην δεν ειναι μονο τρεμολο,ειναι και delay μαζι (το οποιο εχω να το κλεισω απο το 1984 που το πρωτοανακαλυψα ;D,ειναι μονιμα ανοιχτο )ekim είπε:Πόσο πολύ ζηλεύω τον ήχο με τρέμολο στα single notes.
Πως τον πετυχαίνεις ρε Νίκο;
Όσο κι αν έχω προσπαθήσει δεν βγαίνει με τίποτα. Στα ακκόρντα ακούγεται το εφέ, αλλά στα single notes ούτε καν.
oχι ρε συ οι χορδες ειναι ΠΑΛΙΕΣ ,τις ειχα παιξει τουλαχιστον 4 ΩΡΕΣ ;D ;D ,ενα 4ωρακι μετα βιας ειχαν ακομα.... ;Dεπιλογή ήχων, χορδών (μάλλον 10 λεπτών ζωής ήταν, οι πρόβες γίναν με άλλες... ;D)
χαχαχα... αυτό το λες εσύ που είσαι master and commander ;D στο τρέμολο.Superfunk είπε:ελα ρε συ δεν ειναι τιποτα,
Το boss tr-2 έχω αλλά δε νομίζω ότι το πετάλι είναι το πρόβλημα.ποιο τρεμολο εχεις ?
οποιο και να εχεις βαλτο σε square wave με γρηγορη ταχυτητα και 90% depth.
Jet72 είπε:Περίεργα και πολλά ηχοχρώματα, εντελώς έξω από την αισθητική μου - αυτό δεν είναι κακό, είναι σίγουρα όμως ενδιαφέρον. Στον ίδιο καμβά συνέθεσαν ένα fuzzy ηχο-τοπίο το οποίο με παρέσυρε ονειρικά.
Θα μπορούσε να ήταν soundtrack ταινίας αλλά ακόμη δεν έχω βρει το ύφος και την υπόθεση.
Η αρμονία στο αρχικό riff είναι τελείως γιούχου, θα έλεγα ότι εκεί ήταν που τσίμπησα και ήθελα να το ακούσω όλο.
Hint: η τυπική αλλαγή 1η μινόρε προς 4η ματζόρε... προδίδει ηλικίες.... ;D